Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nemtom, nekem meg ez nem tetszik

Bradley reaktív páncélzattal (ilyet se láttam még)

NA EZ FEGYVER
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
és ezzzel még lõttem is.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
"A gyári alapkivitel matt fekete oxid, mely a hazai tulajdonos tapasztalatai szerint sem túl tartós, hamar kiüt rajta a vakrozsda."
A többi felületkezelttel kevesebb gond van, úgyhogy nem mindegyik gagyi.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
katana
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
SIG-Sauerek is kénylemesek .)
de maradok a Glocknál az tetszett eddig a legjobban
Emiatt tettem fel így a kérdést 😊))
Nekem nagyon bejött,de persze nem egy FN Five-Seven...😊
Egy SiG-et próbálnék ki 1x, állítólag az a csúcs 😊
Bár nekem a fogása kényelmetlen...hiába nagy a kezem(is😛PPP)
Amúgy gyanítom,hogy a megrendelésnél nem a használhatóság volt az elsõdleges...

Az amiknál sokan visszasírják a mostani 92F Beretta helyett...
Szó szerint falat lehet vele bontani...
Persze nem spéci alakulatok számáta készült...arra nem ez a megfelelõ...de ha egy kamiont akarsz megállítani...😊
Szuró fegyvernek a Sai
Löfegyvernek: Glock, Springfield (M1903A4) és a Mosin Nagat ami igazan tetszik .)
Nekem ezek tetszenek .)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.