1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
Örült kutya #1972 Hali, ott az előbb olvastam egy gumi lövedékes fegyverről.Lenne egy kérdésem hogy egy gumi lövedékes fegyver milyen károkat/sérülést tud okozni egy emberben? Vagy traumát? Persze ez sok mindentől függ.
A golyóátmérő, a torkolati energiát(joule) nézve és a távolság viszonyában.
-
kennedy69 #1971 jó Neked -
#1970 ma ismét lőttem a picimmel párat.. egy éve még 800 lőszerem volt hozzá, most meg má csak ennyi.. mindegy köv héten jön az újabb berendelt adag
-
Kalash17 #1969 Üdv!Rpg-7 es vállról indíthatóról és a rakétáról külön keresek műszaki rajzokat, méretezéseket...Aki tud ebbe segíteni az legyen szíves itt felvenni velem a kapcsolatot...
[email protected] -
steweee #1968 a flóbertekre mi vonatkozik jelenleg ? azt tudom hogy gumilövedékest lehet otthon tartani.
egy 10mm-es 80-100 joule torkolati energiájú lövedék már pimaszul nagyot tud ütni. -
steweee #1967 öööö, kissé gyanús nekem a lőszer önvédelmi használatra :) -
#1966 Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mit jelentenek az alábbi fogalmak? Kb, mintha egy óvodásnak magyaráznátok.
- Merev reteszelés
- Tömeg reteszelés
- Walther rendszerű
- Browning rendszerű, rövid csőhátrasiklásos
Köszönöm! -
#1965 szép:D:D
zugló retteghet:D:D -
#1964 hülyefasz XXD -
#1963 Aztán nehogy az legyen téged ismerve hogy bebaszva elkezdesz vele rohangálni az utcán :D találj ki valami olyan tárolóhelyet amit nem tudsz részegen kinyitni -
#1962 az én drágaszágom :)
-
Fehér Farkas #1961 http://puskatuskeszites.hupont.hu/ -
Fehér Farkas #1960 Üdv mindenkinek!
Lehetséges hogy újra élesszük ezt a remek kis fórumot?
Üdv.:Fehér Farkas -
#1959 üdv lenne egy kérdésem hozzáértőkhöz!!!
a kezembe került egy ME 38 pocket 4r típusú légpisztoly,papírjaival,számlával ami szerint 2000 ben lett véve! állapotát tekintve szerintem nem is igen volt használva!
az lenne a kérdésem ,hogy mennyit érhet ez most? és ho, lehetne érdeklődni az eladásról? -
#1958 Tessék :) Jó lövöldözést :D -
mukika36 #1957 Ilyet hol és kb mennyiért lehetne venni (hatástalanítva!)?
KÉP -
#1956 Mauser SP66
Gyönyörű
-
#1955 Na? Elégséges a válasz?
Mert, ha nem van itt egy nem gyenge M-16/AR-15 fórum, ahol mindent megtudhatsz. -
#1954 57. oldaltól érdekes.
Amikor kilőtte az utolsó lőszert a katona a zár hátsó pozícióban reteszelődött. Pisztolyoknál (szekrénytáras, és általában) az egész szán reteszelődik és amikor a tár behelyezésre kerül az oldja a a szán reteszelését. A szán előre siklik, miközben csőre tölti a tárban lévő lőszert.
Itt is hasonló (bár ez nem 100%), hogy csak a tár behelyezése nem oldja a reteszelést, hanem ennek a gombnak a megnyomásával töltődik csőre az első lőszer. Sose volt a kezemben így ez csak vélemény. -
Bryton #1953 Hello!
Engem régóta foglalkoztat az m16 illetve az m4a1 és ezek variációinak újratöltési procedúrája, még pedig az a része, hogy filmekbe ill. a legtöbb "video játékban" mikor újra töltik a fegyvert az így néz ki: Teljesen kiürült a tár akkor kiszedik és újat helyeznek be, a fegyver oldalán pedig egy gombra rácsapnak!
( http://www.youtube.com/watch?v=jmYIxSG5Ypc ) (Azzal tisztában vagyok, hogy ha a töltényűrben még van töltény, de a tár már üres akkor csak behelyezed az újat és kész). Nos én aszt hittem, hogy a fegyver hátán a célzó gömb alatt, a fegyvertus felett ( ennél jobban behatárolni nem tudom) hátra kell húzni kattanásig a reteszt, vagy felhúzó kart, vagy nem tudom minek hívjátok.( http://www.youtube.com/watch?v=2G3-GQf3ndU&feature=related ). Most mind kettő jellemző, vagy csak az egyik igaz? Esetleg Verzió függő, ha mind kettő akkor valaki elmagyarázná mikor melyiket kell használni??
A válaszokat előre is köszönöm
-
#1952 Csigatáras cuccok (nekem nagyon bejönnek még, ha nem szépek akkor is.):
Danuvia VD 01 (magyar)
Calico
-
#1951 Kihalt a topic?
A Sakál című filmben volt egy ZSU-33-as fegyver:
szal a filmben 200000$-ba fájt. Mondjuk ebben benne volt a szállítás a vámon átnyomás és minden egyéb költség is. A filmben a távvezérelt állványt és célzórendszert (fényképezőgép teleobjektívből) külön csináltatta.
De a kérdésem: mennyibe fáj manapság egy ilyen fegyver. 32 misi sok egy ilyen fegyverért szerintem.
TOPIC ON
-
#1950 Advanced Ultimate Sniper with John L. Plaster DivX | 1600 kbps | 640x480 | MP3 128 kbps | 115 min. | 1.3 GB -
rusher4587 #1949 Sziasztok! Kalasnyikov.hu-n láttam a modernizálásra pályázó két magyar cég alkatrészeit és nagyon megtetszettek, főleg a villalábas és a hátsó markolat (inkább az előbbi). Megtudnátok mondani, hogy milyen típusok ezek és hogy honnan lehet beszerezni ilyet/gyárt-e valaki olcsóbb replikákat belőlük?
A másik kérdésem pedig, hogy a fém szerelékeket forgalmazza egyáltalán még a két cég, lehetne tőlük rendelni, próbálkozott már valaki ilyennel? Airsoft fegyverre kerülnének...
Köszönöm a segítséget! :)
(ezekre gondolok: http://www.kalasnyikov.hu/dokumentumok/kalasnyikov_modernizacio_2009.pdf) -
venyusz #1948 Hmmm.Lotertol fugg.
Eyszeri kalandozas kb 3-5ezer. Ha berletet valtol,akkor cask lolap es loszer.
Remelem segitettem. Nem jarok rendszeresen loni. -
drevil666 #1947 Na itt van még1:
-
drevil666 #1946 Itt egy másik is:
-
drevil666 #1945 kötelező videó.
de gondolom láttad már........
-
drevil666 #1944 Ha valaki én leszarom, hogy ha magadnak akarsz gyártani.
Méretezve lehet nincs ami nekem van.
Majd küldöm. -
#1943 Nem viccelek :D
AK 47esről is írhatnék házifeladatot, de nem szeretnék, meg már választotta más.
Egyébként fegyverműszerésznek tanulok, ha valaki nem értené mi a francnak kell nekem szerkezeti rajz egy gépkarabélyról :D
-
#1942 és mennyi pénz ez kb? -
venyusz #1941 Elmenni loterre. Penzet kifizet, biztonsagi miset meghallgat. Majd megmondja, hogy mivel akar loni, akkor megmondjak hogy nekik mi van..
Allashoz oda setalni, loni, fegyvert szabalyosan a lotervezetonek visszaadni, hazamenni, orulni. -
drevil666 #1940 Házi feladat
AK-47 még talán jobb házi feladat lenne nemdebár?
szíveseden segítenék, engem az AK-47, Beretta 97 FS, 12,7 mm DSK, nagyon érdekel. -
#1939 Nem, nem :D Házi feladatomhoz kellene egy kis segítség, nagyon megköszönném -
drevil666 #1938 Hát valahol volt egy pár rajzom, főleg az elsűtőre4ndszert illetően.
Neked mire kell.
Home made? -
#1937 Nekem is ugyanerre lenne szükségem, csak egy M16 A3 rajza kellene!
Én is köszönöm előre ha valaki tud segíteni. -
drevil666 #1936 Beretta 92, 92 FS, FB-ről vagy Taurus PT-92-esről van valakinek alkatrészrajza (nem robbantott ábra), vagy minden egyes alkatrészről fénykép valami arányt mutató objektummal amihez viszonyítani lehetne.
Kösz! -
#1935 köszi de nem :D csak szimplán érdekelne milyen elsütni egy fegyvert. -
noti83 #1934 én G3 karabéllyal lőnék szívesen meg szétszedném utána -
#1933 Lépj be te is a seregbe. Ellőhetsz, vagy tíz töltényt te is : )