America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
léccccccciiiiii ;))
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
se patch se star trek :(
72 honor Rush, eredj a...
, biztos azért mert sokat dzsodzsózol 
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerkeszted, túl kicsire van véve a mérete.
"Size of your Background Image ?"
Ezt vedd akkorára, amekkora a kép (pixelben)
Bocs hjogy nem jelentkeztem mostanság de nem nagyon volt idõm, kb augusztus közepén veszem az uj gépet, aztán lelövök mindenkit :)
Na még átböngészem a forumot, kiváncsi vagyok mi a helyzet a spec force-al, még csak nem is látam :)) ...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
ha átküldöd a bannered, megcsinálom neked, hogy jó méretû legyen és jó kiterjesztésû
...mármint, hogyha ez a gon....

vazzeg crassus az a manus tén'leg úgy néz ki mint az a "más gyerek" (de szerintem a viktorra is hasonlít) 8^]
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Bridge SE-n az East defense hilltop elõtt gránátot elõveszem, cook, majd erre az egyik csapattársam szalad arra, ahová dobni akarom. Gyorsan megfordulok, mögöttem jöttek ketten, oda sem dobhattam. A vége az lett, hogy a szikla feé fordulva felrobbantam. Erre megszólalt Rush: "Ez most visszapattant?"
de lesz ez még így se :)))
na nem testvériesen (kiszedek belõle egy kis alkatrészt) - azt megtartom magamnak -, és a többit neked adom . ;) :-DD