Fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
elfújták a tankot 😄DD

Riszpekk

FREAK
baze

Riszpekk

Efreet
GAU 8-A.. pont ez az, amit belinkeltél.

egy sorozat elég...
http://members.aol.com/Stravonski/private/gun.html

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
Pedro Paulo La Maffia Del Siciliano 😊)))))))

Riszpekk

Efreet
egy Tong-beli orgyilkosnak még méreg se kell... érdekes volt a tegnapi japán meccsen... kb olyan, mintha az olasz csapat egyik játékosát Maffia-nak hívnák...

Z
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/equip/index.html

Itt az oldal!! Nézd meg, elég sok fajta van

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
De akármelyik bannara mester is megteszi egy többkomponensû méreggel, azt még kimutatni sem tudnák! 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Efreet
az A-10es fedélzeti gépágyút keresd meg plz... emlékeim szerint Avenger a becsületes neve... egy bemutatón tankot fürészeltek vele ketté 😊))

Z
LOL!! Zsenyka: megelõztél, de csak azért ,mert az usa-portugállal voltam elfoglalva! 😊

Hát igen, vagy felbérli a Bregan Daerthe-t, vagy Artemis Enterit küldik ki a piszkos munka elvégzésére.

Efreet
a Gauss cannon 😊

Z
És itt egy kicsit nem igazán maroklõfegyver:
30 mm-es kaliber, a páncélokat így penetrálja:
500 méterrõl - 69 mm-es páncélt,
1000 méterrõl a 38 mm-est.
Pontosság: 4000 láb távolságból a lövedékek 80 %-a talál 20 láb sugarú körön belül.
Tömege: 281 kg
Hossza: 6,4 méter
helikoter ágyú

Hossza: 32 méter (robanófej nélkül)
34.65 méter (robbanófejjel)
Átmérõ: 3 méter (stabilizátorokkal - 4.2 méter)
Tömeg (üzemanyaggal töltve) 136 - 138 tonna
Üzemanyag: UDMH
Oxidálóanyag: Nitrogen Tethroxide
Hatótávolság: 12,000 km (könnyû robbanófejjel) 14,000 km (nehéz robbanófejjel)
Robbanófej típusa (egy db): 5/15 Megatonna Termonukleáris robbanófej

FREAK
vagy simán kasztolnak rá egy shadow of death-et +200 módosítóval 😊

Riszpekk

Efreet
vagy simán egy 6-800méteres hatótávú nyílpuskát...

FREAK
vagy simán kést, mint a profik.......

Riszpekk

Z
Hát bazze! Ha bérgyilkos-kultúra lenne magyarországon, a néhány évvel ezelõtti robbantások helyett ilyet használtak volna. Bocs ha túl morbid.

Z
bocs

FREAK
jesz pikcsör

Riszpekk

FREAK
nó pikcsör........

Riszpekk

Z
sznájpör

Z
Ezzel sem fognak a CS-ben ugrálni, 19 kg, hossza 1570 mm, tûzgyorsaság 4 lövés percenként, hatásos lõõtáv 2000 méter.

A fegyver egylövetû, kézzel tölthetõ. Alapvetõen a 12,7 x 107 B32, vagy MDZ-3 jelû szovjet töltény tüzelésére alkalmas, de gyorsan végrehajtható csõcserét követõen az .50 Browning töltényhez is alkalmassá tehetõ. Az 1500 mm hosszúságú és 15 kg tömegû fegyver szállításhoz 30 mp alatt szétszedhetõ (illetve összerakható), ekkor hossza 1240 mm-re csökken. Az 1100 mm hosszú csõbõl indított páncéltörõ gyújtó- vagy robbanólövedék kezdõsebessége 860 m/s, torkolati energiája megközelíti a 18 000 J-t. Páncélátütõ képessége 100 m távolságon eléri a 25 mm-t, 600 méteren a 15 mm-t. 600 méter távolságban is áthatol a 250 mm vastag betonfalon, illetve az általánosan használt téglafalazatokon egyaránt. Az MDZ-3 lövedék már 0,5 mm-es acéllemezen is elmûködik, de átrobbantja meg az 5 mm-es acélpáncélt is, szilánkhatása jelentõs. A puska pontosságára jellemzõ, hogy száz méterrõl átlõhetõ a saját töltényhüvelye (20 mm), elsõ lövésre leküzdhetõ 600 m-rõl fejalak, 1200 m-rõl álló alak méretû cél.

A csõfar zárolását a különlegesen kiképzett, markolattal és elsütõberendezéssel egybeépített kétkörmös-dugattyús zár végzi, SA külsõ kakassal. A zárszerkezetet töltéshez-ürítéshez a markolatot fegyverbõl ki kell emelni, úgy , hogy jobbra-felfelé el kell forgatni, majd a töltényûrbe tenni egy lõszert, a markolatot visszatenni, felhúzni a kakast, irányozni , és az elsütõbillentyûre gyakorolt 5N erõ hatására elsül a fegyver.

A fegyver tulajdonkeppen egymásban elcsúszó csövekbõl épül fel, ezért lövés közben a fegyvercsõ a fegyvertokban, valamint a válltámasz a tusában - kapcsolt rugórendszer ellenében - egyaránt 20-20 mm-t mozdulhat el. A fegyver használható saját villaállványáról, standard PKMSZ géppuskaállványról és a csõvázas hátizsákként kialakított hordzsákjára felkapcsolva is (M1A1). Villaállvány alkalmazása esetén állítható hátsó támasszal egészíthetõ ki a pontosabb célzás érdekében.

A fegyver csak optikai irányzékkal rendelkezik, amely bármilyen egycolos, de legalább tízszeres nagyítású puskatávcsõ lehet. Az irányzéktartó oldalban és magasságban egyaránt egytized vonáspontosságú beállítást tesz lehetõvé. 600 m-t meghaladó lõtávolság esetén célszerû lézertávmérõvel kiegészíteni az irányzékot.

A mesterlövész puskák feladata a nagy távolságban (800-1200 m) lévõ fontos élõerõ-célok leküzdése elsõ lövésre, még akkor is, ha ezen a távolságon akár 8-10 mm-es acélpáncél mögött, vagy azzal egyenértékû védelmet biztosító fedezékben tartózkodnak - helyük pontos ismerete esetén . Ugyanígy feladatuk 1500-2000 m távolságig páncélozatlan parancsnoki vezetési pontok, rádiótechnikai berendezések, gépjármûvek,harckocsik irányzóberendezéseinek, lebegõ szállító helikopterek, rakétaindító komplexumok és parkoló repülõgépek rombolása. Polgári célú felhasználásban alapvetõ feladatuk a terroristaelhárító harc- a nagy távolságban is érvényesülõ egy lövés = egy találat elv alapján, és nem utolsó sorban az elrettentés.

Nagyon tuti fegyver, szerintetek lehet ilyet kapni a nagybanin???? 😄

sznájpör

FREAK
nyilván nem is mezítlábas, kaszás parasztok ellen használták, hanem gondolom face-to-face bádogember meccseken..........

Riszpekk

Efreet
én is a nagy barom kétkezes kardról tudtam, hogy az a pallos (meg minden okos magyar könyv is azt tartja annak), de egy lovagrendi tag (nem borlovag 😊 ), aki a hagyományörzösdiben segített, ö mondta, hogy anno a pallos az az egyenes, nagypáncélos közelharcra használt hegy nélküki kard. szerintem a "pallosjog", ami a kivégzések okán létezett, és a hóhér nagy vadállat pengéje volt az, ami szépen megváltoztatta a jelentést. jó az azokban a nagybicskákban, hogy kb 3-4 nagyobb lengetést lehet vele végrehajtani, és ha valakin kicsit is kevesebb a páncél, hogy elmozoghasson, az körberöhögi ezeket a vadállatokat 😊)

Z
-Add fel! Nincs már se lábad, se kezed!
-Gyere ide lefejellek! Fut a gyáva!! Na jó kiegyezhetünk egy döntetlenben...

Ez jutott most eszembe a nincs több kezedrõl!! LOL

Z
Hát ne is tom, azért a Vajda Hunyad várban van egy pallos...eléggé kétkezesnek tûnt!!! A lényeg, hogy bazi nagy kard, az ellenség gyors leamortizálására, kevés csapással! 😊))

FREAK
ez igaz, szerintem inkább ebben rejlik az ereje

villan kettõt, és nincs több kezed 😄

Riszpekk

FREAK
ezt most hallom elõször, de legyen

kétkezes, széles, kétélû, és legalább másfél méter hosszú

rpg-ben csak lovagok és barbárok használják 😊

Riszpekk

Z
Na jó, az ellen se kell pajzs, mert biztos leszakad a karod, ha belerakod az ütésbe...de a katana nagyon gyors fegyver is!!

Jano
És abból alakult a LLOPHAS 😄DD

Ismét elnézést, inkább lécelek.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Az nem a PHALLOS ? 😄

Elnézést, hogy belekontárkodtam a témába.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Efreet
Freak: és azt is tudod, hogy gyakorlatilag mindenki rosszul használja a 'pallos' kifejezést? mert az egy egykezes, egyenes, kétpengéjü, lekerekített hegyü, vastag páncéltörö kard.
szerintem amire gondolsz, az a kétkezes kard 😊

Efreet
az az izé ott a végén legalább 3 kiló... inkább 5, vagy méh több... a tüskék miatt szerintem nem túl jól használható, egy bordázott felület kevésbé ragad bele egy pajzsba 😊
a 2 nagybalta no comment 😊))

FREAK
a katana-val nem értek egyet, szerintem a pallos húzósabb 😊)))

Riszpekk

FREAK
buzogány rulez 😊)) biztos csíp, ha eltalál 😊)

Riszpekk

Z
Na hi!
Én is kiválasztottam egy két durvábbat... ehe-ehe

Brutális csatabárd
dobóbárd
samurai
valaminagybarbárbalta
skandar graun kedvenc fegyvere

Hát itt egy pár, nem a lagszebbek, de elég hatásos fegyverek voltak ezek, bár nem tudom elképzelni, hogy a Skandar Graunon kívül nem veri mindenki szét saját magát egy ilyen lácos buzogánnyal! hehe

Amúgy a katana az ultimét vepön. Egy vágás, egy halál! Páncélt inkább fel se vegyél!!!

Efreet
http://www.tenpointcrossbows.com/stealth.html
erröl nincs kedvem a képet kivadászni... 323FPS, "csigás" rendszer.. közel se annyira elegáns mint a lentiek...

Efreet
robbanófejes löszerrel simán 😊

FREAK
és ha éppen úgy szükséges, falbontásra is kiválóan alkalmazható 😊

Riszpekk

Efreet

ez az Exomag, 315FPS-es írt sebességgel... valódi vadászfegyvernek írják...
nagyon szép eszköz.

FREAK
ez rulzos

Riszpekk

Efreet

Ausbow Excalibur Point Blanc
kb 200láb/sec-es kilövési sebessége van, ez böven sok ahoz, hogy pl egy koponyán átszaladjon a löszer... (annak a csigás állatnak volt 260FPS)
én jobban kedvelem az ilyesmi fegyvereket... ha már löfegyverekröl van szó 😊

FREAK
képzelem 😊))

átlag próbálkozó = osztálykiránduláson lévõ, tesibõl felmentett, részeg rokkerek 😊))

Riszpekk

Efreet
az egy sima csigás íj 😊)

Gail Martin Classic... van ilyen is, csak ezt az átlag próbálkozó nem tudja megfeszíteni úgy, hogy legyen valami hatása is 😊)

FREAK
he??? batman? joker??? Lemaradtam valamirõl? 😊

Riszpekk

FREAK
baze, ez nem az ipari daruk topikja 😄DDDDDDDD

Riszpekk

Efreet
Freak: a Joker-féle Batman1-es pisztolyról nincs kép? 😊))

Efreet

Martin Speed Fire Magnum

FREAK

és barátai.....

Riszpekk

FREAK
egy csöpp taurus

Riszpekk

FREAK
vagy a rendõrség tetejérõl a flóriánig....

Riszpekk