1972

A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
  • Gladiator
    olvastam lefele, de esküszöm nem láttam.
  • Zhertun de Royg
    Idefigy kedves mitula' báti' néha olvass kicsit lefelé is, de ha ez nem menne akkor:Fegyverek, kardok, meg íjak megpáncélok. Sajnos angolul
  • Gladiator
    vki tud olyan lehetőleg magyar oldalt ahol kardok, meg íjak, megpáncélok, meg ilyen féle fegyverek vannak árral képpel mindennel? kösz
  • Tikal #1237
  • Bandew
    Az is jöhet. :)
  • Lazarus
    szép is lenne :) Talán majd a következő évszázadban... Poseidon-ra keress rá
  • steweee
    ezek használatban lévő fegyverek? honnan szedted a képeket? nagyon barók!
  • steweee
    a vipera hatásos önvédelmi eszköz. kár elítélni. minden fegyver rosszindulatú ha nyomós ok nélkül vagy bűncselekmény elkövetésére használják. jobb mint a kés, mert nem okoz olyan könnyen halálos sebet, inkább lebénítja egy időre a végtagot amit eltalálsz vagy esetleg eltöri a csontot, de még mindig jobb mint hasbaszúrni vkit. a fejet meg nem kell teljes erővel ütni úgy hogy a végén a vasgolyó találjon , mert az tényleg halálos lehet - simon tibi - . és főleg ha már harcképtelenné tette vki a támadóját bármilyen fegyverrel is támadott és ő bármivel is védekezett, nem szabad tovább bántalmazni hanem hívni kell a rendőrséget, ők hívják a mentőket és akkor jogos lesz az önvédelem
  • Prank
    a szakócáról mi a véleményed?
  • Lazarus
    vagy az hogy lol
  • Cat #1230
    inkább azt, hogy ciki
  • Bandew
    Én személyesen gyűlölök minden fegyvert. A kardokért viszont teljesen odavagyok. Az a legemberibb fegyver. A lőfegyvereket utálom, az íj még elmegy. Az a legszörnyűbb, amikor egy nagy harcost, aki egész életében kardforgatást tanult, lelő egy fogyatékos 11 éves hülyegyerek. Erre mondják, hogy nem fair. :D
  • Cat #1228

In this handout picture made available Tuesday Oct. 28, 2003 by the Israel-based Cornershot Co. in Tel Aviv, Israel, a rifle is seen composed of two parts; the front, that can swivel from side to side, containing a pistol with a color camera mounted on top, and the back section which consists of the stock, trigger and a monitor. According to a report by the Israeli daily 'Maariv' newspaper, the pistol, produced by the Florida-based Cornershot Holdings, is being tested by the Israeli military and has already been bought by a number of special forces around the world. The unique weapon allows a soldier to remain behind cover, with only the barrel of the rifle exposed in the direction of the hostile fire. (AP Photo/HO, Cornershot)
  • Zhertun de Royg
    Ezt skubizzátok:Na ki mit kér a mitulá' bátito?
  • Zhertun de Royg
    Öcsém Valaki lőjön fejbe!!! Egy ilyen nekem is kell!!! $52 dollár ezt kérek karácsonyra!!!
  • Prank
    szépek
  • Lazarus
    Ide is berakom őket :)

SEBURO MN-23

noname
  • _Neo
    Én sajnos nem tudok róla semmit. De szerintem önvédelmi fegyvernek nem kell ilyen durvát választani. Szerintem sokkal stílusosabb a vipera... vagy az öngyújtó+dezodor. :) . Szerintem a legtöbb kötekedés úgyis kocsma előtt van, akkor meg ha szerencséd van részeg az ipse, onnantól csak adni kell neki.
  • [HUN]PAStheLoD
    nem rossz :) kicsit star trekkes :))
  • _Neo
    Hát igen, gondolom olvasod a késmánia-t... Gyönyörüek... Azért a bombára több ötletet vártam...
  • Cat #1218
    Hiába támadna a Mars

• Cat #1217
    Fegyver négydimenziós támadók legyőzésére

• nienor
    Haho!
    Senki nem tud segíteni?
  • nienor
    Hali, nem tud valaki MP-40-eshez robbantott ábrát? Vagy egy nagyon jó minőségű, nagy méretű kép is jó lennne...
  • [HUN]PAStheLoD
    uhh... my katana! :)) gyönyörű
  • Cat #1213
    :D
  • Harder
    Nekem az, mikor véletlenül tojásokat raktam a mikróba. Duuurva hogy mekkorát szól mikor szétmegy :)))
    Csak takarítani ne kéne utána!
  • Strahd_
    Ez egy szép fegyver

• _Neo
    Hello!
    Melyik a kedvenc házilag legyártható bombátok?
  • RelakS
    James Bond kínai utángyártott kivitelben.

• Madmaxx
    de jó vagyok :))
  • macilaci123
    Futár= valaki valamit szállit ide vagy oda.
    :-)))
  • kiskorúbézoltán #1206
    dobtár--->a lőszerek egy kör alakú tárban vannak elhelyezve a lövedékkel a kör középpontja felé pl. a DP golyószóró is ilyen aminek a tetején volt a tár

csigatár--->a lőszerek itt is egy kör alakú tárban vannak elhelyezve de itt a lőszerek egy irányba néznek , majdnem párhuzamosan pl. a PPS amit tévesen időnként "dobtáras"-nak hívnak

forgótár--->bingo , a revolverek tárát hívjuk forgótárnak
  • Madmaxx
    revolvernek forgótára van :))))
  • I.C.ram
    Rohadtúl nem! Dobtár az az, ami a revolverekben van. A csigatár meg ami a gengszter filmekből jól ismert Tommy Gunnak van.
  • macilaci123
    of: Eladó egy Keserü féle 6mm flobertpisztoly, 10 lövetü, 150 db löszerrel, nikkelezett, 50 lövéssel, 20000fért.
  • Madmaxx
    azt dobtárnak hivják ha jól tudom
  • harcu
    Pontosabban a csigatáras Thompson géppisztoly 5 kiló, a sima egyenes táras már kevesebb, lévén spóroltak rajta legalább 20 golyót. Az kb 4.2 volt.
  • Carlos
    Lövészpuskák???
  • Tikal #1198
    M16A1: 3,18kg
    M16A2: 3,40kg
    M4: 2,53kg
    FNC: 3,8kg
    AK74: 3,6kg
    OICW: kicsivel több lesz mint 6kg
    Egy MP5 meg kb 2,5-3 kg tipustol függöen.
    Attol hogy elvoltak vele nem jelenti azt is hogy jo is volt vele rohangászni...