Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keep it minimal
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
keep it minimal
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nagyon fincsi <#finom>#finom>
szerintem...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

találtam ilyet ftpn. de nem izgat😄
eheh <#wilting>#wilting>
és még én is ott figyelek a flörtös képeknél!!!!!!!!! <#fogmosas>#fogmosas>
http://gabrielanddresden.com/
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
CF eddig nekem nem nagyon jött be, de azért kíváncsi vagyok. Bár elég magasan van a léc, mivel mostanában nonstop a Probspot-album megy.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
a héten/jövõhéten kap új winyót a vas (200GB+), onnantól megint szabad a pálya...
shit happens
keep it minimal
East Clubbers - More More More (Gambas Club Mix)
M.Y.C. - Discogirl (Kompulsor Remix)
2 Vibez - Just 4 You (Bass T Rmx Cut)
DJ Lhasa - Dancefloor (Extended Mix)
Groove Coverage - Holy Virgin (Club Mix)
Dreamland - Color of the Night (whiteboy remix)
Not Complete DJ's - 123 Dance (Bass Up! Remix)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
péntekenként 18:00-19:30 között, fõleg prog. house, prog. trance, de lesznek majd kicsit lazább house trackek, breakek is és igyekszem majd minden hétre keresni néhány régebbi ismert klub himnuszt is.
hallgassatok majd bele.
Aliennek: mandy and randy - b-b-b-baby (special d remix)
DJ: DJ Tiesto
Dj Tiesto - Palace Dance Club 2005.05.15 Hungary
Party helye: Magyarország, Siófok, Palace Dance Club
Dátum: 2005.05.15.
Fájl kiterjesztése: mp3
Fájl minõsége: 192 kbps
Zene hossza: 3 óra 20 perc 34 másodperc
ennyit tudok....
de a zene nincsmeg,... szal nemtom hog ez a full-e vagy mi a gyikom
Ronski Speed & Sebastian Sand - Sole Survivor
Marksun & Brian - Neno Itome
Retteketet
coming soon özgür can, progresia
http://www.mystery.co.hu