America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty_
Nincs mit!

Mikor lesz kész a server? :)

Free
Nagyon szépen köszönöm

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty_
Csak annyit tennék hozzá, hogy nem átírni kell, hanem neked kell betenni azt a két sort (mondjuk a file legvégére).

Mighty_
Prank ezt javasolja két oldallal arréb.

Free
Gyerekek mondja meg valaki hogy meddig olvassak vissza hogy megtaláljam a megoldást a TimeOut -hoz

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ZsozS
sziasztok!

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a neteeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Kira! Reszkessen minden ellen! hehh! de azé' útálom a CSELLÓT

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

pet70000
Kritikát vettem

Strahd_
még az lenne jo lescriptelni hoyg midnen poziciónak ugy van neve... amit a reportal ad meg :) oda kel hivni az orvost +report ennél jobban nem nagyon fogod tudni a harc hevében hini az orvost.

Strahd_
Gratulálok eddig ez a legidegesitöbb banner

Mighty_
Van új a nap alatt, avagy a jó pap is holtig tanul.

Eme kis bevezetõ után egy két érdekesség. Lehet, hogy ti tudtátok ezt, azért had osszam meg veletek.
A sniper célzó képessége 1 rovátka hiján elérheti a maximumot (fekve, bipod kitámasztva, sérülésmentesen), ha a vele egy osztagban lévõ vezetõje mellette van.

Ha eltalálnak és vérzel, a lehetõségekhez mérten próbálj egy helyben maradni. Állítólag hamarabb eláll a vérzés.

Mikor viszonylagos fedezékben gránáttól találat ér ne kezdj el egybõl kiabálni medic-ért, mert az ellenfél azt hiheti, hogy tiszta a terep és nincs ott senki. Inkább írásban kérjetek segítséget és jelentsétek a helyzeteteket. Egy talpraesett medic hívás nélkül is segít.

Mediceknek: A sérült csapattársakat a radaron lehet követni. Ha a vércsepp mellett pötty van, veled egy szinten található. Ha fel-le mutató jel, akkor értelem szerüen a poziciódtól feljebb/lentebb található a sérült egyén. A vércsepp mellett található betû azt takarja, hogy melyik csapatban van a sérült.

Gyadi
El is felejtettem hogy etetni is kell a drogmacit :)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

pet70000
Slow csak akkor csinál bannert, ha viszel fûvet a dögnek

Gyadi
Nehogymá én legyek egyedül akinek nincs bannere, Slow bácsi lécciii :))))

pet70000
ehh, nekem is kell már valami állatos, szopós-nyalós logót csinálnom, mert most csak ez a lift ajtós van.......

Strahd_
megyek helyetted :)))

Strahd_
De az egyszer sem ment annak akiröl szó van

patacsi HUN
hogy STILL-szerû legyek: bazee ennyi emberség nem szorúlt belétek :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
ha nem haraxol, azé' nem sajnálunk,jó?

patacsi HUN
aztán viszajövök és 30oldalnyi medic training és time out vár rám :)) számolni fogom a napokat :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
14éve voltam utoljára nyaralni.
kicsit elszoktam a dologtól. :((

Gyadi
Te szegény :))

patacsi HUN
holnaptól 24.-éig tengerpart a családdal :((
kész rémálom lesz net nélkül :((
nnnnneeeeeeeeem akarooooom :(((((

Al Bundy23
eheheh bázz ennyire nem tudok irni :) hát ecsém nem sokat aludtam ;-)

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
Gondolom: bör=bor :))

Al Bundy23
ven=nem :)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hát pálinka ven volt de sör, bör, vodka az volt elég kellemes mennyiségben
azt most kb vagyok

IBANEZ UV777 Rulez

Gyadi
A pálinkás az biztos megvolt nektek tegnap éjjel

Gyadi
Már akinek :)))

Al Bundy23
pálinkás jóreggelt...

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
még türelem...
neked nem megy?
egyszer ment, akkor menni fog máskor is...

Strahd_
Tudtok valami jo megoldást ha egyik edig áltama ismetrt trkükk (Iniátirás, türelem ) nem müködött a beloginolásnál. Van valami ötlet mit lehet tenni?

Strahd_
de ki hosz neked ma este ha jösz ezért jol lelölek majd :D

patacsi HUN
ez a válasz volt (azt igértem nem csinálok ilyet )olvasd el :))

Strahd_
a ki lemaradt .)))) és itt nem zavar :DDD bá már máshol sem :D

patacsi HUN
Úr isten adott patacsinak Admin jogosultságot a saját gépéhez :DDD

Strahd_
Úr isten ki adott patacsinak Admin jogosultságot a saját gépéhez :DDD

Al Bundy23
na srácok starfish komámmal éás még 2 lánnyal igen kellemeset partiztunk itten mi este :) Aztán lassan jón a végjáték :))) Na ki akar még játszani alvás elött??? :))))

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
lol
igen, sajnos ,)

no de mi legyen rajta, mert az, hogy Gyadi nemtom mit jelent =)

Eisenhower
akkor marad ez "vagy nyalja a farkát ;)))"

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Gyadi
Nekem nem csinálsz bannert? :))
Ha lehet akkor ne rejszolos legyen.. :)))

Slow
jaj basssszamega chello, rendszeresen kimarad a szolgáltatás egy-két órára, persze az ügyfélszolgálat foglalt... már nagyon meg akarok szabadulni tõlük....

kutyika, zotyesz, szívesen ;)

audio, te következel bannerileg, választhatsz, hogy mi rejszoljon, vagy nyalja a farkát ;)))

jó volt a nyaralás itthon?=)

patacsi HUN
"vettem" hehe, az egérhez adták ajcsiba ... :((

patacsi HUN
magyar billentyûzeten ö
(nekem német (laptop) van és a 9 melletti ö nem mûködik rajta,vettem rádiós magyart azon meg jó)
lol gericom lol

Eisenhower
thnx közbe meglett

Dexa
"ö" betû...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Eisenhower
hogy a fenébe lehet ip cimhez csatlakozni? mert hiába nyomom a 0 gombot konzol baszik lejönni. vmi olyasmit hallottam hogy 0 gomb konzolba open és az ip

Eisenhower
mighty ne nekem köszönd majd lordrednek :)

Dexa
Májti: kis game mehet?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Mighty_
Ok! Elõre is köszönöm a magyar AA scene nevében!

Eisenhower
jah és lehet különben átszakadni quakenetre is ott is vagyunk #aa.hu -n^.^ aki nem tudja(sztem nincs ilyen) egyszerre lehet több szerveren is lenni^.^