America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Corv_[HUN]
Bazz ma kis cheaterrel találkoztam max16 játékosos pályán voltunk bent kb 14-en. Az ellenfélnél 2 sniper, és a távcsõben az egyiknél egy M82-t látok mégcsak nem is SVD-t. A fejlövés meg sem kottyant neki aztán mikor szólok hogy cheater még megkérdezi hogy kicsoda és miért. Rohadjon meg az összes ilyen.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Al Bundy23
Very nagy LOL 😊

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Én understand what u mondasz, de you meg lesz raped by én az Army-ban ha ilyeneket sayinelsz. Mennyé back to (the future) 3D sTudio és csináld a your stuff.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Al Bundy23
na idefigyelj te Rabbit of the Buzeráns , nem nyomni itten the vakker, because, én do valami very durva thing to your Fej 😊))) Do you Érted?

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Te kecske (Bundy) megent STILLszerûségeket mekegsz? Ehh. Remek kecskeverseket remekelsz? Ehh Na jó ez gáz volt 😄

Al az életben könnyebb

AirborneRanger
Beépített xp-s van csak azon kívül semmilyen tûzfalam nincs.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Al Bundy23
jaj gyerekek most veszem észre, hogy elég STILLszerü vagyok. Botsánat

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
LOL egy sniper nevû (mr aki annak hivatja magát) gémernek nincs meg a SNIPER "tanfolyam"??? LOLLER

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
ha jó vagy a training-en több a kezdõ honorod

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
azért csak 36 kell mert néha csal 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

ha a lövészeten elérem a sharpshooter szintet, annak van jelentõsége? a sniper szintet nem sikerül elérnem, szerintem a gép néha csal

patacsi HUN
time ??

[HUN]Stravinsky
Na,most már bejönnek

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Dexa
majd gyertek
official E 166

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

patacsi HUN
= neked jön az 1.9 nekünk meg nem LOL... 😊)
szolgáltató problem ?? nekem axelero(lol)

Al Bundy23
jaja pöccselnek a fijjuk

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Stravinsky
akkor format c: ???

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

zotyesz
Nálam látszanak a szerverek, és van amelyiken még játszanak is.

[HUN]Stravinsky
jaja,nekem nem jön be 1server sem!

patacsi HUN
má mindenki 1.9 csak mi maradtunk máig harcoló alakulatnak 😞(

patacsi HUN
nekem látszanak
ezt kérdezed ?

PsychoStarfish
Nálam látszanak a szerverek, csak nincsenek rajtuk 😄

[HUN]Stravinsky
Mi a rák van?
Tudja valaki?

Al Bundy23
😊))))))

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
én inkább nem tennék kárt a monitorotokban a véleményemmel 😊)))

Al Bundy23
szerintem meg

IBANEZ UV777 Rulez

[HUN]Stravinsky
akkor

köszi

nem jön be egy sem

repro
ráviszed a kurzort a Next Honor csíkra...
vagy beilleszted ezt a Tracker Signature-be:
{hscore}

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Stravinsky
Te látod a servereket?
Én még mindig nem látok 1et sem

akkor elmentem ellent ölni

[HUN]Stravinsky
Nem

még egy kérdés........ha a magyar szerveren játszok akkor kapok érte honort?

ott már leregisztráltam magam. látom is a statisztikám, de azt nem, hogy mennyi kell az elõrelépéshez.

repro
sniper: vagy ha nagyon nem megy megcsinálom neked... marha rendes vagyok ma..

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nekem most láccik minden, fel is tuttam lépni

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
jah, legalábbis gamespy tudja frissíteni õket...
(ha éppen nem fagy le az a fos)

repro
americasarmy.php.hu

itt találsz leírást a trackerre való regisztrálásról(legalul).. ott tudod megnézni(pontosabban majd akkor fogja mutatni a fejlõdést, ha regisztrálás után kapsz 1 honort)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
hát nehezen tudom Lképzelni, hogy ezt a jövõ 7 eleji kiadási dátumot tartani tudják, bár vannak még csodák...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Stravinsky
Slow,neked lejönnek a serverek?
Nézd má meg léci

Slow
jön, kb fél éve.....

[HUN]Stravinsky

Dexa
jön az 1.9...

azt honnan tudom meg, hogy mennyi pont kell még ahhoz, hogy növekedjen a honorom?

repro
é mivel visszapattant a honorod 8ra, ezért Mout McKenna pályán kell gyakrolatoznod míg 10 nem lesz.. figyelj oda, h csak OFFICIAL (vagy Leased) serverre menj, mert csak az ad honort.
Armyban a serverkeresõben csillag, A, vagy O betû van mellettük

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Stravinsky
Ez kijelentés akart lenni,nem kérdés

[HUN]Stravinsky
Mi a p***a van?
Nem látok 1 servert se?

Dexa
Kutyi: nem sok...
😊