Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nemtom, nekem meg ez nem tetszik

NA EZ FEGYVER
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
és ezzzel még lõttem is.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
"A gyári alapkivitel matt fekete oxid, mely a hazai tulajdonos tapasztalatai szerint sem túl tartós, hamar kiüt rajta a vakrozsda."
A többi felületkezelttel kevesebb gond van, úgyhogy nem mindegyik gagyi.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
katana
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
SIG-Sauerek is kénylemesek .)
de maradok a Glocknál az tetszett eddig a legjobban
Emiatt tettem fel így a kérdést 😊))
Nekem nagyon bejött,de persze nem egy FN Five-Seven...😊
Egy SiG-et próbálnék ki 1x, állítólag az a csúcs 😊
Bár nekem a fogása kényelmetlen...hiába nagy a kezem(is😛PPP)
Amúgy gyanítom,hogy a megrendelésnél nem a használhatóság volt az elsõdleges...

Az amiknál sokan visszasírják a mostani 92F Beretta helyett...
Szó szerint falat lehet vele bontani...
Persze nem spéci alakulatok számáta készült...arra nem ez a megfelelõ...de ha egy kamiont akarsz megállítani...😊
Szuró fegyvernek a Sai
Löfegyvernek: Glock, Springfield (M1903A4) és a Mosin Nagat ami igazan tetszik .)
Nekem ezek tetszenek .)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.