America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Minden esetre a pontoknál:
-10 pont elhalálozásért
lehet hogy Zsozs féle szegény gamerek sávát osztották szét azoknak, akik megérdemlik 😊)))))))
csak rendszergazdaként
nekem bejött 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
rendszer a vezérlõpultnál, speciális, környezeti változók -xp esetén
asszem .)

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
(amugy legyen 😊 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nekem még mindig szar a csellóm! Lassú mint a szar! Azóta már sokszor felhívtam a központot és nem tudtak igazán semmit sem mondani arról, hogy mikorra lesz +oldás! Valamit nagyon elkúrtak ennél a kib*szott fejlesztésnél. Úgyhogy skacok nemtom mikor fogok tudni jönni gémelni! Egy biztos, ha egyszer végre jó lesz a netem, kiadom magamból az összes dühöt!

Addig is jó gémelést mindenkinek! GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Egyébként ritkán használom,inkabb irc. Most meg melozom és se icq, se irc. Csak a forum...
visszaertem kethetes "nyaralasombol" toltom is le a 1.9-et
ui: ugylatszik mar csak nekem nincs bannerem

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
Heh, a kutyatudja...
Te ezt komolyan mondod?