Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
keep it minimal
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
az más kérdés hogy szinte az összes bootlegje lopás volt, ráadásul egyiket sem a helyszínen csinálta... szal én nagyot csalódtam benne
Silent Waves
Whiteroom vs Jump the next train
Equinoxe 4
Find(bár egy kicsit már én is unom)
Meg lehet volt még ami nem jut eszembe, Fábián meg inkább ne keverjen többet😊
Retteketet
röviden ennyi.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
jó lenne ha már leszoknának róla. újakat!!!
2-2 kyau vs albert meg andy moor mix 😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Õõõ. hát mit is <#miaz>#miaz>. Egy pár szanaszéjjel csúszott emberke pörgött mint a búgócsiga, de akadt ott 200 megatonnás 40 körüli betonvirág is (lásd még Budapest nevezetességei) aki reggel 5 nyomta minimum a kis lézerkéivel hogy a varjú ült volna a vállára. Fülem meghalt jelenleg kézjelekkel kommunikálok. Egyelõre ennyi jut eszembe.<#pardon1>#pardon1>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
igaz szétszedtük a házat a haverokkal 😄D [vígasztal<#gonosz>#gonosz>]
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
ez a tegnapi Trance Sensation nem az én bulim volt. Az örömkönnyeimbõl keletkezõ pocsojában fetrengtem volna egy Matthew Dekay-ért, vagy valami Hernan-zenéért.
Ehelyett Micsel Wájd nyögdécselését hallgattam, aztán odaengedtek egy Sam Quentinból frissen szabadult emberkét aki úgy büntette a jónépet ahogy kell. We will we will fuck you! Üdvözletem mindenkinek, és üdv neked is Zotyó!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Global Deejays Introducing Jet Set - In The Name Of Love (Extended Mix)
Jet Set - In The Name Of Love (Central Seven Remix)
ismeritek?
viszont korábban is észrevettem hogy igazán az elsõ 3-4 volt változatos utána sokat nyomott le újra, pl a 02-ben benne van a Sense Of Gravity, a 07-ben szintén. igazán egyedül a kezdetén lévõ Love Comes Again+69 volt új nekem, a többi mind már korábban játszott (és a közepén szintén a Just Look At You Now volt ami hiába tetszik már egy korábbi mixében benne volt, ha jól emléxem rögtön azután volt az a szám is ami a 07-nek a végén)
Szóval a 3-4 óta sok újat nem mutatott, remélem a 09-re összekapja magát és a 10-ben üt majd valami nagyot de hát addig még van jó sok idõ 😄
őőő
őőő
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mondjuk egy májusi palace-os felvétel szal. A végén ami van szám 52percnél az nagyon bejön 😊 úgy magától a mixtõl nem voltam elájulva a 03 meg a 07 sokkal jobb.
őőő
nálam szar valami vagy nálatok is akadozós kicsit a hang? :\
őőő
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2005.09.02-03. - 2 napos Palace Grand Closing Party
Palace Grand Closing Party - 1. nap
Ibiza Garden: Toto Jr.
Trance Lounge: Janszi
Progressiv Aréna:
23:00-02:30 Chriss
02:30-05:30 Anthony Pappa (UK)
05:30-09:00 Kühl
1 napos jegy csak a helyszínen: 3500 Ft
Palace Grand Closing Party - 2.nap
Ibiza Garden: Toto Jr.
Progressiv Lounge: Andy K