Fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ráadásul 200métere télleg semmi értelme, mert amig te ezzel pöcsölsz hogy 200métere célozz vele addig bármilyen gagyi puskával is kilövik a bal szemed fele idõ alatt... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

traXion
Látszik, hogy nem volt a kezedbe pisztoly. 😊

A pisztolynak az a lényege, hogy kicsi, ez viszont bazinagy!

Én inkább valami könnyebb és kisebb erejû csúzlira szavaznék, olyanra, amivel gyorsan és viszonylag pontosan tudok lõni egymás után, illetve nem töri el a csuklómat...

Mert ugye pisztolyokat nem 200 m - re szokták használni.

PAYNE
hát lehet de akkor is micsoda fíling egy ekkora óriást a kezedben tartani! és egy lövése kb 2600J nyi erõt fejt ki!
igaz egymás után kétszer nem tudsz vele gyorsan lõni de fél méteres téglafalat simán átszakítja... és mivel a pontossága a pisztolyok közzül messze a(z) (egyik) legjobb 200m es szlalomlövés vagy valami hasonló sportágban ûberel... az U.S.A. ban meg nagyon népszerû a vadászok körébne mert ott lehet pisztollyal vadászni.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

traXion
Szerintem sem.

Nagyon nagy, hangos. Szóval ez a két tulajdonsága ellensullyozza az erõsségét.

I.C.ram
Szerintem meg nem 😊
PAYNE
sztem a legjobb pisztoly a desert eagle mark VII (vagy XIX)
.50
ha sok képet akartok látni róla csekkoljátok a galériámat

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

[NST]Cifu
Ahhh... Igen, most látom, hogy valóban rossz üzire ment a válasz 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Guest
Jaaa, akkor biztos #1291-re ment... 😄

Csak nem értettem, hogy a képbeszúrásban hogyan segít a Colt. 😄D
[NST]Cifu
N kérdezte, hogy milyen pisztolyokkal alkotott Castor Troy az Ál/Arc címû filmben. Erre volt a válaszom.

Guest
Hmmm? 😊))
[NST]Cifu
Colt 1911

Voltan
Azért ezt az újat is elfogadnám!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PLaci
A karabély asszem a hosszabb csövû, ezért pontosabb fegyvert jelenti.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Punker
a régi AK szebb volt, különösen a mini AK.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
ideális önvédelmi kézifegyver családoknak...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ak-74

Tikal
m249 SAW nem csak a magyarban nem golyoszoro, de az angolan sem,nemde? 😊
squad automatic weapon (SAW), M249 Light Machine Gun

Punker
bazzzz

na: (img]aképpontoscíme(jobb klikk tulajdonságok)[/img]

mindenhova szögletes zárójelet rakj

traXion
<.img>http://www.domain.hu/kép.jpg
PONT nélkül, mindkét oldalon.

Punker

Punker
csak ne rakj space-t a lezárás és a cím közé.

Hogy kell képet berakni?
Gyadi
Szép 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

traXion
Mutass egy képet, megmondom,

De kihalt egy fórum válaszolna valaki a kérdésre?
Milyen Coltja volt Castor Troynak az Álarc címû filmben?
A gép pisztoly: Pisztoly lõszert tûzelõ automata fegyver, ilyen pl az mp5.
Gép karabély: Kicsinyett puskalõszert vagy nagyobbított pisztolylõszert tüzelõ automata fegyver, ilyenek pl az m16,ak47 stb
Gép puska: Puskalõszert tüzelõ automata fegyver, ilyen pl az m60
Gép ágyú: Ágyúlõszert tüzelõ automata fegyver, ez akármelyik 20+ mm automata fegyver.

Szerény kérdés: van 8mm-es Flóbert?(ha egyátalán így kell leírni)
A hadseregben mióta rendszerezték a taréjt? Különleges punk osztag? 😊

traXion
Régen valóban a géppisztoly kategóriába tartozott nálunk az AK sorozat de már jóideje gépkarabélynak mondják .
Az assault rifle meghatározást soha nem használták sehol a géppuska kategóriára , ált. a magyar terminologia szerinti gépkarabélynak fordítják .
A karabély és a puska között az alkalmazott lõszer a különbség , a karabélyok rövidebb - ezért kisebb teljesítményû - lõszert tüzelnek .
Az RPD és az M249 golyószórók a magyar terminologia szerint , az amik a sajátjukat "raj automata fegyver"-nek (squad automatic weapon --->SAW) nevezik .
Az M-60 ill. a hazai megfelelõje a PKM(SZ) tartoznak a géppuska kategóriába .
A géppisztoly kategóriában az MP-5 és társainak magyar megfelelõje a KGP , ide tartozik minden pisztplylõszert tüzelõ és sorozatlövésre alkalmas fegyver .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Hali!
Most akkor ,hogy van a fegyverek besorolása?
A magyarok az AK-47-est géppisztolynak hívják (apám szerint)
és az M16-ost is.
Az amerikaiak ezeket Assault Rifle-nek hívják ami szerintem a riflebõl eredendõen géppuska vagy gépkarabély.
A magyarok eleve csináltak egy kis kavarcot mert az AK-t
gépkarabélynak és géppisztolynak is hívják.Szerintem a karabély és a puska között nincs különbség és apisztolyt nem lehet karabélynak nevezni.
Az amcsiknál a géppisztoly (sub-machinegun) MP-5
UMP,P90.
A géppuska a magyaroknál az RPD,M60,M249
ez az amcsiknál Light machine gun
Tehát a magyaroknál van:pisztoly,géppisztoly,géppuska
Az amcsiknál ezt még jobban szét bontották
pistols,machine pistols,sub-machineguns,assault rifles,light/heavy machine guns-ra?
Ha valaki tudott követni attól kérdem ,hogy most akkor ,hogy is van ez?
Köszönöm a fáradtságodat.

Sadun Tryst
😊

de mit teszel akkor ha nálam egy Makarov PM (a löszernek nincs gázkibocsájtása, így majdnem olyan halk a fegyver, mint 1 hangtompítóval ellátott darab) van? 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Kata
Nekem van harci retikülöm. Tökéletes fegyver, többször kipróbált, és 100%-os hatásfokkal mûködik. Fekete álcázó szín, rövid, erõs dupla fül, rejtett cipzár, réz díszítés a márkanévvel az elegancia jegyében. Belül velúrbélés, és egy nemesagyagból égetett kisméretû válaszfaltégla.

[/cserf][/fülünyúl]

Ott a link. #1274

Sadun Tryst
azt is tudom, olvasom a Kalibert 😊

Sadun Tryst
angol leírással, de jó képekkel fegyverek itt.

I.C.ram
Köze nincs a katyushához, jobb, ha tõlem tudod 😄
Sadun Tryst
egyébként ez a fegyver lesz a STALKER-ben is 😊
ja, és az OICW pályázat eddigi nagy esélyese a HK XM8.
kép lejebb látható

Sadun Tryst
nem, ez FN F2000-es belga fegyver, míg az OICW, USA beli fegyver (OICW = Obejectival Invidual Combat Weapon)

Lazarus
nem oicw?
Sadun Tryst
FN F2000 assult rifle:

Viperáról tud valaki képet felrakni?

Punker
hát persze mivel nagyobbak voltak a töltetek ezért fért csak kevesebb fel...

Dragoner
pontositok:igaz a katyusa keveseb rekétanyilásvolt de anál nagyobb pusztitást csinált.
Dragoner
bazz elirtam