America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsychoStarfish
Nézzed meg Tony gyerek Honorját.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Slow
jah, nem csítelsz....aha
van ilyen 😉
😛

Slow
nem csak a tied =)
szte SG szarakodik

no de mit kell látni? mé' érdekesek?

Slow
húúú... és ez milyen! 😛

PsychoStarfish
sorry a sok szarért. Szarakszik a netem

PsychoStarfish
Láttatok már ehhhhhez foghatót?

Na és ehhhhhez?

PsychoStarfish
Láttatok már ehez foghatót?

Na és ehhhhhez?

Slow
soha 😉

PsychoStarfish

Na és ehhhhhez?

PsychoStarfish
Láttatok már ehhhhhez foghatót?

Na és ehhhhhez?

PsychoStarfish

Na és ehhhhhez?

PsychoStarfish

Na és ehhhhhez?

ez a két hozzászólás nagyon ott van
pet70000
😊

Slow
na és ez is =)))

Slow
jó kis mondat 😄

Tikal
ugy hogy küldesz a bankszámlámra egy kis zsét, mert én vagyok az admin, szoval a többit mailben küldöm...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pet70000
500-600 folyamatosan

Emberek: tudna valaki segiteni, hogyan lehet authorizációt szerezni a Landor-ra?
Tikal
sebbeség? 444-nél gyorsabb? chellonál ennyi volt a max sebbesség...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pet70000
Nekem axeleróval nincs gondom, kb. 2 éve mükszik

Tikal
Hi

Zotyesz, kár hogy nem tudtál lejönni, rohadt jo volt a program, gondolom mondanom sem kell hogy a Harrier nagyon ász volt, iszonyat hangja volt de nagyon jo figurákat csinált vele a pilota, bár 3 évvel ezelõt jobban bánt vele az akori pilot, ja meg persze az F-15 volt még vmi nagyon szuper, nagyon durva hangja volt és gyönyörûen nézett ki. A hueynak volt még egy jo kis feelingje, csodálatos hanggal repült 😊

ON
Csak nem jön össze nekem ez a gép még, UPC-vel szakitottam , szoval most nézek vmi uj szolgáltatot, Garret mivel mi egy cityben élünk, szerinted meylik szolgáltato lenne megfelelõ, axelero? 😊

[LoverZ]Neo_HUN
nem pontatlan, csak realisztikus...
én a seregben lõttem AK47essel... itt a gémben teljesen ugyanolyan mint a valóságban...
így merem állítani, hogy az M16os is realisztikus...

pet70000
Szarember, ha nem megy a dolog az alábiak segíthetnek egy kicsit:
-az egér érzékemységét vedd vissza miniumálisra, így nem fog annyira mozogni a kezed
-a felbontást vedd kissebre, így nagyobnak látsz mindent
-a lélegzésre baromira figyelj oda-miután belélegeztél vagy kifujtál egy apró pillanatig tök pontosan tudsz lõni!

Al Bundy23
észrevenni 😊 ez lemaradt

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
amugy meg az életben nem lehet egyszerü egy ilyen kis kemoflázsba bujt ficsurt.

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
te strahd mi ez? valami poshado trágyadomb lett lefényképezve?? 😊)))JAh és ott fexel a közepén? 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Eisenhower
és a löszer automatán megkeresi a célszemélyt mi? mwhahahahaha

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Strahd_
Jó az uj Bridge SE skinem mi? 😊

Eisenhower
"kukucs ti gecik" ^.^

Eisenhower
tudom persze csak vicceltem^.^

Strahd_
Na nézzük hova bujtatok...

Strahd_
nem sokat tévedsz csak nem leghet lefeküdni amugy .) stimmel nem tul nehéz..

webspy
na végre sikerül bejoinolnom valahova 😊

Hmuda
Ja igen, azt is tegyük hozzá, hogy már vyg 2 hónapja nem játszottam (akor is csak párszor vittem végig a tréninget) szóval lehet, hogy tévedek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Strahd_
Munka? 😊

Free
:o)

Csak olvasok olvasok és iszonyatosan fáj a bölcsesség fogam helye amit ma reggel húztak ki. Gémel most valaki? És ha igen akkor hol? Valamivel múlatni kell az idõt mert becsavarodom.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Hmuda
Valszeg akkor egy régebbi verzió lehetett az enyém, mertnekem a gödörben guggolásnál még kilátott a muki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
gödörben legugolok és nemlátok semmit 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Strahd_
😊)))

Hmuda
Tod mire gondolok. A gödörben nyilván csak guggolsz, de amikor a gödör mellett vagy, akkor nyilván lefekszel. De guggolva még mindig pontosabban lehet lõni mint állva.

The Garrett
aKi nemtudja megcsinálni az ne akarjon háborúzni metr így a harcmezõn cserbenhagyhatja társait 😄

Amugy meg én 1.3 ban csinálták meg Aimbottal 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Strahd_
Ha meg medic már megvan minek neked más? Jó leszel bokorugrónak 😄

Eisenhower
hát nem tom de ha te az elsö 20-as sorozatnál lefekszel a gödörbe és ugy is eltalálod mindet akko te nagyon shirály gémer lehecc^.^
vagy ilyen inteligenciája van a löszernek? ^.^

Strahd_
nem pontatlan az a puska .) hiba az ön készülékében van

knight16
Nem mész sokra azzal hogy egyedül csináltad a medic traning-et. Mindegy hogy egyedül csinálod, vagy megszerzed a válaszokat, akkor is csak az action gombot kell nyomni a játékban pár másodpercig, nem nagy kunszt. Lõni viszont nem csak a traning-en kell tudni.
Hmuda
Elõször írok ide, de ez megragadta a tekintetem.

Én se vagyok egy nagy FPS-es mohafreak, de még én is meg tudtam csinálni. Csak le kell feküdni és zoomolni és lõni. Nemegyszer csináltam már meg a 40/40-et.

webspy
okééé rátapadok, mint légy a légypapírra

Kutyika
Uhh, bocs de nem olvastam vissza. Köszi, de sajnos beszéltem a számítógépes reszelõvel és kapásból mondta, hogy a hangkari rossz, illetve, jó csak nekem nem jó. Minden hardver nem müködhet együtt tökéletesen... ezt kifogtam, megpróbálok majd egy 4.1 es Sb-t, jövõ héten... Ha jól emléxem azt mondta a manus hogy 4.1, de lehet hogy lámaságot írok...

[LoverZ]Neo_HUN
nyomd a connectet mint az állat!