Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõõ... hát engem nem igazán érdekel most a hely 😄 (majha ott leszek lehet 😊

robotnyk
amúgy engem speciel tényleg jobban érdekelnének, de ez egyéni szocprob 😊
VinylToy
ez a hely (flört) ahova engem nem lehetne berángatni, még ha fizetnének se mennék ennyire sznob helyre.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mindenki ilyen szöveggel szivat <#gonosz3>

robotnyk
Sander meg Dandy miatt érdekes <#vigyor>
<#pias>

Szia!

Hát mi is örülünk, hogy sikerült neked örömet szerezni. 😊 Egyébként én is
személy szerint rettenetesen várom G&D-t, nagy rajongója vagyok a duonak.
A jegyekelõvételben 3.700 Ft-ba, a helyszínen 4.500 Ft-ba fognak kerülni.

Ha a honlapunkon (www.flort.hu) rákattintasz a dátumok, jegyek menüpontra,
és megkeresed a március 13-át, akkor ott tudsz jegyet rendelni.

Kérés: lécci minden adatot pontosan tölts ki, név, cím, telefon, hány db
jegy, mert csak így tudom postán feladni a jegyeket. A postakltsg nem olyan
sok, ha több jegyet rendelsz, akkor nem is számít szinte....olyan kevés.

Na, akkor remélem minden infot sikerült elmondanom, amit szerettél volna megtudni

Üdv
Móni [nem moni <#kacsint> a "szerk."]

Alien
Rocco_Feat_Nicinha-My_Dream-CDS-2005-MTC

Ez meg mi??? én nem ezt a Roccot ismerem. House, ráadásul elég "lágy". Úgyhogy ez vagy más Rocco vagy nem tudom 😊

Na egy kis ajánló, hátha talál vki a kedvére valót. Van amik újak, vannak amik már nem annyira 😊)

Scarf! - Hithouse 1 (Original Extended Mix)
Scarf! - Hithouse 1 (Tune Up Extended Remix)
Scale_-_Fight-CDM-2005-DAW (ezt már mondtam a múltkor is csak akkor még nem hallgattam meg)
Alex Megane - Hurricane remixek
Cascada - Everytime We Touch (Radio Mix) (ebbõl remélem lesz még több remix 😄)
Adrima - Discoland (radio edit)
Builder - Bad Manners (Hardstyle Masterz mix) (egy kis hard trance)
Alex M. vs. Marc Van Damme - Technodisco (Rob Mayth Remix) (rájöttem, hogy ez a Rob Mayth is elég jó remixeket csinál 😄)
DJ Bobecki Project - Take Me By The Hand (Promo Club Mix)
Morgan vs. Kate Hall - Spread Your Wings (Sven-R-G_vs._Bass-T_Remix)

Végül 2 house:

Virus Inc - Heaven Is A Place On Earth (Extended Version)
(A Belinda Calistale (remélem jól írtam) féle Heaven Is a Place On Earth "house-osított" változata. Bár ezt már nem õ énekli, de szerintem jó lett. Robotnyk tetszene neked szerintem 😊 (amúgy a Virus Inc-tõl van még egy számom az érdekes,abszolút nem house, hanem trance, de ezekszerint csípik ezt a stílust is)

Vinylshakerz - One Night In Bangkok

itt vagyooook...
hálás köszönetem, már szedem is!!! <#taps><#worship>
JAST
na mind1, Zotyo-nak küldöm ezt: Phynn - Lucid

JAST
Zotyo merre vagy?

áá, kössz
épp most tettem be a dc letöltési sorba 😊

robotnyk
sertac_kaya-ultima__andrew_k_remix
josh gabriel - alive (dj carrera mix)
ez tényleg lál <#nyes>

robotnyk
While She Was Sleeping

szvsz ez az akar lenne mint a 07es ezen
JAST
01 swirl
02 full moon
03 flight su118
04 early one morning
05 morning prayer
06 play my dub
07 in her sleep
08 cold sun
08 homeless

robotnyk
Rui Da Silva - So Move Closer (Guitar Mix)
Nh Shevits
Igazi kis hányadék ez az Exider gyerek. a szó szoros értelmében gyerek. persze ma már az 5éves kis cigányokat is odaültetik a net elé, csak ne kelljen nevelni szegény párát... majd lesz belõle valami.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

robotnyk
gondolom az album számai. tl van?
JAST
Robo neked való: Soda Inc - Full Moon LP (9 különbözõ zene)

mila69en
hát ezt elég nyenge vót te<#idiota> de mást nem is vártunk tõled
gondolom a lapba+ több éves munkád fekszik ezért téged mindenki<#csodalk>fog

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

VinylToy
Kicsit olyan buzis a dizájnod hínárhajúkám! <#mf1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
de szar <#vigyor>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

A state of trance 2005 (2CD) hivatalos megjelenése: március 14.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ez igy van.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

a legtöbb ember, azért nem bírja és azért nevezi "tuc-tuc"-nak ezt az elektronikus zenét, mert egyszerûen nem tudnak túllépni azon hogy másból is áll a szám. nem is tudom, hogy fogalmazzak <#lookaround> talán nem annyira kifinomult a zenei ízlésük és csak a "tuc-tuc"-t hallják az egyes zenékben. a vokál, a dallam, a mélyek, stb... el sem jutnak az agyukig. szvsz

Tetsuo
Én is a régieket szeretem, ezek a maiak télleg kommersz egyenzenék. (Inkább ez a divatzene mint a Jeff Mills 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

JAST
infó a jövõbõl, Soliquid & Greg Cumberdale presents: Bëlmondo - Sunshine Dust

http://www.gumicsizma.hu/media/swf/dj.swf

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
retro trance <#vigyor>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
Vannak nekem trance zenéim, na nem a mostani csürdöngölõs fajta 😄DD

JAST
Te ismered az eredeti verziókat? kigondolná. amúgy ez a remix annyira del szagú volt hogy le is töröltem. nagyon tré.

VinylToy
Balearic Bill - Destination Sunshine (Technikal Remix)

Elég viccesre sikerült, újabb bizonyosság hogy a régi jó kis zenékbõl hogy csinálnak a sok kis majom kedvéért (bankos, e-klubos hülyék) szar remixeket.

csum666
Depeche Mode - Personal Jesus (BratMaster Mix)
Talán ez lehet az?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

egy Depeche Mode számot keresek, prog mixben, mostanában ha jól tudom, elég gyakran szokták küldeni bulikon (nem a Free love, nem az Enjoy The Silence) thx!
Jajj,az a roma gyerek?Az gusztustalan!exider tényleg oda való,remélem ezen nõtt fel 😊

Ramadamammy rapidrandi

médiageci <#nyes>

Ki az a (Gy)õzike?

Ramadamammy rapidrandi

(Gyõzike topikba mehetsz, ott mindenki fikázik. <#nyes>)

FreeHome
Én csak azt nem értem, hogy miért nem képes valaki tiszteletben tartani mások izlését. Én sem megyek fikázni mondjuk a Sepultura, vagy a Gyõzike topicba.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

ték?😄

Ramadamammy rapidrandi

robotnyk
pont ez a kettõ 😊
felé = fel

Én csak azt nem értem, hogy ha ez a pénisz felé tudta tölteni az oldalát egy tárhely-szolgáltatóhoz, akkor az értelmi-szellemi képességein és a hozzáértésén kívül mi más akadályozta meg abban, hogy a képeket is feltöltse?...

Úgy fest emelitek az oldalának nézettségét 😄

Ramadamammy rapidrandi

hmm...büdös rockerszagot érzek...
Mit óbégatsz itten? Asszed te vagy a kishitler? huzzá vissza a pajtába lovat etetni te zsíroshajú paraszt!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

ekkora egy balfaszt 😄DDDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

robotnyk
ne oszd az észt paraszt, mert nem marad mire nagykorú leszel.
amúgy meg képet nem saját géprõl linkelünk ki, te kretén.
Narcotic Syntax
Oceanlab feat. Justine Suissa - Satellite (Markus Schulz Coldharbour Mix)
még mindiiig hatalmas zene 😊

Biztos betelt a sájgájsz fórum és nem fér bele!

Ramadamammy rapidrandi