198
Játékok, amikről lemaradtunk valamiért, pedig igazi értékek
  • Jano
    Tényleg! A kifáradási tényezőt is figyelembe kell ám venni, főleg az elején, amikor nincs kondija a srácnak!
  • FREAK
    a blade-ben nagy karddal (az elején) egyet suhintasz, és lefexel aludni, szóval már a fegyverek megválasztásánál eldőlhet a sorsod
  • Deajka
    Én előbb a BoD-ot nyomtam majd a Rune-t.
    A BoD - ban az én verzióm szerint q nehez volt kombót csinálni. Szal maradt a nekimegyek ,csapás,vissza ,néz
    until (ellenfél<>"hulla")
    Hát ez sem nagy harc renszer. Más : egy pallón kellett át menni egy szakadék fölött. Semmi nyilazás vagy valami,áhh, csak simám és hullottam alá. Mondhatom, majdnem Törés tesztet hajtottam végre.
  • Efreet
    legnagyobb harc-beli gondolkodást az igényli, hogy a csontiknak amíg nem vágod le a fejét addig állandóan felkelnek :) a többi az csak tömény mészárlás - de illik a játékba.
  • Efreet
    Rune-ban gyakás van, nem harc :) embernagyságú kardokkal, bloodlust-ban csakúgy repkednek a végtagok :))) semmi köze a kifinomult körözös harchoz (bár néha jól jön a pajzsos taktika is)
  • Jano
    Ismerős :)))
    Engem legjobban az a vámpírgenyó (piros, tüskés, teleportálgató) készített ki legjobban, amikor először találkoztam vele (Barbárral nyomtam).
    Nagy nehezen rájöttem a taktikára, erre nem hal meg a csata végén, hanem felugrik 1 sárkányra és elrepül... Csöppet pipa voltam.
  • FREAK
    má bocs, de a rune-ban suhintasz kettőt tetszőleges irányba, és ha mázlid van, talált.... hack'n'slash

ezt én még csak harcRENDSZER-nek se nevezném....

a blade viszont erre épül, nekem volt olyan duelem, hogy legalább 10 percig szórakoztam egy köcsöggel valami várfalon, mindketten feltartott pajzzsal, egyikünk sem mert bevállalni komoly rohamokat, a végén fel kellett állnom kifújni magam, olyan szinten kimerültem idegileg..........
  • Deajka
    Még eine nálam elmaradt: Monkey 4.
    Ha már viccről van szó.
  • Roby
    Akarom mondani Dark Omen:)
  • Roby
    Hat nem toom to mennyire ismeritek, de nekem a Darok Omen volt az asz...
  • Jano
    Kezdek kiváncsi lenni...
  • Efreet
    http://www.runegame.com/
    http://www.runegame.com/downloads.php - ittvannak képek.
  • Jano
    Fröcsög a vér, hullanak a karok, lábak, fejek. De azér van Parental lock :)
  • Deajka
    Rune :
    A story hasonló mint a blade -é csak viking csávó vagy . Harcrendszer jobb mint a BoD-é.
    Tomb raideres ,kalandos , BoD.
    Szerintem jobb annál.
    Ja , Unreal motor. Néha nagyon szép volt.
    Érdemes kipróbálni.
  • Jano
    Én hónapokig nem tudtam szabadulni tőle.
    Iszonyúan nagy. Telitalálat. Flájer. Alap.
  • Efreet
    lehet, a Rune-t bátyám nyomta itthon, én csak néztem. ez meg talán nem is járt nálam... egyikse tudna lekötni asszem.
  • FREAK
    szerintem nekem ment........
  • FREAK
    nagyjából stimmel, csak itt nem az előrejutás a lényeg, hanem a harc élvezete, komolyabb szinteken, 8-10 perces párbajokat lehet nyomni, szerintem kóstold meg!
  • Jano
    Akkor hasonló lehet.
    De a Blade sokkal jobb :D
  • Efreet
    Rune egy vikinges környezetü nézemahátam gyilkolás Unreal engine-el... van egy nem nagyon túlbonyolított sztori, pár nagyonnagyonszép pálya, és aktív gyakás kb 10-15 féle fegyverrel (buzogányok, balták, kardok)
  • Jano
    Ja!
    De nekem nem sikerült multiba kombókat nyomni, vagy tényleg nem lehet?
  • FREAK
    a rune-nál komolyabb (sokkal) a harcrendszer, tulajdonképpen gyakorlás nélkül nem is lesznek értelmes mozdulataid

viszont strafe csak harc közben van :/
  • FREAK
    a multija viszont poén!! a JD2-ben lévő duel módon szerintem innen nyalták

lényeg, hogy face-to-face, és győztes marad a pályán X győzelemig
  • Jano
    Cigány?! Bár lehet, hogy félvér a csávó :D
    Efreet: nem tom milyen az a Rune...
  • Jano
    Mag vannak csontvázak is, meg fekete halott lovagok ésatöbbi.
  • Dikkma
    Tegnap letöltöttem egy játéktermi gép emut, és hozzá pár romot :D
    A detective story '64 KIRÁLY! Olyan amikor menni kell, és ütni a rosszfiúkat, oldalnézetes. Khirály.
  • Efreet
    Rune-hoz képest milyen? így ránézésre... olyasmi nem?
  • FREAK
    mi csak cigánynak híttuk :)))))))
  • Jano
    Király a Barbárfiú (Tukaram)!!!
    Bár szerintem vele a legnehezebb a game!
  • Jano
    Párdon elkalandoztam.
    A sztori tömören (egyáltalán nem sablonos :D)
    Jön a Sötétség (Darkness)
    Te vagy a Hős (4féle lehetsz)
    Meg kell védeni mindenkit a Sötétségtől (Darkness)
    De vannak csalósai a Sötétségnek (Darkness)
    Csúnya Orkok, Gólemek, egyéb szemétládák
    Kisebb, nagyobb genyók
    Van sok fegyver
    A Hős fejlődik az idők, és legyőzött ellenek folyamán
    Minden fegyvernek van spec kombója
    Meg kell szerezni a Blade of Darkness-t
    Jaj de jó játék :D
  • Efreet
    Omikron kellemes, azt megcsinálták Dreamcastra is... a zenéje meg rulz :) (David Bowie)

• FREAK

• FREAK
    valami doom-fantasy.............. van benne törpe, barbár, lovag és valami harcos tyúk.... a sztori, a választott szereplőtől függően 4 szálon fut, de kapcsolódnak egymáshoz, vagyis érdemes minddel végignyomni

a víz effekt pedig hatalmas...

keresek egy képet
  • Deajka
    Azt hiszem a gamestarban most a teljes játék.
    mi van Freak ,új logo ?
    Hmmm...Mondjuk jobb mint az előző.
    Eszembe jutott még
    Shadow Company : Jagged Allianced stílusú.
    '99 -es , egy cikkben azt írták ,hogy a legnehezebb fokozaton az enemy megérzi a női merc parfumjének illatát a szélben !? Egyébként a legnehezebb fokozaton érdemes játszani mert a többi nincs kidolgozva.
    Sajnos nem tudom megszerezni.
    Info:
    http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/shadow.html

IWAR2: Űr szimulátor .
    Info: nem régi játék szerintem bárhol találsz leírást.

Omikron: Nomad Soul ,Kaland-akció (az akciót inkább hagyjuk.Szerncsére lehet állítani az actionok erősségét. )

http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/omikron.html

• FREAK
    ott a pont!!

hatalmas hangulata van, a kipusztult várakkal, az oszló hullákkal, a fények és árnyékok megvalósításával......

és a harc meg valami isten, nem sima klikk-kupa, hanem megfontolt, gyakorlást igénylő, profi technika
  • Efreet
    ez alapján kb semmit sem sikerült megtudni... világ? sztori? ilyesmik?? :)
  • Jano
    Csőztök! Szerintem sokan nem ismerték a Severance: Blade of Darkness c. játékot, pedig 1szerűen bombasztikus. Gamemagazinokban benne volt, egyikben lehúzták, másikban a hónap játéka lett. Szerintem az utóbbi áll közelebb a valósághoz. Annyira hangulatos, és bár 1-2 helyen elég nehéz, de végigjátszható játék volt, nem értem hogy van az, hogy nem ehhez viszonyítanak minden mást :). Ja, stílusát tekintve külső nézetes aprítós (bár asszem 1st personban is lehetett nyomni). Iszonyatosan jó játék, most is bennem van a fílingje, ahogy írogatok róla.
  • Efreet
    kétségtelen, nincsenek benne azok a tipikus japánrpg-s hirtelen fordulatok... de azért nemrossz, és a világ mint olyan nekem nagyon tetszik :)
  • FREAK
    velem az a helyzet, hogy az izometrikus nézet sajna nem tud örömet okozni..... egyszerűen nem tudom magam beleélni, ez van..........

nekem FP vagy 3rdP kell, és 3D, ahhoz hogy "OTT LEGYEK"
  • Ramza
    Azt hiszem lengyel srácok készítették :) (vagy valami másik K-európai ország fiai)
    A sztorija tényleg jó, csak a végére monoton a játékmenet.