Bepótolnivaló játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Ja!
De nekem nem sikerült multiba kombókat nyomni, vagy tényleg nem lehet?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
a rune-nál komolyabb (sokkal) a harcrendszer, tulajdonképpen gyakorlás nélkül nem is lesznek értelmes mozdulataid

viszont strafe csak harc közben van :/

Riszpekk

FREAK
a multija viszont poén!! a JD2-ben lévõ duel módon szerintem innen nyalták

lényeg, hogy face-to-face, és gyõztes marad a pályán X gyõzelemig

Riszpekk

Jano
Cigány?! Bár lehet, hogy félvér a csávó 😄
Efreet: nem tom milyen az a Rune...

Jano
Mag vannak csontvázak is, meg fekete halott lovagok ésatöbbi.

Dikkma
Tegnap letöltöttem egy játéktermi gép emut, és hozzá pár romot 😄
A detective story '64 KIRÁLY! Olyan amikor menni kell, és ütni a rosszfiúkat, oldalnézetes. Khirály.
Efreet
Rune-hoz képest milyen? így ránézésre... olyasmi nem?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
mi csak cigánynak híttuk 😊))))))

Riszpekk

Jano
Király a Barbárfiú (Tukaram)!!!
Bár szerintem vele a legnehezebb a game!

Jano
Párdon elkalandoztam.
A sztori tömören (egyáltalán nem sablonos 😄)
Jön a Sötétség (Darkness)
Te vagy a Hõs (4féle lehetsz)
Meg kell védeni mindenkit a Sötétségtõl (Darkness)
De vannak csalósai a Sötétségnek (Darkness)
Csúnya Orkok, Gólemek, egyéb szemétládák
Kisebb, nagyobb genyók
Van sok fegyver
A Hõs fejlõdik az idõk, és legyõzött ellenek folyamán
Minden fegyvernek van spec kombója
Meg kell szerezni a Blade of Darkness-t
Jaj de jó játék 😄

Efreet
Omikron kellemes, azt megcsinálták Dreamcastra is... a zenéje meg rulz 😊 (David Bowie)

FREAK

Riszpekk

FREAK
valami doom-fantasy.............. van benne törpe, barbár, lovag és valami harcos tyúk.... a sztori, a választott szereplõtõl függõen 4 szálon fut, de kapcsolódnak egymáshoz, vagyis érdemes minddel végignyomni

a víz effekt pedig hatalmas...

keresek egy képet

Riszpekk

Azt hiszem a gamestarban most a teljes játék.
mi van Freak ,új logo ?
Hmmm...Mondjuk jobb mint az elõzõ.
Eszembe jutott még
Shadow Company : Jagged Allianced stílusú.
'99 -es , egy cikkben azt írták ,hogy a legnehezebb fokozaton az enemy megérzi a nõi merc parfumjének illatát a szélben !? Egyébként a legnehezebb fokozaton érdemes játszani mert a többi nincs kidolgozva.
Sajnos nem tudom megszerezni.
Info:
http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/shadow.html

IWAR2: Ûr szimulátor .
Info: nem régi játék szerintem bárhol találsz leírást.

Omikron: Nomad Soul ,Kaland-akció (az akciót inkább hagyjuk.Szerncsére lehet állítani az actionok erõsségét. )

http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/omikron.html

FREAK
ott a pont!!

hatalmas hangulata van, a kipusztult várakkal, az oszló hullákkal, a fények és árnyékok megvalósításával......

és a harc meg valami isten, nem sima klikk-kupa, hanem megfontolt, gyakorlást igénylõ, profi technika

Riszpekk

Efreet
ez alapján kb semmit sem sikerült megtudni... világ? sztori? ilyesmik?? 😊

Jano
Csõztök! Szerintem sokan nem ismerték a Severance: Blade of Darkness c. játékot, pedig 1szerûen bombasztikus. Gamemagazinokban benne volt, egyikben lehúzták, másikban a hónap játéka lett. Szerintem az utóbbi áll közelebb a valósághoz. Annyira hangulatos, és bár 1-2 helyen elég nehéz, de végigjátszható játék volt, nem értem hogy van az, hogy nem ehhez viszonyítanak minden mást 😊. Ja, stílusát tekintve külsõ nézetes aprítós (bár asszem 1st personban is lehetett nyomni). Iszonyatosan jó játék, most is bennem van a fílingje, ahogy írogatok róla.

Efreet
kétségtelen, nincsenek benne azok a tipikus japánrpg-s hirtelen fordulatok... de azért nemrossz, és a világ mint olyan nekem nagyon tetszik 😊

FREAK
velem az a helyzet, hogy az izometrikus nézet sajna nem tud örömet okozni..... egyszerûen nem tudom magam beleélni, ez van..........

nekem FP vagy 3rdP kell, és 3D, ahhoz hogy "OTT LEGYEK"

Riszpekk

Azt hiszem lengyel srácok készítették 😊 (vagy valami másik K-európai ország fiai)
A sztorija tényleg jó, csak a végére monoton a játékmenet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
megvan, persze. itt a cd a polcon... elég japános (a kinézet), viszont a sztori európai. ha a fallout-ok tetszettek érdemes megpróbálkozni vele. legfeljebb nem jön be 😊

FREAK
sz tényleg szép, de nekem túl japán........... amúgy megvan még neked?

Riszpekk

FREAK
én meg alapból rosszul vagyok a RTS-tól........

a dark colonyt nyomtam két napig, de annyi 😊

Riszpekk

Ugyan ez itt nem a fikázások topikja, de engem nagyon idegesített egy idõ után a SC, egész egyszerûen a játékba ölt órák számával nem növekedett a komplexitása, és emiatt nekem unalmas volt egy idõ után. A vége elõtt kb. három órával hagytam abba 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
az ign-en vannak... keress rá google-ban
eröteljes FF7 hatás alatt van...
http://www.lith.com/sites/septerra/screenshots.asp
http://pc.hotgames.com/games/septer/review.htm

FREAK
nem találom az ingame shotokat.........

Riszpekk

Efreet
ign rivjú: (bocs angolismeret nélküliek)
Septerra Core - The best console-style RPG on the PC since Final Fantasy VII.

It's not surprising that, after the success of Final Fantasy VII, PC gamers would start seeing more console- styled RPGs being released. What is surprising is that we'd start seeing console RPGs (CRPG) that were never on any console. Recently games like Silver and Septerra Core have given CRPG fans something to make their console cousins jealous -- especially in Septerra Core's case. It's one part fantasy, one part cyberpunk; one part Fallout 2, one part Final Fantasy VII. But however you classify it, Septerra Core is one heck of a lot of fun.

Efreet
oppsz.. bocsi 😊
http://members.tripod.com/monkeyfisher/SC/SC2.html
akkor itt, és a characters gomb 😊
(bocsi, nálam betöltötte különablakban, ki szoktam próbálni)

FREAK
tehát a 3 fõszereplõ egy kék és egy zöld kör, meg egy tripod felirat? 😄

Riszpekk

Efreet
nya Septerra... egy 7 rétegböl álló világon (7 szigetadag egymás alatt) kell egy 3fös csapattal (9böl) kalandozni, van egy nagy balhé, ami a világot elpusztulással fenyegeti (sablon 😄)
FF7-es fantasy-techno hangulat, mágia, technikák...
elég szabad játékmenet, persze az FF-es jellegü fö cselekményszállal. Falloutos nézet, egész korrekt grafika... mit mondjak még? jó nehéz.
http://www.interplay.com/monolith/septerra.html

ezek a föszereplök, a grafikai stílust nagyjából ez megmutatja 😊

Efreet
Lords of Magic - ha lett volna benne random mapgenerátor, a Master of Magic méltó utódja lehetett volna... most reménykedem helyette az AgeofWonders2-ben...

FREAK
stonekeep......... erre is vonatkozik a #62

Riszpekk

FREAK
na, szal.......... valószínûleg én fejeztem ki magam félreérthetõen...

szerintem azzal nem sokra megyünk, ha mindenki felsorolja a kedvenc játékait, inkább egyet-kettõt kéne részletesebben leírni, és ha lehet linkeket írni, vagy képeket berakni........

például Septerra Core - Legacy of the Creator (by Efreet).... eddig jól hangzik (amit utána írtál) de ez alapján szerintem még senki nem kezdi el keresni

tök jó lenne, ha leírnád a hangulatát, az alap szorit, játékmenet stb..... nyálcsordulásig 😄

Riszpekk

hun-ter
én a stonekeepet mondtam!
meg a máriót is😊
FREAK
hát de.............. úgy látszik túl complicated ez a task a többségnek 😄

Riszpekk

Efreet
nem az volt itt a lényeg, hogy ismeretlen, mások által szinte biztos, hogy kihagyott cuccokról lenne szó?

hun-ter
ja meg Dio1
hun-ter
ja akkor mondok még:
HL(természetesen bár ez senkinek nem maradt ki remélem😊)
SC, BG-k, Vampire amiket Walkyre is írt
Stonekeep
És engem annak idején nagyon megfogott a Myth2(bár akikkel eddig beszéltem mindenki leszólta...)
meg persze ott van még a Mario!😊)
Körökre osztott, teljesen a Final Fantasyrõl koppintott harcrendszere van.

Akkor ajánlok én is: kalandjáték vonalon az elmúlt három évben számomra egy "etalon-játék" jelent meg: The longest journey. Aki szereti a stílust, és kimaradt, annak mindenképpen ajánlom.

hun-ter
ja mondom nem olvasok vissza de szerintem a stonekeep egy ilyen gamma volt
Anachronox , már el is kezdtem a múlt héten de befutottak a gamák és most pihi neki.
Na nézzük:
Marthian gothic - ez egy kaladjáték - mars meg minden... ja, rezident evil szerû, nekem tetszik .
Ha már itt tartunk rezident e.2.-t is szeretném.
( 1 -es se volt).
Earth 2150, ahh sok minden.
Bazz, thief 2 mindenképp!
Outcast:100%
hun-ter
ja. nem fogok visszaolvasni de azért írok egyet: én például lemaradtam a Sims-rõl, pedig nem is érdekel...
Efreet
Septerra Core - Legacy of the Creator
kicsit FF-es hangulat, nagyon jó sztori...

FREAK
még korrigálhatsz 😄

Riszpekk

Bocs, akkor teljesen félreértettem már az elején az egészet 😊

FREAK
nem

ami neked megvolt, de másnak talán kimaradt!

Riszpekk

"olyan gémeket mondjatok, amelyek mai napig nyomot hagytak bennetek, bármikor felidézhetõ a hangulatuk"

Most ne olyat, ami éppenhogy kimaradt az életünkbõl???

Dikkma
Ilyen az Outcast. A világ legnagyobb gammája ever.
Dikkma
Heavy Metal FAKK 2 és a Clive Barker's Undying sem volt meg, de úgy két hete töltötte fel vki, én meg le.
Anachronoxot tavaly nyáron hetekig kerestem, de sehol nem volt. Nem szeretnétek kicsit terjeszteni?
FREAK
ácsi

én azt szeretném, ha EGYEDI hangulatú, érdekes világú játékokról beszélnénk, nem az érdekel, kinek mi a kedvence, arra van másik topik

olyan gémeket mondjatok, amelyek mai napig nyomot hagytak bennetek, bármikor felidézhetõ a hangulatuk

Riszpekk