America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StilI
Hmm, tettzik ez a peccs, mondjuk ezt a grafikát még a gef 4-esem se bírná
patacsi HUN
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

StilI
Namosta akkor mivan a peccsel, mikor lessz letölthetõ??
patacsi HUN
Slow bácsii én 100 honort szeretnééééék
léccccccciiiiii ;))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

StilI
Vagy bárki aki ért az animált gif-ekhez, mert én ugyan nem:o(((((
StilI
Naigen, azt megakartam jegyezni hogy a rejszolós pandát most haggyuk ki a dologból
Gyadi
Ennyire népszerû a rejszolós panda project?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN
hehehe nyamm nyamm

StilI
Hey slow, viharnak felajánlottad, ogy megtsinálod a bannerját, nekem animáld már lécci az ittenit...
Gyadi
Kijött a peccs :) http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1024309257 itt nézzétek meg a #15 - ös hozzászolást :))) Uj enginet kapott a cucc :))))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN
uborkaszezon
se patch se star trek :(

Tikal
kixsit le vagyok maradva, abban a hitben voltam hogy már rég a spec force-al nyomjátok, de szerencsére még nem

72 honor Rush, eredj a..., biztos azért mert sokat dzsodzsózol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CsabSz
Mileny patch ?
Nincs.

Tikal
hát ez király, most askkor nincs még patch?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CsabSz
Az a baj vele sztem, hogy a trackeren, ott, ahol a szöveget
szerkeszted, túl kicsire van véve a mérete.
"Size of your Background Image ?"
Ezt vedd akkorára, amekkora a kép (pixelben)

Viharmadár
Vagy itt találod meg a bannar-t: http://tuvok.fcsk.hu/vihar.png
THX!!!!!!
Viharmadár
Slow!Mégis átküldeném a bannert mert már ugyan látszik valami de az nem az igazi!Pls címet!
Tikal
Hi!

Bocs hjogy nem jelentkeztem mostanság de nem nagyon volt idõm, kb augusztus közepén veszem az uj gépet, aztán lelövök mindenkit :)
Na még átböngészem a forumot, kiváncsi vagyok mi a helyzet a spec force-al, még csak nem is látam :)) ...

Mighty
Bazze NO!!!!!!!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
NÉZZÉTEK A FÓKUSZT AZ RTL-EN MINJÁ LESZ BENNE A "BAROMARCÚ"CSÓKA!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PsychoStarfish
Slowci!!! Csináljá nekem bannert :D

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Viharmadár
Köszi! De nem hiszem mind a mérete,mind a kiterjesztése megegyezik Still-ével.Ugyan az a személy készítette mind a kettõt.Tuti elcsesztem valamit!
Slow
gond...
,)

Slow
hát Still-t látom, de téged nem...
ha átküldöd a bannered, megcsinálom neked, hogy jó méretû legyen és jó kiterjesztésû
...mármint, hogyha ez a gon....

Viharmadár
Sziasztok!Látja valaki a banner-em (Vihar) a magyar játékosok között vagy sikerült ismét elbaltáznom valamit?!
zotyesz
Erre nincsen megfelelõ válasz.

ricsik
ZsoZs nem unod h mindig más a logod

[Rush]
Zoty akkor mi lesz avval az 1-2 órával ami a peccstõl választ el minket?

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
mond ki bazee nem sértõ az :))

zotyesz
Visszajöttek az Official szerverek, és 1.7-esek. :(

ZsozS
sztok!

vazzeg crassus az a manus tén'leg úgy néz ki mint az a "más gyerek" (de szerintem a viktorra is hasonlít) 8^]

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

zotyesz
A gránáttal történ balfogásom volt:
Bridge SE-n az East defense hilltop elõtt gránátot elõveszem, cook, majd erre az egyik csapattársam szalad arra, ahová dobni akarom. Gyorsan megfordulok, mögöttem jöttek ketten, oda sem dobhattam. A vége az lett, hogy a szikla feé fordulva felrobbantam. Erre megszólalt Rush: "Ez most visszapattant?"

zotyesz
Igen is, meg nem is. Beleolvad az AA:O-ba, és már csak sima America's Army lesz a név.

patacsi HUN
az biztos, hogy a gránátnak jobb helye van nála mint nálam. Annó végeztem ki 3 csapattársamat gránáttal úgy, hogy posztumusz mentem sittre és 2 honornak leo. Azóta idegenkedek egy kicsit attack-ban gránátozni. :(
de lesz ez még így se :)))

Slow
aha, egy aao-sok által készített rpg?
és áll a project, vagy eldobták?

zotyesz
Na-na, Strahd_ valaha legránátozta volna a fél világot. Emlékszem olyan idõkre, amikor egy rugby játékoshoz hasonló módon sprintel gránáttal a kezében az ellenség felé már a kör elején. :)

zotyesz
Ez lett volna a Soldiers nevû rpg.

patacsi HUN
én mindíg megosztom veled a gránát készletemet.
na nem testvériesen (kiszedek belõle egy kis alkatrészt) - azt megtartom magamnak -, és a többit neked adom . ;) :-DD

Slow
ez mi? és milyen terv volt?

zotyesz
bocsánat, bocsánat: Strahd_

zotyesz
Starhd_, ICQ közelben vagy?

zotyesz
Én a hatalmas pingem miatt hasznosabb leszek, mint felcser.

Strahd_
:)) akkor legalább büntetlenül robanthatom fel Rusht :D

PsychoStarfish
Csak ne késett volna ennyit ez a pöccs. Akarom mondani peccs :D

PsychoStarfish
És megeszem az ellen medicjét reggelire.

zotyesz
Azt hiszem csap egy-két óra választ el minket a peccstõl.

PsychoStarfish
Én maradok a 203-nál, meg egyéb finomságoknál

zotyesz
Nyugi-nyugi. Lesz még egy medic a csapatban. :)

PsychoStarfish
Muhahahahahahahahahahaha. Kerály. Kezi csókolom Abrax. Már meg abrakolta a lovakat? Ehhehehehehhehhehehehhe

Strahd_
Nem :) ö Abrax :)