1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#1240 olvastam lefele, de esküszöm nem láttam. -
Zhertun de Royg #1239 Idefigy kedves mitula' báti' néha olvass kicsit lefelé is, de ha ez nem menne akkor:Fegyverek, kardok, meg íjak megpáncélok. Sajnos angolul -
#1238 vki tud olyan lehetőleg magyar oldalt ahol kardok, meg íjak, megpáncélok, meg ilyen féle fegyverek vannak árral képpel mindennel? kösz -
#1237 -
#1236 Az is jöhet. :) -
#1235 szép is lenne :) Talán majd a következő évszázadban... Poseidon-ra keress rá -
steweee #1234 ezek használatban lévő fegyverek? honnan szedted a képeket? nagyon barók! -
steweee #1233 a vipera hatásos önvédelmi eszköz. kár elítélni. minden fegyver rosszindulatú ha nyomós ok nélkül vagy bűncselekmény elkövetésére használják. jobb mint a kés, mert nem okoz olyan könnyen halálos sebet, inkább lebénítja egy időre a végtagot amit eltalálsz vagy esetleg eltöri a csontot, de még mindig jobb mint hasbaszúrni vkit. a fejet meg nem kell teljes erővel ütni úgy hogy a végén a vasgolyó találjon , mert az tényleg halálos lehet - simon tibi - . és főleg ha már harcképtelenné tette vki a támadóját bármilyen fegyverrel is támadott és ő bármivel is védekezett, nem szabad tovább bántalmazni hanem hívni kell a rendőrséget, ők hívják a mentőket és akkor jogos lesz az önvédelem -
Prank #1232 a szakócáról mi a véleményed? -
#1231 vagy az hogy lol -
Cat #1230 inkább azt, hogy ciki -
#1229 Én személyesen gyűlölök minden fegyvert. A kardokért viszont teljesen odavagyok. Az a legemberibb fegyver. A lőfegyvereket utálom, az íj még elmegy. Az a legszörnyűbb, amikor egy nagy harcost, aki egész életében kardforgatást tanult, lelő egy fogyatékos 11 éves hülyegyerek. Erre mondják, hogy nem fair. :D -
Cat #1228
In this handout picture made available Tuesday Oct. 28, 2003 by the Israel-based Cornershot Co. in Tel Aviv, Israel, a rifle is seen composed of two parts; the front, that can swivel from side to side, containing a pistol with a color camera mounted on top, and the back section which consists of the stock, trigger and a monitor. According to a report by the Israeli daily 'Maariv' newspaper, the pistol, produced by the Florida-based Cornershot Holdings, is being tested by the Israeli military and has already been bought by a number of special forces around the world. The unique weapon allows a soldier to remain behind cover, with only the barrel of the rifle exposed in the direction of the hostile fire. (AP Photo/HO, Cornershot) -
Zhertun de Royg #1227 Ezt skubizzátok:Na ki mit kér a mitulá' bátito? -
Zhertun de Royg #1226 Öcsém Valaki lőjön fejbe!!! Egy ilyen nekem is kell!!! $52 dollár ezt kérek karácsonyra!!! -
Prank #1225 szépek -
#1224 Ide is berakom őket :)
SEBURO MN-23
noname
-
#1222 Én sajnos nem tudok róla semmit. De szerintem önvédelmi fegyvernek nem kell ilyen durvát választani. Szerintem sokkal stílusosabb a vipera... vagy az öngyújtó+dezodor. :) . Szerintem a legtöbb kötekedés úgyis kocsma előtt van, akkor meg ha szerencséd van részeg az ipse, onnantól csak adni kell neki. -
#1220 nem rossz :) kicsit star trekkes :)) -
#1219 Hát igen, gondolom olvasod a késmánia-t... Gyönyörüek... Azért a bombára több ötletet vártam... -
Cat #1218 Hiába támadna a Mars
-
Cat #1217 Fegyver négydimenziós támadók legyőzésére
-
nienor #1216 Haho!
Senki nem tud segíteni? -
nienor #1215 Hali, nem tud valaki MP-40-eshez robbantott ábrát? Vagy egy nagyon jó minőségű, nagy méretű kép is jó lennne... -
#1214 uhh... my katana! :)) gyönyörű -
Cat #1213 :D -
#1212 Nekem az, mikor véletlenül tojásokat raktam a mikróba. Duuurva hogy mekkorát szól mikor szétmegy :)))
Csak takarítani ne kéne utána! -
#1211 Ez egy szép fegyver
-
#1210 Hello!
Melyik a kedvenc házilag legyártható bombátok? -
#1209 James Bond kínai utángyártott kivitelben.
-
Madmaxx #1208 de jó vagyok :)) -
macilaci123 #1207 Futár= valaki valamit szállit ide vagy oda.
:-))) -
kiskorúbézoltán #1206 dobtár--->a lőszerek egy kör alakú tárban vannak elhelyezve a lövedékkel a kör középpontja felé pl. a DP golyószóró is ilyen aminek a tetején volt a tár
csigatár--->a lőszerek itt is egy kör alakú tárban vannak elhelyezve de itt a lőszerek egy irányba néznek , majdnem párhuzamosan pl. a PPS amit tévesen időnként "dobtáras"-nak hívnak
forgótár--->bingo , a revolverek tárát hívjuk forgótárnak -
Madmaxx #1205 revolvernek forgótára van :)))) -
#1204 Rohadtúl nem! Dobtár az az, ami a revolverekben van. A csigatár meg ami a gengszter filmekből jól ismert Tommy Gunnak van. -
macilaci123 #1202 of: Eladó egy Keserü féle 6mm flobertpisztoly, 10 lövetü, 150 db löszerrel, nikkelezett, 50 lövéssel, 20000fért. -
Madmaxx #1201 azt dobtárnak hivják ha jól tudom -
harcu #1200 Pontosabban a csigatáras Thompson géppisztoly 5 kiló, a sima egyenes táras már kevesebb, lévén spóroltak rajta legalább 20 golyót. Az kb 4.2 volt. -
#1199 Lövészpuskák??? -
#1198 M16A1: 3,18kg
M16A2: 3,40kg
M4: 2,53kg
FNC: 3,8kg
AK74: 3,6kg
OICW: kicsivel több lesz mint 6kg
Egy MP5 meg kb 2,5-3 kg tipustol függöen.
Attol hogy elvoltak vele nem jelenti azt is hogy jo is volt vele rohangászni...