Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehe

keep it minimal

Alien
<#nyes>

Narcotic Syntax
jovan most megfogtál.. közbe kideritettem h egy számcimüket irtad le, mentségemre h nem ismertem😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
21 multam , méér?😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
<#duhos2>

Nh Shevits
háú old ár jú?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ezek közül csak barish türker exkluziv...😛PPP😄DD

keep it minimal

Narcotic Syntax
masztablaszta odabaszta!!!

VinylToy
Szkúúter vááá 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nh Shevits
Global Playboys!!!! Yeaaaaaaaahhhhh <#nezze> <#vigyor5>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

VinylToy
ezzel nem kellene viccelni 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kezd nekem is tetszeni, lehet visszatérek az ilyen zenékre?!? <#vigyor5>

már kijött a retail is, arra (is) érdemes rámozdulni
nagyon fincsi <#finom>
szerintem...
Pedig nájsz nagyon.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
rámozdultam 1-2 exkluzivabb mixre: barish turker, satoshi, sasha... 😄

Narcotic Syntax
VA-Anjunabeats_Vol_3__Mixed_By_Above_And_Beyond-Promo-CD-READ_NFO-2005-DOC

találtam ilyet ftpn. de nem izgat😄

JAST
nagyon helyes

robotnyk
😄DD így is van értelme
cSuwwi
új vinyó beszállt, ismét van kb. 80G hely... 😊

shit happens

Budapest, Hungry @ Club Fort

eheh <#wilting>

😄DDDDDDDDDDDDDDDD
és még én is ott figyelek a flörtös képeknél!!!!!!!!! <#fogmosas>

véééééééééééééééégreeeeeeeee
http://gabrielanddresden.com/
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

JAST
észrevettem mer már mútkó is töröltem h feltudjam tenni asot 200at...

Cor Fijneman: Monologue; saját album.

CF eddig nekem nem nagyon jött be, de azért kíváncsi vagyok. Bár elég magasan van a léc, mivel mostanában nonstop a Probspot-album megy.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mikor lesz már vip hogy tudjuk fedezni a drom tárhely részét ? a tételek is alig fértek fel !325 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
ezúton üzenet jastnak, hogy a héten ne tegyen fel semmit, lévén elfogyott a tárhely (vagy törölni kell vmit).
a héten/jövõhéten kap új winyót a vas (200GB+), onnantól megint szabad a pálya...

shit happens

rám számíthatsz😉😊

keep it minimal

robotnyk
jah, jó lesz 😛
Alien
😄D

Alien
Rob Mayth - Can I Get A Witness (Club Mix)
East Clubbers - More More More (Gambas Club Mix)
M.Y.C. - Discogirl (Kompulsor Remix)
2 Vibez - Just 4 You (Bass T Rmx Cut)
DJ Lhasa - Dancefloor (Extended Mix)
Groove Coverage - Holy Virgin (Club Mix)
Dreamland - Color of the Night (whiteboy remix)
Not Complete DJ's - 123 Dance (Bass Up! Remix)

JAST
helyes helyes, kell a jó zene 😄

franco
távozz sátán😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
aszt nagyonjólteszed!!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

budapestbudapest , ?,??, <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

robotnyk
na úgy tûnik Jast csinálok elõtted egy kis warm-upot, hehe 😊

péntekenként 18:00-19:30 között, fõleg prog. house, prog. trance, de lesznek majd kicsit lazább house trackek, breakek is és igyekszem majd minden hétre keresni néhány régebbi ismert klub himnuszt is.
hallgassatok majd bele.
Alien
Köszike 😄 Tetszik 😄

😄DD
Aliennek: mandy and randy - b-b-b-baby (special d remix)

<#worship>

DJ Tiesto - Palace Dance Club (Nyitóbuli)

DJ: DJ Tiesto

Dj Tiesto - Palace Dance Club 2005.05.15 Hungary

Party helye: Magyarország, Siófok, Palace Dance Club

Dátum: 2005.05.15.

Fájl kiterjesztése: mp3

Fájl minõsége: 192 kbps

Zene hossza: 3 óra 20 perc 34 másodperc

ennyit tudok....

de a zene nincsmeg,... szal nemtom hog ez a full-e vagy mi a gyikom

nem tudja valaki, percre pontosan milyen hosszú volt tyeszó palaceos fellépése? (nyereményjátékhoz köl <#wow3>) -esetleg akinek megvan mp3-ban, megnézhetné nekem! - <#help>

EOX
A nyáron fog megjelenni:
Ronski Speed & Sebastian Sand - Sole Survivor
Marksun & Brian - Neno Itome

Retteketet

újreg!! <#beka3>

óóó, látom már <#vigyor2> kössz!
coming soon özgür can, progresia

Hát nem. Az valami ál-Garfield, mert én már 2001. októbere óta itt rontom a levegõt. <#idiota>

a múltkor annyit mondtak, h július 1-én lesz a következõ party, arra ígérték Ozgur-t (is). állítólag szabadtéri buli lesz, bõvebb info-t majd itt találsz:
http://www.mystery.co.hu
Narcotic Syntax
ez nem az a garfied ugye?

özgürrõl nincs még infod? neten se találni az esetleges partyról semmit...

Boldog szülinapot Garfield2005! <#idiota>

EOX
Ferry_Corsten-Sublime__Incl_Thrillseekers_Remix-Vinyl-2005-SND

Retteketet