1972

A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
  • artschi
    sniperrifle.ini.hu
    fegyverhegyek
  • Efreet
    be kell menni és megkérdezni, de elméletileg ha otthon van, és nem az utcán rohangálsz vele, akkor nem lehet vele gond, persze ha teljesen müködésképtelen. utcán "fegyvernek látszó tárgy"-nak számít, és kényszerítöeszközként lehet használni. azt viszont nem szeretik.
  • Garrett
    istenem jobbkor nem is jöhetett volna ez a topic!

Lenne egy jogi kérdésem fegyverekkel kapcsolatban!
    Tegyük fel hogy van egy pisztoly (szabványos maroklőfegyver) amivel már nem lehet lőni, mert meg van babrálva benne valami.Nos ha egy ilyen van valakinél és a rendőrség erről tudomást szerez az milyen büntetésre számít/hat????
  • Efreet
    ha valaki tud kölcsönadni 1 digitális fényképezömasinát, csinálok pár képet a kardomról...
  • Efreet
    Freak: fegyverekröl van szó, nem falidíszerkröl nem? :)
  • Efreet

ez meg egy eredeti japán, 68 cm-es pengéjü katana, ebay-en kapható, jelenlegi ára 5000 USD...
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=879880945
    ez egy mestermü.
  • FREAK
    jó nagy kétkezest nem tud valaki? ékköves, arany markolattal? :)
  • Efreet

egy Birodalmi díszkard hiteles másolata...
  • FREAK
    ja tényleg, az a CO2 patronos

mai kvízjátékunk : melyik film gonosz főhőse használta az eredeti éles változatot???? :))))
  • TeddyBeer
    A #29-es hozzászólásban szereplő alsó kép a Walther CP99-es légpisztoly(!). Tehát szabadon vásárolható, tartható. Kinézetében, működésében viszont nagyban hasonlít az éles P99-esre (működésénél a kezelőszervekre gondolok, belül persze egészen más van).
  • FREAK
    ez az első ember alkotta gömbforma? :)
  • Ramza
    :-D
  • Ramza
    Én igazából arra lennék kiváncsi, hogy tucatdarab volt-e akkoriban, vagy pedig unikum.
    Mert ha tucatdarab (főleg a lenti viking-kard), akkor hihetetlen, hogy mekkora figyelmet fektettek egy egyszerű kard markolatának kidolgozására.
  • FREAK
    naja, de nem is vágod meg vele magad véletlenül :)))
  • FREAK
    jaaa, nekem először csak a középső kép jött be, arra reagáltam :)

amúgy szép darab, szívesen végigkísérném a történetét
  • Ramza
    Ez szép, de nincs másfél évezredes :-P
  • FREAK
    Colt Python

• Ramza
    Nem. Egy egy kb. másfél évezredes (!) kelta kard :)

Kösz Dikk, amúgy ez volt, ami kiakasztotta korábban a jelszóval a topikot.

Nekem tetszett a markolat, bocs ha másnak nem annyira :(
  • FREAK
    miez? bőrbugylibicska? :DD
  • FREAK
    naja, kisvadra jó a flóbert is, de inkább a 4 mm-es

annak még elég jó a torkolati sebessége, és a kis skuló is könnyebben üt lyukat

bár sikerült a 9 milissel is átlőni egy földdel telerakott kólásdobozt, csak ilyen nagy kalibernél már geci pontatlan (6 méteren 20 centit esik az ív....)

vadászni a légpuska a legjobb, egy normális darab 25 méteren még nem igazán szór, és kis (illegal) tuninggal nem gyenge erőt lehet kihozni belőle.......
  • Dikkma

• Dikkma
    Persze. Múltkor voltam egy ismerősünknél, volt egy már megnyúzott rókája, meg egy, ami még ki volt kötve a pajtában.
    Flóberttel lőtte le őket, még hangtompítója is van.
    Bár asszem második róka nem halt meg, mert gerincen lőtte, szal odament vasvillával, de az meg csak leszorította az állatot, elkezdett harapdálni - végül elpusztult, és nem is sajnálom.
  • FREAK
    :)))))))))

Amúgy az a vicc (mondjuk nem vicces), hogy igen. Én sem tudtam, de van egy kép a Kaliberben, egy gázpisztollyal közelről szarrá lehet lőni egy görögdinnyét..... Legalábbis darabokra..... Szóval halántékra szorítva könnyen okozhat halálos sebet....
  • Dikkma
    Múltkor állok egy fegyverbolt előtt, odajön egy bácsi :
    milyen árban vannak ezek a fegyverek?
    Hát mondom ezek elég drágák, de van ott olcsón is flóbert, meg gázpisztoly, 16tól felfelé..
    És ezzel le lehet lőni valakit? Mondjuk az anyóst?

:DDD
  • FREAK
    a kéz a Blasta apjáé :)
  • FREAK
    FEHOVA 2002-n készültek

És itt az én kis drágám (asszem ez a gáz változat)

• FREAK
    Nekem csak egy 9 milis flóbertem van megy egy Walther P99 soft-air (GYÖNYÖRŰ!), de tervezek valami komolyabbat, csak ez kemény project lesz az asszony miatt.........

Blasta meg a Desert Eagle soft airgunok lelkes gyűjtője :))))) Már 2 van neki, de egyik se műxik :DDDDDDD Mondjuk náluk van Daisy légpisztoly is meg még 1-2 apróság.
  • FREAK
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Dikkma
    Amúgy faterom nagy fegyvermániás, van otthon egy rakás könyvünk, egyszer majd scannelgetek.
  • Dikkma
    Kűdd el nekem mailbe, és felrakom tar.hu -ra.
  • Ramza
    csiribi = csiribiri :)
  • Ramza
    Sajnos valami csiribi tűzfal van a cégnél (ehhez marhára nem értek, bocs), és nem tudok feltölteni :(

De mindegy, majd keresek valami másikat helyette :)

Amúgy köszi, hogy leszedted!
  • Dikkma
    Ramza másold le a képet magadnak, töltsd fel valahová, és úgy rakd be, vagy írd meg a feltöltött kép urljét és berakom a 16 helyére :)
  • Ramza
    Írtam a moderátornak a #16-os miatt.
  • FREAK
    hűdenemszar
  • Ramza
    Basszus! :)
    Ilyet se láttam még :)

Na itt egy viking-kard a tizenegyedik századból:

• FREAK
    ezt töröltesd ki vagy valami, mert minden refresh-nél bejön az ablak :)
  • FREAK
    baze jelszót kér a linked! :DDD
  • Ramza
    Ez a kelta kard pl. szvsz kimondottan szép:

• TheZsenyka
    Katyusa...