Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként sem a feketepiacról volt szó, az egy kicsit más tészta
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
innen rendelem http://www.airsoftarms.com/
ƒHi-Low¦õ—Ê2’i©KØ‚è‘Ö‚¦®®‚Ì–{©i“I‚ȃhƒbƒgƒTƒCƒg„‚ª•W¬€‘•”õ‚³‚êA‘f‘‚ƒ|ƒWƒeƒBƒu‚ȃTƒCƒeƒBƒ“ƒO‚ª‰Â”\‚ȃTƒoƒCƒoƒ‹ƒQ[ƒ€‚ɫœK‚ȃZƒbƒeƒBƒ“ƒO‚ƂȂÁ‚Ä‚¢‚éB‚Ü‚½A®À¬e‚łͫőå‚Ì“Á’·‚Æ‚à‚¢‚¦‚é–{‘̬㕔ƒZƒbƒg¦^‚Ì”¥“§–µƒ}ƒKƒWƒ“‚Í®À•¨‚Ì5.7mm’e‚ª“à•”‚ɫĦ»‚³‚êA‚Ü‚é‚Å–{•¨‚ð‘•”õ‚µ‚Ä‚¢‚é—l‚È«ö©o‚³‚¦©o‚¦‚éB‚»‚ê‚Å‚¢‚ÄBB’e‘•’e”68”‚Ì®À—pƒ}ƒKƒWƒ“‚Æ‚µ‚Ä‹@”\‚Ì’Ç‹‚É‚à‘Ó‚è‚Í–³‚¢B‚»‚Ì‘¥Aƒgƒ©ƒK[ƒtƒBƒ“ƒK[‚Å—eˆÕ‚É‘€«ì‰Â”\‚ȃZƒ¦ƒNƒ^[ƒ¦ƒo[‚̓tƒ‹ƒI[ƒgˆÊ’uuAv‚ł̃gƒ©ƒK[ƒRƒ“ƒgƒ«[ƒ‹‚É‚æ‚騂è‘Ö‚¦‚à«Ä¦»I@‚ ‚‚Ü‚Å‚àƒ©ƒAƒ‹‚È‚»‚̃ƒJƒjƒYƒ€‚É‹Á’Q‚µ‚Ä‚¢‚½‚µ‚¯‚邱‚Æ‚µ‚낤B‚à‚¿‚ë‚ñ–{‘̬㕔‰E‘¤‚É‚Í‹à‘®»‚Ì20mmƒ}ƒEƒ“ƒgƒ¦ƒCƒ‹‚à‘•”õBƒtƒ‰ƒbƒVƒ…ƒ‰ƒCƒg‚â©e®í‚̃‚ƒWƒ…[ƒ‹®æ‚è•t‚¯‚ன«Ý‚É«s‚È‚¦‚é‚Ì‚µB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most néztem m16-osokat és tényleg van 800$-os is, ugyanakkor láttam egy m4-re szerelhetõ scope-ot 800$-ért.
Mint már irtam számit a minõség, életkor stb, ugyanugy mint az autoknál, egyszerû.
Mégegyszer leirom nem airsoftrol beszélek.
Nem airsoftos fegyverek!!!!!
http://www.impactguns.com/store/machineguns.html
Én is láttam már 1000$-os MP5-öst, de van nem annyiért is.
Ára: 2500$
Származási helye: Oroszország
Gyártó: Automat Kalashnikov
Ûrmérete: 7,62 mm (NATO)
Tár kapacitása: 30 lõszer
Elméleti tûzgyorsasága: 600 lõszer/perc
Fegyver tömege (betárazva): 4,79 kg
Lõszer súlya: 7,9 gramm
Lõszer kezdõsebessége: 709,8 méter/másodperc (2329 láb/másodperc)
Lõszer kezdõenergiája: 1992 joule
Ára: 2350$
Származási helye: Belgium
Gyártó: Fabrique Nationale
Ûrmérete: .338 Lapue Magnum
Tár kapacitása: 50 lõszer
Elméleti tûzgyorsasága: 900 lõszer/perc
Fegyver tömege (betárazvatöltve): 3 kg
Lõszer súlya: 2 gramm
Lõszer kezdõsebessége: 714,7 méter/másodperc (2345láb/másodperc)
Lõszer kezdõenergiája: 456 joule
Ára: 1500$
Származási helye: Németország
Gyártó: Heckler & Koch
Ûrmérete: 9 mm Parabellum
Tár kapacitása: 30 lõszer
Elméleti tûzgyorsasága (cs): 800 lõszer/perc
Fegyver tömege (üresen): 3,42 kg
Lõszer súlya: 8 gramm
Lõszer kezdõsebessége: 399,8 méter/másodperc (1312láb/másodperc)
Lõszer kezdõenergiája: 637 joule
270dolcsi
BRÜHÜHÜHÜÜÜÜ 2:
240dolcsi
ez a kettõ kéne nekem..vagy legalább az egyik😊)...ahhhh ..szipp szipp...
600-700 dollárba kerül egy M16 a zusa hadseregének, 5000-6000 dollár egy psg1, elméletileg a világ legjobb - legpontosabb - mesterlövészfegyvere. Akkor mi a fene kerülne 10000$-ba egy MP5-ön?

vagy ez
de csodás lenne végre egy ilyennek tulajdonosának lenni
295 dollar egy ilyen nekem bõven megtenné
237 dollar egy ilyen nekem bõven megtenné
469 dollar