Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
01. Above And Beyond Present Tranquility 07:33
Base - Surrender (Original Mix)
02. Ridgewalkers - Find (Andy Moor Mix) 08:47
03. Mirco De Govia - Voller Sterne 07:42
(Super 8 Remix)
Már szaladok is a boltba majd megvenni! Hol olcsóbb?
A UPC Magyarország bejelentette, hogy a Matáv tegnapi lépéséhez hasonlóan jelentõsen növeli a chello internetszolgáltatásán keresztül elérhetõ adatforgalmi sebességeket. A kábeltévés társaság a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolat maximális sávszélességét. A megnövelt sebességû kapcsolatot a szolgáltató változatlan áron biztosítja. A december elején megvalósuló sebességnövelés során a szolgáltató megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbit/s-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb letöltés mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat. Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító -- magasabb áron elérhetõ -- chello plus szolgáltatás sebességét a háromszorosára, 1024/512 kbit/s-ról 3072/512 kbit/s-ra növeli a UPC. A sebességváltással együtt a UPC hasonló mértékben megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihetõ havi adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-rõl 30 Gbájtra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 Gbájtra emelkedik.
Forrás: HWSW
Mindkét lakhelyemen felgyorsulok😄DD
Retteketet
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (ajánlom)
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (Matthew Dekay rmx)
Yilmaz Altanhan - Eighties (Özgür Can rmx)
++ klikk ide ++ download ++
viszonyt a wave forceos rmx már annál inkább érdekel 😛
* Matthew Dekay - The Deep Show
* Nikola Gala - Swing 2 Harmony
* Perry O Neil - Wave Force (Ozgur Can Edit)
* Yilmaz Altanhan - Eighties
htx <#rolleyes>#rolleyes>
G & M Project - Sunday Afternoon (Nu-NRG rmx)
A X E L E R O S -ok figyelmébe!!!
Mivel többeteket érdekel a szávszélesség emelés, itt van pár link a témával kapcsolatban!
Az axelero fóruma:
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=847&repi=280
Tvnet:
http://www.tvnet.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11
1mbit-es down / 256 upom lesz, korlátozás nélkül, azt mondjátok. Jól hangzik 😄
A rádiót sem 96-al fogom ezután nyomni, hanem legalább 128/160-al 😊
shit happens
ha szabad... <#lookaround>#lookaround>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
"Csak matav területen emelnek! Invitelnél nem! Annak sem emelnek aki axeles Invitelen, mert nem a ''Axelero,Enternet stbstbstb'' emelnek, hanem maga a szolgáltató, tehát a matav!"
jeeeeee
Sziasztok Barátaim!
Úgy néz ki szép világ köszönt az adsl-esekre!!
A matáv kiértékelte a 3 bp-i kerület stress tesztjét, és október 31-én, tegnap bejelentette,hogy DECEMBER 31-i HATÁRIDÕVEL MINDENKINEK MEGLESZ A SÁVSZÉLEMELÉS!
Bizonyos bennfentesekkel is beszéltem,és megerõsítették.
Néhány ISP árlistáján, pl az enyémen (www.tvnet.hu) már az emelt sebességek szerepelnek a táblázatban.
Nagyon pofás értékek!!de szegény 384-esek szívnak.
384/64 ----> 512/128 (+33%/+100%)
512/128 ----> 1024/256 (+100%/+100%)
768/128 -----> 1500/384 (+100%/+200%)
szerintetek? én pl inviteles vagyok és ahogy végigolvastam az egész topikot, szerintem ez engem sajna nem fog érinteni, de sokakat igen. nem idevág a téma, de ezért most nem fogok nyitni új topic-ot.