Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armin_Van_Buuren-Shivers-CD-2005-POW
1. Wall Of Sound (feat. Justine Suissa)
2. Empty State (feat. Mic Burns)
3. Shivers
4. Golddigger (feat. Martijn Hagens)
5. Zocalo (feat. Gabriel & Dresden)
6. Gypsy (feat. Ray Wilson)
7. Who Is Watching (feat. Nadia Ali)
8. Bounce Back (feat. Remy & Roland Klinkenberg)
9. Control Freak
10. Serenity (feat. Jan Vayne)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem tudjátok annak a számnak a címét, ahol a refrén kb. "Õ, soha nem jön már vissza....", mostanában szokott menni a rádiókban is!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
vagy ez lenne az? áá nemhiszem... 5:47-tõl van benne az rész, ami nagyon bejön
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
02-david_west_feat_andreas_hermansson-larry_mountains_54__inkfish_remix-tsp.mp3
A történet nem tudom hogy valós-e, de ha valós ha nem ez a film nagyon király sztem 😊 (nem tudom hogy nem csak azért írták-e oda az elejére hogy még jobban átérezze az egészet a nézõ 😊 )
őőő
http://www.armadamusic.nl/
Viszont ugye várakozási idõ van. Csak nevetséges hogy mire lejár a torrentekre a várakozási idõ addigra már nincs egy leecher sem tehát hiába akarnék seedelni hogy normális rátám legyen, nem tudok. :\
őőő
amúgy tényleg kegyetlen egy szám<#eljen>#eljen>
VA - Summer Dance Mania 2005 Mixed by Pulsedriver and Rocco vs Bass-T-2CD-2005-SMS
hmmm <#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor>
<
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
őőő
őőő