1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#349 Közben visszaolvastam amit írtam és olyasmi is kivehető belőle, mintha szerintem a 7.62 jobb lenne mint a .50
Esetleg ha valaki a fentieket gondolná nem erre céloztam írásommal.
a macskás dolgot is visszavonom.
Csak ne felejtsük el, hogy a lövedék kiképzéstől jelentősen függa rombolóerő.
Itt egy jó kis leírás ajánlom mindenkinek.
lőszerek elemzése
-
#348 és az a szép hogy néhány vaddiszno olyankor még felál és elpicsáz téged mint egy darab rongyot!!! -
#347 harcu: elárulnád nekem, hogy honnan a fenéből szedted ezt a sok sületlen hülyeséget, a kaliber és a rombolóerő összefüggéseiről??????
Ha ezt egy fegyverelméleti vizsgán adnád elő kivágnának mint macskát szarni!!!!!
Láttál te már pl. 200 kilós vaddisznót amit egy ólomhegyű acélmagos 7.62-es lövedék talált oldalba és a túlsó felét csak darálthúsnak lehetett felhasználni??
Amellett, hogy kb 90 méterről érte találat és 2 métert vágódott oldalra.
Nekem van ilyen lövedékem, ami szétnyílott a becsapódáskor, a 7.62-esből kb 3-4 centiméteres acél és ólomgubanc lett.Képzelheted az mit csinál.
Majd lefotóztatom valakivel, ha ráérek és felteszem, de vadászattal foglalkozó oldalakon biztos találnál ilyen képet.
A romboló hatás a lövedék induló sebességétől, a megtett úttól, a környezeti hatásoktól, és a lövedék orr-és test kiképzésének módjától függ!!!!
Bazze egy .22-es szar kispuskával is 10 centis lyukat lövök rád ha homorú orrú, spirálisan hasított oldalú lövedékkel ellátott lőszert töltök bele.
Egyébként a katonaságoknál rendszeresített lőszerek (pl: 7.62) rombolóerejét nemzeközi egyezmények szabályozzák, (ellentétben a vadászattal) hiszen az elsődleges cél az ellenfél harcképtelenné tétele, nem a megölése.
Megint más tészta az önvédelmi (támadó???) fegyverek lövedékeinek kiképzése.
-
#346 nembaj az atol meg frankon nez ki :D -
#345 metalstorm tesztek látványosak meg minden, de kb 2-3 évesek, és azóta 1 hír sincs róluk... nagyon eltünt sajnos, pedig ígéretes technológia. -
#344 www.metalstorm.com
tok jo demo videok vannak :D meg van elvileg egy lassitott lovesteszt is :D -
#343 akkor szerezz video-t :) -
#342 www.securityarms.com itt van minden amit csak akartok. :) -
Garrett #341 én meg megnézném -
#340 akármi
csak geci látványos legyen
lemodellezném 3d-ben -
#339 meg dumdum golyó -
#338 én speciel nagyon örülnék azoknak a bizonyos ultra lassított teszt videóknak, amiken a különböző becsapódásokat vizsgálják
tud valaki ilyet?
lehet sima pisztolygolyó is, de akár tomahawk is -
harcu #337 Kár lenne ezért a topikért. Halljuk az igényeket, ki mit szeretne itt olvasni? -
#336 Na mi van? kihalt ez a topic??? :) -
Garrett #332 jah nem tudja valaki , hogy a BHD ben a 2 delta forces csávó aki a pilótát akarja kimenekíteni 100 ellenség kővel dobáló karmaiból milyen fegyvert használ? -
#331 az ovisokat le akarják flémelni real gunokkal... LOL :D (counter-strike.hu) -
#330 delfin az nekem is bejátszik:) -
#329 ok, de én is azt hittem, amíg nem láttam egy felvételen, hogy tele van skulókkal.......... -
Garrett #328 ez olyan mint a paintball fegyver (majdnem)
de engem delfinre emlékeztet -
#327 hoppá -
#326 az szerintem dísz :) -
Garrett #325 az szerintem ténylg csak dísz -
#324 Titeket ez mire emlékeztet?
-
#323 de abba a 3 lyukba -
Garrett #322 a 3.már jó -
#321 ez nekem túl szolid......... piros X..... uncsi....... -
Garrett #320 ebbe is skuló kell és hátul van az a dobtár szerű rész abba kő rakni -
#319 -
#318 Itt 1 kissé szolidabb model
-
#317 abba nem skulót kő rakni mint a shotgunnál? -
#316 Hány kilós ez a vacak? -
#315 Amúgy hátul van a dobtár? -
#314 Szerintem ez a fegyver pont arra megy hogy hogyan néz ki...
Ne mond hogy az a 3 lyuk az egyensúly kiegyenlítésére szolgál :) -
Garrett #313 nah mától én is megyek SOF 2-zni végre magvan !! a magyar tört szerver az az aminek ott az ip-ja a sof2 topicban?
akkor este megyek és kipróbálom :))))) -
#312 :DDD
Kicsit hangutánzó szó?!!! -
#311 jaja :)))))))))
SOF2-ben pl. nálunk tiltott a flüppölés :))))))))
erre mondta idióta haver, hogy a sniper akkor legyen : "DDDZZSSSSZZSZSZSZZFFFFFFSSsssssfsfs"
::DDD -
Garrett #310 szerintem elég brutális egy fegyver nem arra kell menni hogy néz ki... -
#309 Kissé csicsás de legalább nem Luger :) -
#308 Jackhammer a Max Payne-ben volt nagyon király. -
Garrett #307 a hangja miatt?
ugy lövi ki a gránátot hogy flüpp? szerintem is :))