Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szia!
Hát mi is örülünk, hogy sikerült neked örömet szerezni. 😊 Egyébként én is
személy szerint rettenetesen várom G&D-t, nagy rajongója vagyok a duonak.
A jegyekelõvételben 3.700 Ft-ba, a helyszínen 4.500 Ft-ba fognak kerülni.
Ha a honlapunkon (www.flort.hu) rákattintasz a dátumok, jegyek menüpontra,
és megkeresed a március 13-át, akkor ott tudsz jegyet rendelni.
Kérés: lécci minden adatot pontosan tölts ki, név, cím, telefon, hány db
jegy, mert csak így tudom postán feladni a jegyeket. A postakltsg nem olyan
sok, ha több jegyet rendelsz, akkor nem is számít szinte....olyan kevés.
Na, akkor remélem minden infot sikerült elmondanom, amit szerettél volna megtudni
Üdv
Móni [nem moni <#kacsint>#kacsint> a "szerk."]
Ez meg mi??? én nem ezt a Roccot ismerem. House, ráadásul elég "lágy". Úgyhogy ez vagy más Rocco vagy nem tudom 😊
Na egy kis ajánló, hátha talál vki a kedvére valót. Van amik újak, vannak amik már nem annyira 😊)
Scarf! - Hithouse 1 (Original Extended Mix)
Scarf! - Hithouse 1 (Tune Up Extended Remix)
Scale_-_Fight-CDM-2005-DAW (ezt már mondtam a múltkor is csak akkor még nem hallgattam meg)
Alex Megane - Hurricane remixek
Cascada - Everytime We Touch (Radio Mix) (ebbõl remélem lesz még több remix 😄)
Adrima - Discoland (radio edit)
Builder - Bad Manners (Hardstyle Masterz mix) (egy kis hard trance)
Alex M. vs. Marc Van Damme - Technodisco (Rob Mayth Remix) (rájöttem, hogy ez a Rob Mayth is elég jó remixeket csinál 😄)
DJ Bobecki Project - Take Me By The Hand (Promo Club Mix)
Morgan vs. Kate Hall - Spread Your Wings (Sven-R-G_vs._Bass-T_Remix)
Végül 2 house:
Virus Inc - Heaven Is A Place On Earth (Extended Version)
(A Belinda Calistale (remélem jól írtam) féle Heaven Is a Place On Earth "house-osított" változata. Bár ezt már nem õ énekli, de szerintem jó lett. Robotnyk tetszene neked szerintem 😊 (amúgy a Virus Inc-tõl van még egy számom az érdekes,abszolút nem house, hanem trance, de ezekszerint csípik ezt a stílust is)
Vinylshakerz - One Night In Bangkok
hálás köszönetem, már szedem is!!! <#taps>#taps><#worship>#worship>
épp most tettem be a dc letöltési sorba 😊
ez tényleg lál <#nyes>#nyes>
02 full moon
03 flight su118
04 early one morning
05 morning prayer
06 play my dub
07 in her sleep
08 cold sun
08 homeless
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
gondolom a lapba+ több éves munkád fekszik ezért téged mindenki<#csodalk>#csodalk>fog
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Elég viccesre sikerült, újabb bizonyosság hogy a régi jó kis zenékbõl hogy csinálnak a sok kis majom kedvéért (bankos, e-klubos hülyék) szar remixeket.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Mit óbégatsz itten? Asszed te vagy a kishitler? huzzá vissza a pajtába lovat etetni te zsíroshajú paraszt!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amúgy meg képet nem saját géprõl linkelünk ki, te kretén.
még mindiiig hatalmas zene 😊
Ramadamammy rapidrandi