America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daniel_F
Nem furcsa, csak hibás amit írtam.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Kutyika
Az a furcsa hogy nem tiltott le...

Kutyika
Jaaj, azt sajnos elfelejtettem, meg ídõm se volt rá...

Daniel_F
Screenshotot csináltál?😊
Lehet, van a pb-ben ilyen parancs. azt hiszem pont olyan, mint a rendes votekick, de ez pár percre letilt a szerverrõl. Csak olvastam valahol, nemtom igaz-e, egy screenshot róla nagyon jól esne.

Kutyika
Én nem tudom mi van, de az egész AAO-s világ megbolondult vagy mi? Most voltam játszani egy kicsit, az elsõ tíz perc pangás egyedül támadok (pipeline), odaát ketten vannak..... Mondanom sem kell hentelés, erre az egyik csóka elkezdi hajtogatni, hogy én csíter vagyok, meg ígymegúgymegasztán... És kiszavazott vagy mifene, de ez nem ollan volt mint a votekick!!!!! Valami olyasmi volt hogy a punk buster-nek -rel kiszavaz vagy miffene... Lehet ilyent csinálni? Hogy a PB-nek jelenti vhogy, azt hogy szerinte én csíter vagyok???? Lekoccoltam, majd vissza, de akkor már elszállt a harci kedvem, és a szerencsém is elhagyott!!! (megjegyeztem mindkéz manus nevét) Persze utánna már bocsánatot kért ezerrel, szerintem meg egy .... de jó nagy!!!!!

patacsi HUN
a képek különbözõ technológiával létrehozott adathalmazok arról hogy a nap fényét milyen arányban nyelik el illetve verik vissza a bennünket körbevevõ tárgyak illtve élõlényeg ...
Gyadikám tudom ezt kimerítõbben is de most inkább nem 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Daniel_F
A második képen a katona nem a drótokat vágja éppen?

Gyadi
Elég a hülyeségekbõl, inkább a képekrõl mondjatok valamit 😄DDD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

ZsozS
khhhm... a vita úgy gondolom értelmetlen, viszont azt én sem türném el senkinek, hogy anyázzon 1ilyen kis HÜLYESÉGÉRT (meg másért sem mert kiverném a fogát), mert rálöttem 1játékban és roe-t csináltam MAGAMNAK! Lacek80 barátom akinek nem inge... de azé' kiváncsi volnék rá, hogy akkor ki volt az a balhés manus! De most már kezd telelenni a tököm az ilyen f*szkarókkal, hogy 1kis hiba miatt verik a nyálukat!Pláne, hogy a Crassus még elnézést is kért (mert én hiszek neki ugyanis Õ volt egyedül 1 klán ellen és neki nehezebb védekeznie, mert az egész HWT áll vele szemben)! A külföldi klánoknál egyre többször találkozom hasonló esettel, tisztelet a kivételnek! Végül pedig annyit szeretnék hozzá fûzni a dologhoz, hogy kár lenne ezt a nagyon jó kis játékot ilyen SZARSÁGOKKAL elb*szni és elrontani mindenki hangulatát! Eddig ide mindenki szívesen ját jácc'ani és nagyon remélem, hogy ez ezután is így lesz!!!! úgyhogy ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG A B*SZAKODÁSBÓL

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
Én még sohasem vettem személyes sértésnek egy TK-t.És ezen sohasem változtatott az sem ,ha erõsnek érezhettem magamat a klántársaim oldalán, és szégyelném magam, ha ez változna.Ja és nekem még az is számít, hogy egy MAGYAR társam volt az aki véletlenûl belémlõtt.Nem sorolom tovább...
Egyébként a HWT-vel semmi bajom mert amikor hajdan pippelinen nyomtam hívtak TS-re meg minden, de akkor is érezzük már át, hogy MAGYAROK vagyunk és ez többet jelent egy kör kényszerpihenõ miatt érzett bosszuságnál.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Daniel_F
Hát nem tudom, de ha engem egy csapattársam akár le is lõ, akkor sem mondok semmit, max megkérem, figyeljen legközelebb jobban, nemhogy leidiótáznám (pláne nem 22 ROE-nél (már ha annyi volt)). (Hacsak nem direkt volt)
Amúgy pedig screenshot nélkül értelmetlen a vita.

ZsozS
üdvicsek mindenkinek!
Nekem is 13 honorom van HEHHE! Ez 1re jobb! szeretem ezt a trackert, legalább olyan jó, mint a cselló

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gyadi
Új képek:

pet70000
tracker 12 honort mutat nekem, lol, régi szép idõk...

pet70000
hogy a Landor mindig üres, hmmmmmm.....

[HUN]Crassus
THX MIGHTY😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Ok rendben érthetõ!Elnézést a névtévesztésért

Free
Crassus ebbõl most kimaradok de a nevem Free Kedvellek téged és õ közülük is egy párat nem alkotok most vélemény vagy mindenki utálni fiog érte vagy nem

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
Na most mennem kell dolgozni,de még nézegetem a fórumot késõbb.Loverz! a hwt-s oldalról pedig tényleg kiváncsi lennék mi a magyarázat

[HUN]Crassus
én hülye meg még poénkodni is akartam,hogy én is beszélek magyarul.......

[HUN]Crassus
az én "beszólásom" mindössze egy poénos pontos j-s "hüje vagy" volt miután a sorry-mra egy Fuck u-t mondott

[HUN]Crassus
Sajnos konzolból nem tudtam screenshoo-ot csinálni(nem értem miért)de egyesek elhûlnélek attól amiket kaptam és én végig diplomatikus voltam vele ennek ellenére is

[HUN]Crassus
És mit meséltek? erre kíváncsi lennék.........

Free
Na én a véleményem tartom de megthalgattam a HWT is õk mást meséltek
Eggyeztessetek addig mindenki csitt

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
A -t nem okolom!Kutyi én sem dumáltam sokat miután láttam kivel állok szemben hanem elnézést kértem a többi -s tõl aki ott játszott és eljöttem.

[HUN]Crassus
a "mellém állást" nem úgy értettem ,hogy most kétfelé bomlott a társaság csak jól esett,hogy más embereket is bosszant az ilyen magatartás.
Amúgy én sem balhézom szóval nem megyek vissza és anyázom én is hanem csak sziplán nem játszom ott ahol õ(k) játszanak.
Az erõszak erõszakot szül mint tudjuk.

Free
A Klán védelmében mondom hogy a lapjukon nincs laca 88 névvel bejegyezve senki vagy nagyon vak vagyok.

Kutyika
Nos ha úgy volt ahogy mondod, az bizony sajnálatos, mert ugye vannak véletlenek, sajnos... De ezen nem érdemes mérgelõdni, én nem szoktam sokat dumálni ilyen esetben, disconnect és a viszont látásra, annyi más szerver van még, hozzátenném szerencsére...

Free
Annyira felspanoltam magam hogy megyek kigémelem magamból az ideget.................

Free
Repro ha mentek mehetünk szerintem lejátszhatjuk velük mert az ilyen viselkedéfs enyhén szólva bosszant. Lehet hogy nem vagyok jó de meg tudom keseríteni ajátékát 😮)

Kutyika
Persze, hogy jól eltûntem, napi 12 órát dolgozok, egykis játékra még volt energiám tegnap, de idemár nem volt erõm eljönni. Meg nem kell mindjárt parázni, ha esetleg egy nap nem írok... ilyen az élet(em), de kár, hogy tegnap nem voltál a Landoron, . Mindenki csak nyöszörgött, hogy ez a pálya nagyon nem jó, meg nem ismerik...., mindenesetre nekem tetszik a pipeline...

Free
Crassus teljessen igazad van de én spec nemállok melléd. Én az melett Állok ki hogy az olyan fasziok mint az akivel neked sikerûlt összebalhézni L tünjenek a látómezõmbõl. Én az elv melett állok ki. Egyébként van egy AM klán az a nevük hogy {KILLA} Nekik violt ilyen stílusuuk egy csapatban voltunk és villanógránátot dobott a pofámba meg folyamatosan kiszavaztak meg minden egyéb és velük sem lehetett mit tenni csak azt hogy nem kiengedni a szobából egész addig amíg le nem lõtt de arra az estére L vette a kedvem a játéktól.

[HUN]Crassus
Köszönöm REPRO a közbenjárást!
És köszönöm nektek is srácok,hogy mellém álltatok!

Gyadi
Hogy ez milyen kira kép: 😄D

Gfreiter
Na még egy gyorsat beköszönök, nem voltam képes lekapcsolni a gépet, muszáj minden lehetõséget megragadnom, h itt lehessek 😊 Kutyika! Üdv! Jó eltûnté Orrülok, h azér így a végére kidugtad az orrod 😊 Na jó mulatást, sajnos most gép must azonnal kikapcs! 😞( Sziasztok!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Ehem, Üdv mindenki!
Nos látom zajlik az élet...

patacsi HUN
ok

patacsi HUN
ki az a lacek80(HUN) én nem látom a "landoron", és nem hallottam még tõle itt se semmit. Ki sem merészkedik a pippeline-rõl és ugat a magyarokra ? Csak azt éri el, hogy bemegyünk érte ha sokat cseszekedik -al és akkor lesz neki Roe-ja rendesen.Most megyek és szavazok rá a trackeren 😊)Utána meg meglátogatom a HWT-t. Mert, hogy ugye HWT -tag akkor a klán is felelõs a tagjaiért .

repro
OK hétfõn majd jól pofán baszom. akkor találkozok vele.
Nemtom mivan Lacekkal mostanában...
én kérek Lnézést, majd beszélek vele..

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Amugy meg lehetne annyi eszuk ezeknek az embereknek, hogy annak a legrosszabb aki lelott, mivel o kapja a ROE-t, és csak akkor bunkozok én is ha a csávo aki meglott nem mutatja annak a jelét hogy sajnálja...

Gfreiter
Tökéletesen igazad van! Senkitõl sem szabad ezt eltûrni, és nem szabad hagyni, hogy idiág fajuljon a dolog. Ha valaki fasz, akkor azt le kell sz*rni! Szerintem egyikünk sem azért van itt, hogy bosszankodjon, meg a másikat basztassa (hallod ragtapasz?!), hanem azért, mert jól érzi itt magát ebben a társaságban, ahol sztem csak jófej emberek vannak!Mindenki egész nap tanul, dolgozik, az élet gondolom idõnként mindnyájunkkal kicseszik, stressz, rohanás, fa**omtudjamimég, és aztán megpróbálunk itt kikapcsolódni, elfelejteni a sok sz*rt, ami velünk történik a hétköznapokban! Ehhez kéne, hogy tartsa magát mindenki, aki idejön beszélgetni, vagy együtt akar velünk játszani, vagy barátkozni! Én örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, erre a társaságra, és ha még csak rövid ideje is vagyok itt, sokkal jobb lett az életem tõle, és baromira jókedvû vagyok azóta! Csak tegnap esett szarul ragtapasz bunkó viselkedése! Úgyhogy mindenkinek üzenem, baszakodni menjen a kocsmába!!! Ne hagyd magad Crassus!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
nem általánosítok ezt írtam is a "kifakadásomban"

Daniel_F
A HWT-ben vagy 30-an vannak, a belépés úgytudom nincs semmihez kötve, bárki beléphet, még ha nem is ismerik, és soha nem játszottak vele.

Ilyen feltételek mellett nem nehéz ostoba, ahogy írtad "ovis" szintû embereknek bejutni a klánba. Ezért remélem nem általánosítasz a klánra, bár már én is hallottam tõlük hasonló típusú megjegyzéseket egy szerveren.

A tracker nekem is hibásan mutatja a honoromat.

Gyadi
Jaja, ilyeneken én is fel szoktam húzni magam.
Amúgy mi a ****om van a trackerrel?
11-es honort mutat nekem, amugy most van 36-os vagy 37-es 😄

[HUN]Crassus
NA JÓL FELIDEGESÍTETTEM MAGAM MÉGA NEVET IS ELRONTOTTAM
A TETTES bár lehet mindegyik anyázott már rám a végén....

lacek80(HUN)

[HUN]Crassus
FIGYELEM!!SRÁCOK TELJESEN KIAKADTAM AZ IMÉNT!PIPELINE PÁLYÁN JÁTSZOTTAM VOLT EGY JÓ PÁR -S GYEREK AZ EGGYIK KÖRBEN A SECONDARYNÁL MEGLÕTTEM AZ EGYIKET

"pronyo(HUN)"-T

KICSIT(-22ROE)AZONNAL ELNÉZÉST KÉRTEM MIRE ÍRTA AZT ÍRTA "FUCK U"MONDTAM NEKI HÜLYE VAGY? ELNÉZÉST KÉRTEM RÁADÁSUL BESZÉLEM A NYELVET.MIRE ELKÜLDÖTT AZ ANYÁMBA MÉG EKKOR IS TÜRELMES VOLTAM MONDTAM NEKI ,BOCS TE NEM SZOKTÁL OLYKOR-OLYKOR TK-NI??ERRE UJJABB PARASZTOZÁS ,KAPJAM BE, ANYÁDAT MONDATOK JÖTTEK.MONDTAM A SRÁCNAK EZT MÉGSEM KÉNE DE UJRA CSAK MOCSKOLÓDOTT. A TÖBBI -STÕL ELNÉZÉST KÉRTEM,DE MONDTAM NEKIK ÉN ÍGY NEM JÁTSZOM.SZERINTEM EGYMÁST AZÉRT MÉGSEM KELLENE ENNYIRE LEUGATNI QRVA ROSSZUL ESETT,MERT AZT HITTEM A TÖBBSÉG NORMÁLIS ÉS JÓ FEJ,DE TÉVEDTEM.
NEM SZERTNÉK ÁLTALÁNOSÍTANI ÍGY MÉGEGYSZER MEGKÖVETEM A -T
SZERINTEM NEM OVISOK VAGYUNK ÉS LEHET EMBERI MÓDON IS KEZELNI A HIBÁKAT RÁADÁSUL NE FELEJTSÜK EZ CSAK JÁTÉK!ÚGY ÉRZEM EZT MUSZÁLY VOLT TUDATNOM MINDENKIVEL.

patacsi HUN
vegyél egy angolt #15320 majd a szervízben kérjél hozzá mígyar entert és csak átpattintod és még marad egy û betü helyed a rágónak vagy egyéb tárolandó dolgoknak 😉

Gfreiter
"ANY key" Muhahahahaha!!!!!!!!! LOL LOL!

Gfreiter
HUA Mighty, bekukkantottam! Nekem asszem olyan van, amit keresel. ANY gomb ugyan nincs rajta, assetom mi az (ANYÁzó gomb, v mi?? ). L alakú enter, rés van a caps lock és az a között, kb 1 kiló, bár tudja a f....m pontosan, viszont magyar nyelvû! Egyébként Logitech. Ha nem felel meg, próbálkozz esetleg a Commodore 64-gyel, asszem annak pont olyan a kinézete is, meg a súlya is, mint ami neked kell Sziasztok, ma már nem jövök! HUA Kutyika + HUA mindenki! hunssbéci! Nyomasd az ipart!!

patacsi HUN
nekem magyar van és azon olyan van 😊
dehát az meg nem angol...