America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismét kérdés tömegekkel jelentkezem
amikor training pályára megyek be játék befejezése után complite felírt jelenik meg a pálya képén, de valamikor hiába fejezem be a meccset gyõztes csapatba, nem lesz complite. mért van ez?
Másik kérdés. Menet közben lehet-e valamilyen módon célzó állapotban tartani a fegyvert?
más, az összes official server full szar :(((
IBANEZ UV777 Rulez
Patacsi bajtárs te csak ne aggodj a helyszin "testi" éppsége miatt :) nem paintballozni gyülünk össze, és nem is ARMY-zni (bár a részegen való kuszás megengedett), hanem jólérezni magunkat sörözni enni dumálni....:)))
IBANEZ UV777 Rulez
patacsi a negatív
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
border=0>
Erre írjak egy hülye eggyütmûködési diagrammot ááááááááááááááááááááá

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
IBANEZ UV777 Rulez
mire kész a cucc mindenk kedvetlen.(lehet, hogy csak én vagyok lusta)
akkor már inkább az AL Bundy23 project a cimpatikus :)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
IBANEZ UV777 Rulez

, hanem egy amolyan Grill parti, vagy sörözgetés cimszó alatt.....A grill partin már erõsen gondolkozom ám :))IBANEZ UV777 Rulez
Ne feledd a nagy mester (Rush)szavait:
-Ez csít gyanus-

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Tegnap erdekes bugot vettem eszre. RT-n a nagy romos epulet sarkanal probalom kiszedegetni a tamadokat. Nezek a spawn pontjuk fele, senki. Kicsit jobbra fordulok es mit latok? Ahova az elobb neztem a semmibol elotunik egy enemy. Odafordulok, eltunik. Jobbra fordulok megjelenik. Tovabb mar nem forgolodhattam mert szepen lelott... Gratulalok DEV-ek!!! :(
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
meg kifilézem a Starfisht :)
én hq raid lopakodónak és fls score vadásznak készûltem. aztán kipróbáltam a többiekkel és sztem nem lehet még csak összehasonlítani sem a "magányos" játékkal annyival jobb.ha most kezdeném ott edzenék ahova a többiek járnak, ugyanis RT,Bridge,WC,... pályákon akkora nulla vagyok :(( ,hogy azt már számszerûen ki sem lehetne felyezni. (és köszsönöm a TÜRELMÜKET, hogy ezt kibirják)

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
2RFVelük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ezt nekik:
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
2., Azon a pályán jácc ami neked teccik, és légy azon jo a többi, ha nem teccik ne jácc rajta
Remélem érthetõ volt =)
hTTp://ror.hu/
-Eddig sikerült csak nem hivatalos szervereken játszanom.Az eddig gyüjtött pontjaim elvesznek vagy ha egy hivatalos szerveren játszom akkor beleszámítanak a következõ honor-szinthez szükséges pontszámba?
-A veterán játékosok véleményére lennék kiváncsi.Szerintetek mi a jobb?Itt az elején megismerni minden pályát vagy begyakorolni egyet és utána menni a következõre?
Tudom hülye kérdése,de az AA:O nem hasonlít egyetlen álltalam eddig játszott FPS-re sem és kicsit gondban vagyok a fejlõdéssel!
Elõre is kösz a segítséget!

Nyugodjek bekeben.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Rang és beosztás: Törzsõrmester, US Hadsereg, 74. Gyalogsági Különítmény (Mélységi felderítés). 173d Ejtõernyõsök, Helye és ideje: Binh Dinh Provincia, Vietnam, 1968 november 13. Bevonult: Minneapolis. Született: 1939 szept. 21., Budapest. Ok: Nyílvánvaló hõsiesség és szolgálaton túli vakmerõség élete kockáztatásával, Delta Team vezetése közben. 10:00kor a csapat védelmi vonalaknál ellenséges útvonalakat derített fel, amikor a csapat egyik tagja szembõl ellenséges mozgást fedezett fel.Miközben Rabel és egy társa felkészült, hogy megtisztítsa a terepet, meghallotta, hogy egy gránát esik a csapat közvetlen közelébe. Életét nem féltve Rabel õrmester rávette magát a gránátra, felfogva ezzel az egész robbanást. Rettenthetetlen bátorságával, testi épségét semmibe véve és pusztán a bajtársakat mentve, megmentette társait a haláltól illetve sérüléstõl. Életlébe kerülõ hõsiességével becsületére vált magának(?), az egységének és az A.-i Hadseregnek.
bocs,ha kicsit nem magyarul fordítottam :), de megint ittam ... a lényeget érteni
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
Az oldal alján megtalálod, hogy mit kell csinálni.
hol lehet megnézni, hogy mennyire haladok?
Honor stb?
lehet egyáltalán?
kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
RABEL, LASZLO
Rank and organization: Staff Sergeant, U.S. Army, 74th Infantry Detachment (Long Range Patrol), 173d Airborne Brigade. Place and date: Binh Dinh Province, Republic of Vietnam, 13 November 1968. Entered service at: Minneapolis, Minn. Born: 21 September 1939, Budapest, Hungary. Citation: For conspicuous gallantry and intrepidity in action at the risk of his life above and beyond the call of duty. S/Sgt. Rabel distinguished himself while serving as leader of Team Delta, 74th Infantry Detachment. At 1000 hours on this date, Team Delta was in a defensive perimeter conducting reconnaissance of enemy trail networks when a member of the team detected enemy movement to the front. As S/Sgt. Rabel and a comrade prepared to clear the area, he heard an incoming grenade as it landed in the midst of the team's perimeter. With complete disregard for his life, S/Sgt. Rabel threw himself on the grenade and, covering it with his body, received the complete impact of the immediate explosion. Through his indomitable courage, complete disregard for his safety and profound concern for his fellow soldiers, S/Sgt. Rabel averted the loss of life and injury to the other members of Team Delta. By his gallantry at the cost of his life in the highest traditions of the military service, S/Sgt. Rabel has reflected great credit upon himself, his unit, and the U.S. Army.
Ranger Medal Of Honor Recipients
...
Rabel, Laszlo Staff Sergeant Nov 13 1968 74th Infantry (LRRP)
Kicsit magyar hangzású a neve, nem?

Egyszer leestem egyszer pedig lelõttek.Marha idegesítõ volt...
Egyik nap volt Rush-nak is ilyen, mitõl lehet?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"