15192
-
#5910 egyetértek, de amúgy jó zene -
ugot2know #5909 Remélem magával viszi majd az itthon eladatlan FLM lemezeket és pörgeti a müsorában! -
#5908 Ezt a Halcyon-t már kezdem unni, rengeteget játszák mostanában.. Az előző 2 armin mixben is bennevolt. -
#5907 sztem lesz 10 szám 8 acapellával fűszerezve.... -
#5906 gőzöm sincs, ha érdekel írj emilt a gázolósnak, ott az oldal címe is... -
#5905 ő, mégse az volt :( -
ugot2know #5904 Ez valami warm up show?Beszélni is fog,vagy csak pörögnek a lemezek? -
#5903 Sztem ami most szól az az új Filo & Peri zene whiteroom rmxben ami 2 hete tölthető Filo & Peri oldaláról, persze nem ingyen. vmelyik rippelő csapat igazán cselekedhetne. aztán lehet h ez nem is az a zene volt. -
#5902 Elődkének állandó műsora lesz az ETN-en, most nézem. (Kint van a főoldalon, featured artistként) (Hónap első szombatja, 18-19ig)
Don't miss 'Mashup's with Shane 54' every 1st Saturday of the month on the Trance Channel! -
ugot2know #5901 Miért,jobb lenne ha az észt osztaná? -
#5900 2004-ben indult mix műsora egy magyar webrádióban, jelenleg itt osztja a zajt a közönségnek.
Milyen duma már ez?? Le fogom védetni a "zaj"-t :DD
tééékö -
#5899 helyes! -
Garfield #5898 Mellesleg a regisztrációnal volt egy olyan előnye, hogy azóta sokkal több találatot kapok a Trance és a Hardstyle hubokra együttesen bejelentkezve. -
Garfield #5897 Szerintem a trance hub-on annyira nem vészes a nem többszálas kliens, mivel nem magyar hub és ebből kifolyólag itt elég normális download-ok vannak. (Mellesleg én most lekorlátozva nyomulok a BCDC++-vel, ami max. 15k-t jelent. )
A Hardstyle 15 GB-ja meg szerintem egyáltalán nem sok, más kérdés, hogy a regisztrációnál valszeg ellenőrzik, hogy az a 15 giga az a hubra való cucc vagy mondjuk 15 giga film. A trance hub-on mindenesetre a regisztrációnál 10 giga trance-t kértek, de szerintem ezt a határt elég rugalmasan kezelték. -
#5896 a trance hábról még annyit, hogy nekem lehetetlennek tűnik (főleg hogy nem lehetett többszálas klienst használni) :[
a hardstyle-ra 15G kell, tegnap megnéztem 9-el, átirányított egy másik trance hábra, ahol már 20G kellett (szervezés rulla) :DD
Érdekes módon ott is regisztrálni kellett, de egyből működött, nem volt ellenőrzés, etc.
A hardstyle és a digital-trance együtt fogjuk rá hogy használható...
digital-trance.sytes.net:4111
összesen kb. 800 user -
ugot2know #5895 Weboldal megtekintve :P (http://www.midnightjourney.tk)
-
#5894 korábban nem tudtátok volna? mondjuk éjfél után 3 perccel? azt hittem hirtelen hogy tegnap volt. még az álmosság rajtam van... -
Garfield #5893 Na jóóó, esetleg ott is lehet hallgatni. -
#5892 ha élvezed a 96k-s műsort, akkor hajrá, mi inkább maradunk a 192-es ETN-es streamnél -
_Vegeta_ #5891 Akkoris a Greece2000 a kedvencem! :)) -
Garfield #5890 ASOT este 8-kor a di.fm-en. -
#5889 ok köszi! -
#5888 hát attól függ mennyire pörgőset, ha Schulzos akkor Markus Schulz - Sentient hameg még pörgősebb akkor a nem rég említett Active Sight - Adrenaline (csak szólók egyik se japán szerű, csak pörgősek) -
#5887 Áhhh, eurodance nono!!
Akkor vmi pörgöset mondj Jast!! -
#5886 -
#5885 annak aki szereti -
#5884 jó az :P :D -
#5883 hja csak az eurodance. -
#5882 én tudnék pörgőseket ajánlani, igaz Jast? :D -
Garfield #5881 Vázze, ez az Xpander lassan 6 éves, de még mindig állat. (Egyre kevesebb választ el a megrendelésétől.)
U.i.: Jóóó, tudom, oldszkúl, elavult régi vacak. -
#5880 most pörgős legyen vagy schulzos? -
#5879 Tudtok ajánlani a svenson and gielen - fujirama c. számhoz hasonloakat ami kicsit pörgösebb de benne van az a Schulz-os stílus! -
#5878 hja nekem is -
ugot2know #5877 Jobban tetszik,mint az Adrenalin (Fred Baker vs. M.I.K.E. mix) -
#5876 az jó zene :) -
_Vegeta_ #5875 az, ha zenelni akarsz. :) -
ugot2know #5874 Igen... -
Garfield #5873 Torrenten halott ügy. -
_Vegeta_ #5872 Majd ha megtalalom vhol. Sajna nem décézek, nallam torrent megy. Ez az active sight az eloado ? -
ugot2know #5871 Inkább erre pörögj:Active Sight - Adrenalin