49
-
#49 Nézd meg jobban a ferrari hatsó szárnyát és ott megtalálod az egyik szponzort.Na jo elárulom.
AMD -
sztavrosz #48 Azt várhatod! -
#47 Schumaher csak a dolgat vegzi, azt teszi, amit a fonoke mond. Mar csak arra vagyom, hogy az Intel reklamozzon a Ferrarin, kivancsi vagyok, akkor mit mondasz. -
sztavrosz #46 Igazad van egy csak 33%! De ha igazán pontos akarok lenni +42%, mert 9*142 MHz-en megy azaz 1280-an! A jó öreg Intel 133-asom (nekem szerencsém volt, és nem volt benne szorzó lock), ment 3*66 MHz-en (200 Mhz), ez már 50%. Intel Celeron A 300 MHz-em 504 MHz-en működött, ez több, mint 50%. A barátom Intel 600MHz-ese 900-on megy mai napig (már egy éve)! Így már jobban tetszik testvér! Utálom a Ferrarit, mert ott van a tetű csaló, Schumacher, akit egyesek sportolóknak neveznek. Ha te is neki akkor "Menj orvoshoz, vizsgaltasd ki magad!" -
#45 Jo, 33%, mielott valaki elkezd reklamalni. -
#44 Szertintem a 900@1200 nem 50%, csak 30%.
Nagyot akartal mondani. Tul nagyot. Hallgattal volna, bolcs maradtal volna.
Az meg micsoda erv, hogy az AMD azert szar, mert ott figyel a Ferrari hatso szarnyan????
Menj orvoshoz, vizsgaltasd ki magad! -
sztavrosz #40 Remélem ez évrnek fog számítani! AMD XP 1900+ (2000-en lehet hajtani nagy részüket, egy TH videó be is mutatta mi a teendő, de én nem vagdosnék a procimba) kb. 42000 HUF áfával. Intel P4 1.6-os (általában 2.2GHz-n ig lehet nyomatni, kis szerencsével 2.4-ig is felúszik) kb. 42000 HUF áfával. Ez már érvnek számít? -
#38 Semmi ilyen nem vezetett. Egyszerűen csak kellett a megjegyzésed mellé. Minden éremnek két oldala van és kész. -
#36 Általában az Intel fan-okra mondják, hogy elvakultak, de szerintem rád is illik ez a jelző. -
#35 Mindkét cég profitorientált, a különbség csak az, hogy míg az AMD megmarad az orientáltnál, addig az Intel realizál is ilyesmit :) -
sztavrosz #34 Tessék! Acorp alaplapot lehet venni 17e HUF-ért Intelhez (bár én nem vennék ilyet). Te azt mondod, hogy az AMD userek az okosak, mert ők olcsón gyorsat vesznek, de mégis leszarják, hogy az Intelt ha feltunningolják, akkor talán a drágább a jobb. Abban igazad, van hogy én azért nem vettem AMD-t, mert lusta vagyok és tudom, hogy SOFTMENU III-ban 3 billentyű lenyomásával 50%-os tuningot tudtam elérni (900-as cerka 1200-on). Én az 5%-ban vagyok (és még nagyon sok Inteles ismerősöm). És akkor már árban kb. ugyanott vagyok + az alaplap olcsóbb (bár már nem annyira, mint régen). Én csak azóta akarom az AMD halálát amióta a Ferrarin reklámozza magát. A K6-os rendszerekkel a másik gáz volt, hogy nem minden VGA kártya ment tökéletesen benne (ezek a szarakodások vannak az emlékezetemben). Az AMD-k olcsók gyorsak, de nem a leggyorsabbak, és közel sem olyan ártatlan szent cég, mint egyes userek gondolják. -
#32 A Nokia 9210-esekben meg i486DLC-k vannak. Ezek szerint a Nokia is tud valamit, amit te nem :)))))) -
sztavrosz #31 Egy 500 MHz-es K6-on lassan mennek a DIVX-es avik, míg egy PII 350-en ugyanazzal VGA kártyával tökélesen működött. -
sztavrosz #29 Ki járt jobban? Én. Neked egy gagyi, olcsóhúsnak híg a leve procid van (ráadásul a mocskos Ferrarik hátsó terelőszárnyain is reklámozza magát, és gondolom ez sem fillérekből jön ki). Az alaplapok (valamivel) drágábbak, a hűtésre jobban oda kell figyelni, nem lehet annyira tuningolni, (ráadasul még sok emberben ott motoszkál a nem túl sikerült régi K6-ok emléke), összeségében nem éri meg baszakodni pár ezer HUF-ért. -
Supergamer_real #27 "De az intel már éassan a Server piacot is magáévá akarja tenni."
Ezt nem mondod komolyan... persze tisztazni kellene, hogy a server vagy a SERVER piacrol beszelunk.Mert az elso a hobby serverek (inkabb szervernek csufolt gepek) piacat meg talan, de a "nagybetus" szerverpiacon az iNTEL kb 2% az Itaniumaival, de nem konkurencia pl egy Sunnak. -
Tompi #26 El kene mar felejteni, hogy az AMD-s alaplapok ilyen, meg olyan dragak! Lehet, hogy alapbol valamivel dragabbak, de majd csak mosolyogni fogok, amikor a celeron/p3 tulajok apaplapot cserelnek(meg hazat!), hogy p4-re bovitsenek! En meg szepen lecserelem az Athlonomat egy XP-re maximum BIOS-t frissitek! Ki jart jobban? -
sztavrosz #22 Legközelebb légyszíves írd oda az azonos márkájú alaplapok árát is! Köszi! Nekem az a véleményem, hogy az AMD is ugyanolyan eszközökhöz folyamodna mint az Intel, ha megtehetné... Egyik céget sem userek elégedettsége, hanem a profit motiválja! Ne legyenek illuziónk, hogyha nem lenne az Intel (az a mocskos, aljas, vadkapitalista cég), akkor az AMD elvezetne minket a paradicsomba! -
#15 Már nem azért de egy kis reklám az még nem gáz, sőt természetes. Az viszont, hogy az Intel az eddigieknél is erőteljesebb reklámkampányba kezd az már egy kicsit (nem is olyan kicsit) ciki szerintem...
Azért ami tény azaz, hogy pl.: az nVidia olcsó és jó VGA-kat gyárt és az alternatívák mellet nem sok szól, de azok is meg érik a pénzüket. Ezzel szemben az Intel a tőkeerejét megtartandóan, szépen szabott árakkal és vitathatóan "jó" teljesítményel árulja a prociait.
Az AMD-s alaplap ellátottságról meg annyit, hogy eggyáltalán nem szegényes a kínálat s mára ráadásúl még 17-18eHUF -ért(AFA-val) is lehet már kapni. -
sztavrosz #12 Jól beszélsz! Az AMD nem tudd annyira az Intel alá menni, hogy érdemes (nincs akkora alaplap választék stb.) legyen a kisebbik procigyártó termékeit venni. Nagyon maradi megjegyzés, hogy a SZART reklámozni kell. John Carmack pólóján nem egyszer ott figyelt az AMD logó (szóval akkor ez is szar). -
#10 Hello Fetyka!
Talán túlzás hogy fél, inkább tart a konkurenseitől (elsősorban az AMD olcsóbb és rendre nagyobb teljesítményű processzoraitól.) Nagyon sok régi ügyfél tér át a kedvezőbb ár/teljesítményű rendszerekre. (Ráadásul az Intel processzorok egyik nagy előnye, a kedvező tunningolhatóságuk ugye nyilvánosan nem reklámozható.) Viszont a cég tőkeerős, még mindig vezető pozícióban van. Ezért nem marad más hátra, mint előre: azaz erőteljes marketing. Gondoljatok csak a MicroSoftra! Vagy az IBM-re. Aki reklámozza magát, beégeti az emberek agyába a nevét, az nyer... -
fetyka #6 Lehet, hogy fél az Intel?
-
#5 Az AMD miért nem csinál ilyet? Talán mert a jó bornak nem kell cégér? -
Supergamer_real #2 Kicsit nyugatabbra mar nem olyan vicces a helyzet... itt mar a WC papir reklam kozepere is bevagjak az iNTEL inside logot, hogy ezt a reklamot iNTELes gepen vagtak... (es csak utana, hogy mit is kell a papirral csinalni... )
Kicsit bosszanto.. -
sztavrosz #1 Aki teheti vegyen INTEL részvényeket! Intel COOL! :-)