Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
nahát a tegnapi/mai ivászat is megvolt. Kicsit szeszes állapotban érkeztünk az újvár klubhoz ahova mentünk mert spanom szerint állítólag jó csajok vannak. Na mondom magamban jóvan, nézzük meg. Már felvoltam készülve numajé és társaira, de hát kellemesen kellett csalódnom. Kb 20 percnyi náksi style volt egész éjszaka alatt, a csajok jók voltak a DJ-k tudtak keverni és nem is akármit jáccottak! A pofám leszakadt miket hallottam: Satellite, Holding Onto Nothing, Love Comes Again, Yimanya, Silence, Naked Angel, Dreams, As the Rush Comes, U, meg még 1 halom jó zene. Rég buliztam ilyen jót. Ajánlom a helyet....

Narcotic Syntax
Altitude - Nightstalker (Chris Raven Remix)

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

EOX
oks!

Retteketet

JAST
Ilyesmi zenék ha köllenek, nálam DC-n, hyper hubon...

EOX
<#worship>Ronald Van Gelderen - Cold Storage<#worship>

Retteketet

Jó nektek! Nekem márcsak a 10 megabites vonal kéne😄 Személyes kedvencem Armin Van Buuren - Universal Religion 2004 Sampler vinyl-je!
01. Above And Beyond Present Tranquility 07:33
Base - Surrender (Original Mix)
02. Ridgewalkers - Find (Andy Moor Mix) 08:47
03. Mirco De Govia - Voller Sterne 07:42
(Super 8 Remix)

Már szaladok is a boltba majd megvenni! Hol olcsóbb?
robotnyk
ahhh, elolvadok 😄 30 giga nekem untig elig, plusz 1536... áááh
EOX
OFF
A UPC Magyarország bejelentette, hogy a Matáv tegnapi lépéséhez hasonlóan jelentõsen növeli a chello internetszolgáltatásán keresztül elérhetõ adatforgalmi sebességeket. A kábeltévés társaság a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolat maximális sávszélességét. A megnövelt sebességû kapcsolatot a szolgáltató változatlan áron biztosítja. A december elején megvalósuló sebességnövelés során a szolgáltató megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbit/s-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb letöltés mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat. Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító -- magasabb áron elérhetõ -- chello plus szolgáltatás sebességét a háromszorosára, 1024/512 kbit/s-ról 3072/512 kbit/s-ra növeli a UPC. A sebességváltással együtt a UPC hasonló mértékben megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihetõ havi adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-rõl 30 Gbájtra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 Gbájtra emelkedik.
Forrás: HWSW

Mindkét lakhelyemen felgyorsulok😄DD

Retteketet

JAST
mert nem ment a szerver :/

nekem nem müxik ez a cím <#shakehead>

ok<#fogmosas>

JAST
9tõl? mi is a cím?

JAST
szívesen, a ma esti mûsorba is betettem 😉

JAST
nah nov1-én még azt írta a datanet h nem tudnak semmit a sávemelésrõl, nov3án meg kirakták az oldalra h sávszélemelés. jóidõk jönnek érzem 😊

tegnap még tényleg jó volt a link, én is elkezdtem szedni, de aztán lusta voltam hogy leszedjem teljesen 😊

jast ez a the flute (original mix) iszonyatosan jó!! egész nap ezt hallgatom, kár hogy viszonylag rövid a dallamrész, kössz hogy ajánlottad!! <#pias>

JAST
hát õõõ akkor ez van, tegnap még mûködött.

404 error <#rinya>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

JAST
Tiesto - In Concert 2 (2. nap) <2004-10-30>
warm up
part 1
part 2

htx <#worship>

JAST
hát akkor egy kis csemege:
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (ajánlom)
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (Matthew Dekay rmx)
Yilmaz Altanhan - Eighties (Özgür Can rmx)
++ klikk ide ++ download ++

JAST
hát azé sztem jól hangzik. az eredetinél csak jobb lehet 😊

JAST
Eighties - t is felrakom Özgür Can-ba 😉

arcadia?? van abból is öc rmx? 😊 abból nem is kellene, nem igazán tetszik az alap
viszonyt a wave forceos rmx már annál inkább érdekel 😛

JAST
hja és mielõtt megkérdenéd, nincs meg az arcadia (özgür can rmx) 😊

JAST
swing 2 harmony meg van 😊 igen jó zene, igaz van vagy 3 hónapos.

ezek közül is ha esetleg megvan vmelyik:

* Matthew Dekay - The Deep Show
* Nikola Gala - Swing 2 Harmony
* Perry O Neil - Wave Force (Ozgur Can Edit)
* Yilmaz Altanhan - Eighties

htx <#rolleyes>

Elusive
Kalafut & Fygle - Lullaby (Paradog Edit)

EOX
Köszi!<#worship>

Retteketet

JAST
JAST
aha, minnyá elõkaparom

EOX
Jast, fel tudnád tenni a G&M Project - Sunday Afternoon-t Nu NRG remixben?

Retteketet

OFFTOPIC:

A X E L E R O S -ok figyelmébe!!!

Mivel többeteket érdekel a szávszélesség emelés, itt van pár link a témával kapcsolatban!

Az axelero fóruma:
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=847&repi=280

Tvnet:
http://www.tvnet.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11

robotnyk
Subsky - Second Day
robotnyk
Starkid-Crayons (Leama&Moor rmx)
JAST
hurrá, én is így gondolom. hehehe, lesz itt jóminõségû rádiózás, csak jó szerevr kéne :/

EOX
hát nekem úgy jött le, hogy az ISP mindegy, a lényeg, hogy matáv vonalad legyen

Retteketet

JAST
bocsika de nekem még mindig nem világos. datanetem van, nekem is emelik vagy nem? :/

cSuwwi
huáááá.

1mbit-es down / 256 upom lesz, korlátozás nélkül, azt mondjátok. Jól hangzik 😄

A rádiót sem 96-al fogom ezután nyomni, hanem legalább 128/160-al 😊

shit happens

Nh Shevits
http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=102085

ha szabad... <#lookaround>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
nahogy van ez? axelero csak?

Nahh kíváncsi leszek...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Nh Shevits
gondolom egész országban , nem csak pesten, csak ott mértek fel, vagy faxtuggya mit csináltak.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

szvsz mindenhol

Az egész országban? vagy csak pesten?

Nh Shevits
újabb idézet:
"Csak matav területen emelnek! Invitelnél nem! Annak sem emelnek aki axeles Invitelen, mert nem a ''Axelero,Enternet stbstbstb'' emelnek, hanem maga a szolgáltató, tehát a matav!"
jeeeeee

Nh Shevits
idézet egy másik oldal másik fórumából:

Sziasztok Barátaim!
Úgy néz ki szép világ köszönt az adsl-esekre!!
A matáv kiértékelte a 3 bp-i kerület stress tesztjét, és október 31-én, tegnap bejelentette,hogy DECEMBER 31-i HATÁRIDÕVEL MINDENKINEK MEGLESZ A SÁVSZÉLEMELÉS!
Bizonyos bennfentesekkel is beszéltem,és megerõsítették.
Néhány ISP árlistáján, pl az enyémen (www.tvnet.hu) már az emelt sebességek szerepelnek a táblázatban.
Nagyon pofás értékek!!de szegény 384-esek szívnak.

384/64 ----> 512/128 (+33%/+100%)
512/128 ----> 1024/256 (+100%/+100%)
768/128 -----> 1500/384 (+100%/+200%)

szerintetek? én pl inviteles vagyok és ahogy végigolvastam az egész topikot, szerintem ez engem sajna nem fog érinteni, de sokakat igen. nem idevág a téma, de ezért most nem fogok nyitni új topic-ot.

JAST
Hú bocsika, de rengeteg elfoglaltságom van. Nemsokára remélem megint feltudok tolni vmi jó zenét!

robotnyk
új top 3 😊