1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#803 esetleg kepeket lehet ezekrol a fegyverekrol talalni? -
#802 arra -
#801 Most a Soft Air-re célzol?
-
#800 ja es meg valami : Mulovedekes fegyverek meddig viszik el a toltenyt? Mennyibe kerul a tolteny hozza? -
#799 Ha ja!Mert az az animáció nem valami nagy szám.. -
#798 Nekem is a zene állította fel...
Pláne, hogy egyszer már remixeltem...:-)
Imádom ezt a muzsikát...
Nincs meg valakinek? -
#797 Én láttam.De nem vagyok tőle elájulva!Bár a zene:))Az hátborzongató volt! -
#796 T3 teaser, ha valaki még nem látta!
http://www.hardwired.hu/index.hw?a=2#h2639 -
#795 Pontosan!!!
(láttátok a T3 teasert????)
-
#794 Dobozban?Mint a T2-ben a flinta a rózsák közt? -
#793 Nekem egy zsaru egyszer azt mondta, hogy nálam lehet, de közterületen csak dobozba csomagolva!!!!
Nem ismerem a törvényeket, szal lehet, hogy neked van igazad... -
#791 A müanyag lövedékes fegyvernek Soft Air Gun a hivatalos neve!
A Freak-nek meg nekem is van! Tulajdon képpen ez engedély nélkül kapható önvédelmi fegyver! Utcán nem használhatod, csak saját területeden belül (persze oda meg minek ilyet???)
Lényegében légfegyverről van szó, de a légtartály igen kicsike ezért a aotkolati energiája vajmi kevés!
2 dologra jó:
Az egyik, hogy ezek replikák (álá Blöff) és marha jó egy mjdnem eredeti Desert Eagle-t tartani a kezedben! Ráadásul még működik is!
A második, hogy kapható hozzá festékkel töltött töltény is!!!! Ezzel azért már jókat lehet marhulni. Haverral a telken, beöltözve, búvárszemüveg, aztán had szóljon!!!!
Paintball, csóróknak.... -
harcu #790 Mit értesz olcsó légpuskán? Első lépésben nézd meg a hirdetési újságokat 12-15K körül már árulnak. Újat 28K körültől láttam boltban hirdetni, ezirányban a Kaliber magazin hirdetéseit nézd át. -
#789 ahha. es a legpuska lelohelyrol valaki tud valami infot? -
#788 west endbe menj be.. 1 vagy 2 szinten középen van egy ilyen boltocska.. 4 ezerért lehet venni AK 47 es műanyag golyós fegyvert... nem rosz a kicsike... de van más sok is... csak sosem volt amikor épp odamentem -
#787 olyan mint a műanyag lövedékes pisztoly... öcsém összes haverja azzal lövi a macskákat -
#786 Hi! tud valaki olcso legpuska beszerzo helyet? vagy meg regebben irtatok azt a muanyag lovedekes fegyvert na olyat honnan lehet beszerezni? Mondjatok mar errol a "muanyag lovedekes" fegyverrol valamit hogy ez mit takar. -
TomBond #785 Nekem van egy S&W Magnum 44 makettem még régen (kb. 4-5 éve) szolnokon vettem, de azóta sem láttam sehol ilyesmit! -
harcu #784 Steyr AUG fegyvermodellt (műanyagból, mérethelyesen) lehet kapni Magyarországon. Tud valaki mondani ilyen helyet szerte kis hazánkban? Szeretnék szert tenni egy ilyenre. -
harcu #783 What's that, sehol senki? -
#782 -
SigSauer SSG-3000
-
#780 -
#779 na de mostmar beke -
#778 "nagyob" hehe -
Az idális AK reklám -
Accuracy International AWM Super Magnum sniper rifle
-
#775 ZVI Falcon OP 96 heavy sniper rifle -
#774 -
Cvd #773 Az OICW-t nem csak "kommandósok" fogják használni, 34000 darab vételét tervezi 2003-2014 között az amcsi Tengerészgyalogság, a SOCOM és a légierő speciális alakulatai. Az ára tartja vissza, mert maga a fegyver is drága, ráadásul része a '91-ben meghirdetett "21st Century Land Warrior" programban kifejleszett felszereléscsomagnak, ami a fegyveren kívül még egy halom újdonságot tartalmaz, pl. rohamsisakba épített képernyő, GPS, minicomputer stb. Egy ilyen csomag teljes ára jelenleg olyan 20ezer dollár. -
#772 1. thx
2. azt én se vágom
3. ja
mondom, nagyon alfa, max félóra munka van benne, lesz ez még profi is, ha a kurva max nem fog spontán kilépegetni.... -
#771 1. nemrossz
2. Az egyik sokszög miért tapad a golyóhoz?
3. Ezt 3DSMaxban csináltad? -
#770 cool -
#769 elkezdtem animált becsapódási teszteket csinálni
ha érdekel valakit, itt az első próbafelvétel
BULLET
Egyelőre nagyon pre-alpha, csak arra voltam kíváncsi, úgy fog-e kinézni, ahogy elképzeltem. Majd szépen megcsinálom profira, sokkal több elemből, meg lesz rendes lövés is az elején... -
harcu #768 Most néztem a H&K US honlapján
Will OICW replace all of the M16s/M4s?
No. The current U.S. Army Basis of Issue (BOI) is 4 OICW weapon systems per 9-man squad.
At what stage of development is OICW?
The OICW has completed the Proof of Principle or the Advanced Technology Demonstration (ATD) phase. The ATD was a 6 year effort beginning in 1994 and completed in 1999 on schedule as identified in the 1993 Small Arms Master Plan. The program is on schedule to be fielded for the Objective Force in 2009.
What is the next stage of development?
1) In Aug 00, the Program Definition Risk Reduction (PDRR) phase was awarded to ATK. The current program planning is for a 54-month effort with an interim government milestone review planned in early 2002.
2) This will be followed by a 3 _ year Engineering and Manufacturing Development (EMD) effort leading to initial production.
3) Soldier first unit equipment fielding is planned for the Objective Force in 2009.
-
harcu #767 Nem fogod elhinni, én is angol billentyűzetről írok most is, mint ahogy világ életemben. Ez a mostani egy MS Natural Keyboard, eredeti "madeinusa", csak tudom, hol vannak rajta a magyar karakterek, ha karakterkészletet váltok. Most a magyar az aktív. Programozáshoz az angol.
Az, hogy az oroszok hogy írják, lényegtelen, magyarul Szpecnaz, mert a kiindulási pont a ciril betűs írás.
"es az az iq-huszar aki a masikat szapulja poenbol"
Poénból ilyet sohasem tennék. Ez nem tartozik a hobbim közé. Csak ha valaki a nagyob arcát vette fel reggel, ámde az állításait mindenki megcáfolta, akkor ne vágja be a durcást, hanem gondolkodjon el. Én erre reagáltam. Másrészt az ennyire durva helyesírás idegesít. Nem az ékezetmentesség, hanem a mondatok és elválasztójelek teljes hiánya.
Errél ennyit
"OICW-t nem kozkatonaknak terveztek hanem ommandoank."
Na, tegnap utánaolvastam A gépkarabély használata című könyvemben. Ott az volt, hogy 98/99-ben kezdték a projektet. Az amcsi változatban (közreműködik a H&K, Dynamit Nobel, stb.) egy 5.56-os karabély + egy 20 mm-es gránátvető van. Gránát kilövésekor egy lézeres távmérő segítségével határozzák meg a cél távolságát, a gránát robbanásának idejét ennek alapján állítja be a számítógép. A fegyver tömege 6-8 kg. Ára várhatóan 7000 dollár, szemben az M16 500 dolláros árával. Hozzászámítható a kiképzés ára, az utánpótlás megszervezése, a szervízháttér kiépítése, stb.
Tervezett rendszerbe állítása 2005!!! Ez nekem gyanús.
A francia versenyző testesebb, ők 30 mm-es gránátvetőben gondolkodnak.
-
#766 Han Solonak a Star Warsban is egy ilyen fegyvere volt (persze atalakitva) -
#765 tenyleg nem rossz az oldal (ezt most beke jeleul is mondom :))
megtalaltam egyik kozos kedvencunket Churchill-lel
-
#764 ez csak érdekesség... :)
amúgy meg : KÚL SZÁJT -
#763 ugye ezt most nem nekem celoztad? ugye megint en kezdtem?!