Fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ez az elsõ ember alkotta gömbforma? 😊

Riszpekk

:-D

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Én igazából arra lennék kiváncsi, hogy tucatdarab volt-e akkoriban, vagy pedig unikum.
Mert ha tucatdarab (fõleg a lenti viking-kard), akkor hihetetlen, hogy mekkora figyelmet fektettek egy egyszerû kard markolatának kidolgozására.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
naja, de nem is vágod meg vele magad véletlenül 😊))

Riszpekk

FREAK
jaaa, nekem elõször csak a középsõ kép jött be, arra reagáltam 😊

amúgy szép darab, szívesen végigkísérném a történetét

Riszpekk

Ez szép, de nincs másfél évezredes :-P

FREAK
Colt Python

Riszpekk

Nem. Egy egy kb. másfél évezredes (!) kelta kard 😊

Kösz Dikk, amúgy ez volt, ami kiakasztotta korábban a jelszóval a topikot.

Nekem tetszett a markolat, bocs ha másnak nem annyira 😞

FREAK
miez? bõrbugylibicska? 😄D

Riszpekk

FREAK
naja, kisvadra jó a flóbert is, de inkább a 4 mm-es

annak még elég jó a torkolati sebessége, és a kis skuló is könnyebben üt lyukat

bár sikerült a 9 milissel is átlõni egy földdel telerakott kólásdobozt, csak ilyen nagy kalibernél már geci pontatlan (6 méteren 20 centit esik az ív....)

vadászni a légpuska a legjobb, egy normális darab 25 méteren még nem igazán szór, és kis (illegal) tuninggal nem gyenge erõt lehet kihozni belõle.......

Riszpekk

Dikkma

Dikkma
Persze. Múltkor voltam egy ismerõsünknél, volt egy már megnyúzott rókája, meg egy, ami még ki volt kötve a pajtában.
Flóberttel lõtte le õket, még hangtompítója is van.
Bár asszem második róka nem halt meg, mert gerincen lõtte, szal odament vasvillával, de az meg csak leszorította az állatot, elkezdett harapdálni - végül elpusztult, és nem is sajnálom.
FREAK
😊))))))))

Amúgy az a vicc (mondjuk nem vicces), hogy igen. Én sem tudtam, de van egy kép a Kaliberben, egy gázpisztollyal közelrõl szarrá lehet lõni egy görögdinnyét..... Legalábbis darabokra..... Szóval halántékra szorítva könnyen okozhat halálos sebet....

Riszpekk

Dikkma
Múltkor állok egy fegyverbolt elõtt, odajön egy bácsi :
milyen árban vannak ezek a fegyverek?
Hát mondom ezek elég drágák, de van ott olcsón is flóbert, meg gázpisztoly, 16tól felfelé..
És ezzel le lehet lõni valakit? Mondjuk az anyóst?

😄DD
FREAK
a kéz a Blasta apjáé 😊

Riszpekk

FREAK
FEHOVA 2002-n készültek

És itt az én kis drágám (asszem ez a gáz változat)

Riszpekk

FREAK
Nekem csak egy 9 milis flóbertem van megy egy Walther P99 soft-air (GYÖNYÖRÛ!), de tervezek valami komolyabbat, csak ez kemény project lesz az asszony miatt.........

Blasta meg a Desert Eagle soft airgunok lelkes gyûjtõje 😊)))) Már 2 van neki, de egyik se mûxik 😄DDDDDD Mondjuk náluk van Daisy légpisztoly is meg még 1-2 apróság.

Riszpekk

FREAK
😄DDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Dikkma
Amúgy faterom nagy fegyvermániás, van otthon egy rakás könyvünk, egyszer majd scannelgetek.
Dikkma
Kûdd el nekem mailbe, és felrakom tar.hu -ra.
csiribi = csiribiri 😊

Sajnos valami csiribi tûzfal van a cégnél (ehhez marhára nem értek, bocs), és nem tudok feltölteni 😞

De mindegy, majd keresek valami másikat helyette 😊

Amúgy köszi, hogy leszedted!

Dikkma
Ramza másold le a képet magadnak, töltsd fel valahová, és úgy rakd be, vagy írd meg a feltöltött kép urljét és berakom a 16 helyére 😊
Írtam a moderátornak a #16-os miatt.

FREAK
hûdenemszar

Riszpekk

Basszus! 😊
Ilyet se láttam még 😊

Na itt egy viking-kard a tizenegyedik századból:

FREAK
ezt töröltesd ki vagy valami, mert minden refresh-nél bejön az ablak 😊

Riszpekk

FREAK
baze jelszót kér a linked! 😄DD

Riszpekk

Ez a kelta kard pl. szvsz kimondottan szép:

Katyusa...

FREAK
baze nem találok szép kardokat neten....... 😞

Riszpekk

Hát bizony mind a kétszer igazat mondtál 😊

FREAK
szerintem ezzel is egyet fox érteni : véleményem szerint egy fegyver akkor látja el tökéletesen a feladatát, ha nem kell használni

Riszpekk

FREAK
csak nézd meg azt az anaconda-t, és hazudd, hogy nem gyönyörû 😊

Riszpekk

Na, nem gondoltam, de ebben teljesen egyetértünk. Mondjuk pont a kardok azok, amik megmozgatják a fantáziámat, a lõfegyverek annyra nem tetszenek.
De a hozzászólásoddal egyetértek!

FREAK
de komolyan, biztos másokat is izgat ez az érdekes ambivalencia

végül is egy fegyver célja hogy sebet ejtsen élõlényeken, de mindemellett a legtöbb (nem kimondottan a katonai fegyverek) igazi mûalkotás, gyönyörûen kidolgozott formák, anyagok.... évszázadok tudása, tapasztalata látható egy jófajta kardon például

Riszpekk

Persze nem a fegyverekkel van a gond, hanem azokkal, akik kézbefogják õket.

Hát én megrögzött fegyverellenes és pacifista vagyok, úgyhogy azt hiszem túl gyakran nem fogom látogatni ezt a topikot.

Van dolog, amiben mi egyetértünk, Freak? 😊))

FREAK
az csak simán buzi volt szerintem 😊

Riszpekk

VinylToy
A trabantos pasi aki lelõtte a felüljárón a kamionost, az az volt!

😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
van még rajtam kívül valaki aki fegyverbuzi? (nem szakértõ, csak rajongó)

vagy megrögzött fegyverellenes?

Riszpekk

FREAK
Egy szép Benelli (remélem mûxik a link)

Riszpekk

FREAK

Colt Anaconda

Riszpekk

FREAK

Colt M4 Carbine (RO977)

egyik legnagyobb kedvencem

Riszpekk