198
Játékok, amikről lemaradtunk valamiért, pedig igazi értékek
  • Efreet
    megvan, persze. itt a cd a polcon... elég japános (a kinézet), viszont a sztori európai. ha a fallout-ok tetszettek érdemes megpróbálkozni vele. legfeljebb nem jön be :)
  • FREAK
    sz tényleg szép, de nekem túl japán........... amúgy megvan még neked?
  • FREAK
    én meg alapból rosszul vagyok a RTS-tól........

a dark colonyt nyomtam két napig, de annyi :)
  • Ramza
    Ugyan ez itt nem a fikázások topikja, de engem nagyon idegesített egy idő után a SC, egész egyszerűen a játékba ölt órák számával nem növekedett a komplexitása, és emiatt nekem unalmas volt egy idő után. A vége előtt kb. három órával hagytam abba :)
  • Efreet
    az ign-en vannak... keress rá google-ban
    eröteljes FF7 hatás alatt van...
    http://www.lith.com/sites/septerra/screenshots.asp
    http://pc.hotgames.com/games/septer/review.htm

• FREAK
    nem találom az ingame shotokat.........
  • Efreet
    ign rivjú: (bocs angolismeret nélküliek)
    Septerra Core - The best console-style RPG on the PC since Final Fantasy VII.

It's not surprising that, after the success of Final Fantasy VII, PC gamers would start seeing more console- styled RPGs being released. What is surprising is that we'd start seeing console RPGs (CRPG) that were never on any console. Recently games like Silver and Septerra Core have given CRPG fans something to make their console cousins jealous -- especially in Septerra Core's case. It's one part fantasy, one part cyberpunk; one part Fallout 2, one part Final Fantasy VII. But however you classify it, Septerra Core is one heck of a lot of fun.
  • Efreet
    oppsz.. bocsi :)
    http://members.tripod.com/monkeyfisher/SC/SC2.html
    akkor itt, és a characters gomb :)
    (bocsi, nálam betöltötte különablakban, ki szoktam próbálni)
  • FREAK
    tehát a 3 főszereplő egy kék és egy zöld kör, meg egy tripod felirat? :D
  • Efreet
    nya Septerra... egy 7 rétegböl álló világon (7 szigetadag egymás alatt) kell egy 3fös csapattal (9böl) kalandozni, van egy nagy balhé, ami a világot elpusztulással fenyegeti (sablon :D)
    FF7-es fantasy-techno hangulat, mágia, technikák...
    elég szabad játékmenet, persze az FF-es jellegü fö cselekményszállal. Falloutos nézet, egész korrekt grafika... mit mondjak még? jó nehéz.
    http://www.interplay.com/monolith/septerra.html

ezek a föszereplök, a grafikai stílust nagyjából ez megmutatja :)
  • Efreet
    Lords of Magic - ha lett volna benne random mapgenerátor, a Master of Magic méltó utódja lehetett volna... most reménykedem helyette az AgeofWonders2-ben...
  • FREAK
    stonekeep......... erre is vonatkozik a #62
  • FREAK
    na, szal.......... valószínűleg én fejeztem ki magam félreérthetően...

szerintem azzal nem sokra megyünk, ha mindenki felsorolja a kedvenc játékait, inkább egyet-kettőt kéne részletesebben leírni, és ha lehet linkeket írni, vagy képeket berakni........

például Septerra Core - Legacy of the Creator (by Efreet).... eddig jól hangzik (amit utána írtál) de ez alapján szerintem még senki nem kezdi el keresni

tök jó lenne, ha leírnád a hangulatát, az alap szorit, játékmenet stb..... nyálcsordulásig :D
  • hun-ter
    én a stonekeepet mondtam!
    meg a máriót is:)
  • FREAK
    hát de.............. úgy látszik túl complicated ez a task a többségnek :D
  • Efreet
    nem az volt itt a lényeg, hogy ismeretlen, mások által szinte biztos, hogy kihagyott cuccokról lenne szó?
  • hun-ter
    ja meg Dio1
  • hun-ter
    ja akkor mondok még:
    HL(természetesen bár ez senkinek nem maradt ki remélem:))
    SC, BG-k, Vampire amiket Walkyre is írt
    Stonekeep
    És engem annak idején nagyon megfogott a Myth2(bár akikkel eddig beszéltem mindenki leszólta...)
    meg persze ott van még a Mario!:))
  • Ramza
    Körökre osztott, teljesen a Final Fantasyről koppintott harcrendszere van.

Akkor ajánlok én is: kalandjáték vonalon az elmúlt három évben számomra egy "etalon-játék" jelent meg: The longest journey. Aki szereti a stílust, és kimaradt, annak mindenképpen ajánlom.
  • hun-ter
    ja mondom nem olvasok vissza de szerintem a stonekeep egy ilyen gamma volt
  • Deajka
    Anachronox , már el is kezdtem a múlt héten de befutottak a gamák és most pihi neki.
    Na nézzük:
    Marthian gothic - ez egy kaladjáték - mars meg minden... ja, rezident evil szerű, nekem tetszik .
    Ha már itt tartunk rezident e.2.-t is szeretném.
    ( 1 -es se volt).
    Earth 2150, ahh sok minden.
    Bazz, thief 2 mindenképp!
    Outcast:100%
  • hun-ter
    ja. nem fogok visszaolvasni de azért írok egyet: én például lemaradtam a Sims-ről, pedig nem is érdekel...
  • Efreet
    Septerra Core - Legacy of the Creator
    kicsit FF-es hangulat, nagyon jó sztori...
  • FREAK
    még korrigálhatsz :D
  • Ramza
    Bocs, akkor teljesen félreértettem már az elején az egészet :)
  • FREAK
    nem

ami neked megvolt, de másnak talán kimaradt!
  • Ramza
    "olyan gémeket mondjatok, amelyek mai napig nyomot hagytak bennetek, bármikor felidézhető a hangulatuk"

Most ne olyat, ami éppenhogy kimaradt az életünkből???
  • Dikkma
    Ilyen az Outcast. A világ legnagyobb gammája ever.
  • Dikkma
    Heavy Metal FAKK 2 és a Clive Barker's Undying sem volt meg, de úgy két hete töltötte fel vki, én meg le.
    Anachronoxot tavaly nyáron hetekig kerestem, de sehol nem volt. Nem szeretnétek kicsit terjeszteni?
  • FREAK
    ácsi

én azt szeretném, ha EGYEDI hangulatú, érdekes világú játékokról beszélnénk, nem az érdekel, kinek mi a kedvence, arra van másik topik

olyan gémeket mondjatok, amelyek mai napig nyomot hagytak bennetek, bármikor felidézhető a hangulatuk
  • FREAK
    plz ne fikázzunk (legalább itt)

inkább mondj valamit, ami szerinted alap, de nem annyira ismert
  • Ramza
    Hát ha egy kicsit messzebbre nyúlunk vissza, akkor én mindig nagyon bántam, hogy a Wizardry 7 kimaradt az életemből :(
  • FREAK
    na, nincs több??? :))))))))

szóval összegezném :

Anachronox, Deus-Ex, Heavy Metal FAKK2, Thief széria, Hitman, Undying, System Shock 2 a teljesség igénye nélkül :))))

szóval akinek valamelyik nem volt meg, sürgősen pótolja!
  • Ams
    anyum az üzletkötő, elő is fizettem!
  • FREAK
    ha jól emléxem, ott sem találtam........... valami bányát emlegetett, de oda nem tudtam bejutni

amúgy ugyanezt el bírtam követni szintén nagy kedvencemben a Vampire : The Masquerade-ben is....

volt 2 ajtó, ami nekem nem nyílt....... haverom már rég bécsben nyomult, amikor én újrakezdtem, és ugyanott elakadtam

haver meg esküdözött, hogy neki elsőre ment minden.............
  • FREAK
    egyelőre nem kell, elkezdem elölről, de itt gondolom, megtalállak, ha gáz van
  • Ramza
    Kiment a szobájából a teraszra!

(nem kamu, tényleg!)
  • FREAK
    bazeg 2x is szarul írtam le :DD
  • FREAK
    törbe=törpe
  • FREAK
    mondom, az elején

a törbe ugatott valamit, megcsináltam a taskot, aztán csókolom

6x körbejártam a terepet, törbe sehol........... egy idő után feladtam