Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FreeHome
Jast. Mi is az smswebes címed?

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

JAST
Zotyó, majd csörögj! 😊

franco
paraaaaaaaaszt 😄_DS__AS😄:A

igen

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

látom a ketrecen kívül sikerült az emlékeitekbe is zárnom magam...<#papakacsint>
látjátok? már ezért is érdemes eljönni...<#nevetes1>
FreeHome
Clubbervision - Paz (Madokas Pasin Sutil mix)
Kosmas Epsilon and Viton - They Can Be Only One (Amnesia dub)
Girl Nobody - Why Am I Alone (Delikate Imposters Mix)

õ a ketrectáncos maki ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
Te mikor nem? 😄

ja-ja valszeg a parádé napjára utal, és ha így lesz, akkor gondolom lesz saját helyszínük (remélem nem egy kamion, az elég kiábrándító lenne...sztem)
majd meglátjuk...mindenesetre - ha teheted - nézz le a júliusi mulatságra, Jast-tal elég jól szórakoztunk <#vigyor2>
VinylToy
nem a múltkor cserélték?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

cSuwwi
a szerver menni fog, már sikerült megcsinálni, csak le volt állítva
a csellóddal nem tudok mit csinálni, ha nagyon szaggat majd szól vki

shit happens

robotnyk
sztem fosadék a modem, persze csak hétfõn tudnak kijönni. az elõbb csatlakozott. megnyitottam a firefoxot, meghalt. 2 perc kínlódás után megint online, beírom a címet, már nem találja. szal broáf
FreeHome
Ez elég gyomorforgató. <#rinya>

VinylToy
amindenségitneki 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
elvileg este 18tól zene a dromon. azért elvileg, mert úgy látom nem jó a szerver, másrészt viszont 10 óra óta úgy 10 percenként megszakad a chello.
zolee90
írjon nekem legyenszíves vki pár yoo hubcímet prviben. THX

az mit takar hogy a bp parádén, szerinted? remélem csak annyit, hogy a parádé napján...

köszi az infot...sztem a meglepi Progresia lesz, de nekem végül is majdnem mind1, a múltkori buliból kiindulva biztosan jó lesz <#eljen>
zolee90
mi van a trancemp3 hubbal? új címe van?

Szia!
Örülök hogy írtál nekünk! Igen lesz nálunk Özgur de csak a bp parádén! a köv. buli júli elején lesz de majd még értesítünk a fellépökröl, de Envio aki nem jött el, most tuti h itt lesz + még 1 meglepetés! rem. együtt bulizunk a köv. partynkon!!!!!!!!!! üdv. a mystery team

JAST
hát a múltheti jobb volt 😊

EOX

Retteketet

Nh Shevits
link link!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
ígyvan

EOX
ASOT 201 most

Retteketet

Nh Shevits
rájuk se szabad szokni... csak a baj van velük minden formájukban!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
se újság se cigi... nõkrõl is leszoksz?

VinylToy
csak a pléboj 😄

Narcotic Syntax
söt havi ujságokat se veszek !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
tartós tejet ne vegyél! 😄

Narcotic Syntax
viszont az kicsit para h ahogy tisztul a tüdöm egyre jobban köhögök :/

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
nekem neee magyarázz😄 most is éppen leszokoban vaok a dohányzásrol már 1 hete nem szivtam el egy szál cigit se. vegyetek jopéldát!!

VinylToy
hozzáteszem, te ezt még nem élhetted át 😄

Narcotic Syntax
hozzáteszem hogy a legtermészetesebb állapot természetesen az ha az ember jozan beszámithato állapotba és cselekvései teljes tudatában van !😄

VinylToy
pfff

Narcotic Syntax
pedig néha olyan jo ha az ember nem vágja a körülötte történö eseményeket😄

robotnyk
azt se vettem észre :C
PResident Evil
EZT te sem gondolhattad komolyan ? 😄DDDDdd

Narcotic Syntax
te bevagy rugva geccc😄

cSuwwi
te vagy dj kicsi, miért nem vallod már be (úgyis tudjuk mindannyian) <#alien>

shit happens

JAST
ték

JAST
ohh... 😊

robotnyk
istenemnek olvastqam 😊
én asszem a humoros&aranyosban láttam

😄DD

JAST
nem úgy, a képet ismertem meg az oldalát, de nem itt rakta be vki annó a linket?

robotnyk
mondjad 😄
JAST
ismertem

robotnyk
Narcotic Syntax
probáld csak meg, majd szolok kedves trance-s uszkár barátunknak hogy bannoljon a hubjárol <#vigyor>