America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsychoStarfish
Az az öreg néni mit keres a képen? Õ viszi a dev-eknek a limonádét, meg a sütit? 😄😄😄😄😄😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Strahd_

Strahd_
de lopni lehet nem? 😊 egy csapatban a csapatárs add az övéböl 😊 ugy se tudja mind eldobni nem? 😊

Strahd_
de kár hoyg nem lesz a Soldier 😞 annyira jonak nézett ki a terv

PsychoStarfish
Hé! A jobb oldalon a csávó nem Orbán Vitya?

PsychoStarfish
Neked már kéne az a MEDIC Strahd

Strahd_
Hány éves a Dev átlag életkor? 😊

patacsi HUN
nem is tudtam ,hogy a snipereknek annyi gránátuk van, hogy csak úgy dobálóznak vele. 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Medic = Isten 😊 aki beszól neki meghal ot fog felette álni és kézjellel mutatja majd neki negativ 😊

Strahd_
Ha nem fogsz gyógyitani minket is aládbaszok majd egy gránátot 😊 azt gyógyisd fel 😊

PsychoStarfish
Csak nem lesz az a teszt olyan nehéz te 😄

Gyadi
Az lesz a legjobb hogy a tesztet hamar meg fogom tudni csinálni, mert van egy sote-s haverom, akinek van egy középfoku angolja 😊)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

PsychoStarfish
Remélem

patacsi HUN
na mé nincs ???
:-DDDDDDD

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

PsychoStarfish
Mé nincs egy darab szerversem? Mármint official?

patacsi HUN
aztán a felcsert lövik elsõnek
1. nem lõ vissssssza
2. végre az ellen arcába nyomnak 2-3 ólmot aztán az meg gyógyítgatja
3. valyon milyen érzés medic-et lõni
4. ketten vannak egy kupacban(ha éppen gyógyít)
😊)) érdekes lessssszz

[Rush]
Igy lesssssssssz

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Sztem biztos nem csak 1 db lesz

patacsi HUN
olyanok vagyunk mint a kisgyerekek karácsony elött - tervezgetjük mit is csinálunk a hinta(AA)lóval ha megkapjuk.Aztán jön a Jezus és meglátjuk - de én nem ilyet akartaaaaaaam, ez miért iiiiilyen ...
patacsi a bizakodó

[Rush]
Én leszek a Medic és végig magamat fogom gyógyítani, és én csinálom meg a mission-t

Gyadi
hopsz, sry 😊

Gyadi
Az elég hulyen jönne ki hogy gyogyítás közben elvérzik a medic 😊

Gyadi
Szerintem elég hulyén jonne ki hogy gyogyitas kozben elvérzik a medi 😊

PsychoStarfish
Ehh ehh. Megent nekem mekegsz Kecske? 😄

Gyadi
Nem is lesz majd olyan rossz medicnek lenni 😊)
Tényleg: a medic tudja vajon gyogyítani magát?

[Rush]

PsychoStarfish
Az a pár kill éjjel nem sniperrel volt, hanem 203, meg m16. Na jó, meg 2 az ellen sniperével. De ennyi. 😄😄😄😄😄😄

[Rush]
ITT LÁCCIK, HOGY MÜXIK MAJD A CUCC!!!!

Strahd_
😊

Strahd_
Attól hoyg a tracker nem megy ha Honor szerveren játszottál csak ér valamit 😊
Honor számlálás <> Tracker müködéssel 😊 És Különben is nem a szorakozásért játszol hanem a pontokért?

Corv_[HUN]
Csak ilyenkor?

\"Mess with the best Die like the rest\"

[negativ] Cirek
nekem sem mérte most... 😞
pedig ilyenkor mindig jól játszok... 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Belton
Áhhh nem megy a tracker most jacottam legalább 2orat leased serveren es nem mért semmit😊)))))))))aáááááááhh

BF:2-3-4(oORedstarOo)

[negativ] Cirek
*látszik

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
Na lárszik nem voltam ott ellened, mert akkor 1 killed sem lenne...
de ha véletlenül csapattársad lettem volna, akkor sem lett volna esélyed, mert kiszedtem volna õket elõled...

(grat)

Strahd_
Vissza akarsz fejlödni? 😊)

patacsi HUN
maj' én megcsinálok próbából egy map -ot és közzéteszem 😊))
patacsi a nem megbízható

Gyadi
Jah, az tényleg könnyebb lenne, de olvastam vhol, hogy a fejlesztõk ilyet nem terveznek

patacsi HUN
nem felbontásban kell jobb .Arra gondoltam sokat segítene ha minden hely nevét látnánk térképen.Igy könnyebben lehet jelenteni (akár ha már "kiestél"is)az ellen pontos helyzetét.De lehet,hogy csak én vagyok lusta a betanuláshoz. 😞(

Gyadi
Ok, csak hirtelen más nem jutott eszembe 😊
Ha részletest akarsz akkor menj oda amit Viharmadár mondott, mert az elég jónak tûnik...

patacsi HUN
részletesebb map térképre gondoltam ez a manual-ba is benne van 😞( de azért köszönöm

patacsi (aki szeretne olyan jó lenni mint Al Bundy23 és PsychoStarfish ) 😊))))))

patacsi HUN
jó hajnalt
ha felmész egy szerverre jobb ha egy kör után megnézed a trackeren mi van. Lehet, hogy offline-ba érzékel. Nekem is vót (és akkor jobb voltam mint bármelyik hal akármilyen JÓ fedezettel) 😉))

ZsozS
hali!

nem tudjátok mi a p*csa van a aaotracker-el? nem számol semmit

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

StilI
D4e azéé grat, mégha csak szerencséd is volt
StilI
Na azért ha megnézzük, a pingje se volt kutya a többiéhez képest és azéé, az nemkeveset számít, (fõleg snipernál) mee lövöldözhetek én pontosan hogyha mire ellövöm a golyót, már rég nints is ottaz áldozatunk
PsychoStarfish
Én a PunkBustert nem cselezem csak a pandákat. 😄

Slow
juj és a punkbustert is kicselezed ?😉)))

Viharmadár
Öcsém!Tudod ki fog veled még egyszer kedves lenni!Utálom a gyerek sírást,gondoltam a kedvedben járok ha már a játék nem ment!Erre ez a hála!
[Rush]
Melyik cheatet használod?

Viharmadár