America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
ja, ja meg a barátságtalan magyar Tk'-s fiukra is 😊

[HUN]Crassus
Vegul is akkor ez a PB-s ize hivatalos szerveren csak "gizdulasra jo"😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Off:Jon ma valaki kozuletek airsoft-ozni Pecelre???

[HUN]Crassus
El sem hiszem MEIER es RICSIK a ket nagy oreg tolja az ARMY-t!! WOW

[HUN]Crassus
Rush! me nem jacco mostanaba?

[Rush]
Nem MÁTÉÉÉÉ

hTTp://ror.hu/

LOL
ezeket te vágtad össze vagy valaé valaé ná, nem?
rush, te meg miért nem játszol?
[Rush]

elég lassú vagyok
röviden:2 ország, egyenlõ számú emberek, 3 véletlen pálya, tracker által látott szerverek, 7 statisztika összevetése...
de majd Daniel_F elmondja😊)
[HUN]Crassus
Magyarul sztem nincs sehol leirva(nem 100%)

A lenyeg,hogy meg nem megy elesben csak tesztcsatak vannak.Regisztralod magad a traacker oldalon magyarorszaghoz ezutan ha van aktualis haboru akkor annak a menete:veletlenszeruen kisorsolnak 2 orszagot kivalasztanak a regisztraltak kozul ugyanannyi emberket mindket feltol,majd 3-om random palyat.A dolgod csak annyi ,hogy a war ideje alatt az adott palyak egyiken kell jatszanod(minel jobb eredmennyel),mert a jatekosok statisztikai alapjan dol el melyik orszag nyer.Ami szamit:pontszam,online time,frag,kia,kill meg meg par dolog mindegy alenyeg jol kell jatszani.A gep a statisztikak alapjan most mar jatekosonkenti atlagra bontva donti el melyik orszag gyoz es nyeri el a masik orszagot a worldmapen(ez az elnyeres majd csak az els jatekban lesz)
Kb. ennyi

ennek a viccnek csak angolul van értelme😊
Free
Na az elmúlt dolgok és szavak alapján legyen most egy kis OFTOPIC

Hogyan mûködik ez a worl War ??? Nem egésszen értem hogy mikor milyen szerverre kivel és hogyan és mire kell figyelni meg mirõl szól és különben is

ha lenne valaki olyan jó hogy a számba rágja vagy fel tesz egy linket amin magyarúl a számba rágják.

Köszike :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Ha megtennéd hogy aprimitívebbek(mint én) Kedvéért lefordítanád :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]ekehatatya
Three men, a French, a German and a Spanish, apply for a job at a multinational company. The application test consists of basic skills in English, so the assignment they get, is to say a sentence containing
the three words: pink, green, yellow.
The French: - I woke up at the morning. My socks was pink, the grass is green, and the sun was yellow.
The German: - Yesterday morning my face was pink. My car is yellow and the grass was green.
The Spanish: - I woka up in the morning when te telephone ring: greeng-greeng, I pink up the phon and say yellow?

Slow

patacsi HUN
bazz jó, hogy mondod format c: óta elfelejtettem megmircesedni 😊) akkor már ketten vagyunk

pls MIRC beallitasai valakitol........koszi

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
pls MIRC beallitasai valakitol........koszi

[Rush]
PRANK ez a tied, meg akit érdekel
madotati padota
Szalacsi feat. Polgár Jenõ 😄

[HUN]Crassus
Igen nekem is ez "fajt" azthittem osszetartunk vagy mi tudjatok TWW meg minden.

Orulok Slow,hogy oromet okazhattam legalabb neked😊

pet70000
lol

pet70000
Ez igaz, de nekem se esne jól ha magyar skac ugatná le a hajamat, külföldi ellent sz*rom le, waze legalább mi tartsunk össze, szerencsétlen magyarok.....
Amúgy má' csak Still hiányzik ide ma...

Slow
jaj végre egy kis flame...😉
öröm szemeimnek =)

bí kárful HWT, xSU kill já

patacsi! leszállni az SG fórumról! még lezúzud és bezárják =)

[HUN]Crassus
Patacsi de huje vagy!😊)

Tudja valaki a MIRC beallitasait?? port number,channel meg ilyenek

patacsi HUN
vannak szép 40-50 megás képeim is 😊és egyéb dolgok 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
HA NEM AKKOR ELKEZDEK ITT IS TESZTELNI 😊

na jól van, oszoljunk kérem...nincs itt semmi látnivaló
Marmint: "Amugy meg ki nem szarja le hogy beszoolnak neked?" ugy ertettem szard le hogy beszolnak neked 😊

mindenkinek 100% ig igaza van meg mindenki mellett allok 😄DD. Amugy meg ki nem szarja le hogy beszoolnak neked? mert mas az ha magyar nyelven hallod? talan azt hitted csak amerikaban vannak gyogyik? inkabb menjetek nyerogepezni minthogy flameltek "FIVELINE!!!" --- most kb igy nezek ki:

[HUN]Crassus
Koszonom CsabSz!!Igen Crassus ma nagyon merges volt.
es LOL Rush LOL
nem fejtem ki jobban mert mar Rush lezarta a temat es o a fonok!😊 bar en is Captain rangban vagyok az xSU-ban.....😊

CsabSz
Fiúk, meg vagyok döbbenve.
Az utóbbi 1-2 hétben nem nagyon olvastam a fórumot, de ma Gyadi megemlítette IRC-n, hogy Crassus mérges, erre azonban nem számítottam. Miközben ezt a flame-et olvastam, egy szó jutott eszembe : összetartás. Ha valahol, akkor ebben a scene-ben illene ilyesminek lennie. Be lehetne ismerni, hogy félreértés volt, hogy valaki(ke)t elragadott az indulat, elnézést lehetne kérni egymástol, de nem. Ha már rosszra fordult valami, hát rontsuk el egészen...
Tényleg nagyon elszomorodtam!
Crassus: Azt hiszem épp eléggé ismerlek ahoz, hogy átérezzem, mi bánt és teljesen egyet értek veled.

[Rush]
TÉMA LEZÁRVA!!!

[HUN]Crassus
Pronyo! csak ezzel tudsz takarozni,hogy ti tobben voltatok??Olyan furcsa az ,hogy valaki nem egybol anyazik hanem ertelmesen probalja megoldani a helyzetet??Azon a poenos "huje vagy"-on kivul semmi sertot nem mondtam TE is es EN is meg a masik ket tarsad is tudja ezt!!!!!Csak hat ugye ok szolidalisak veled.
Basszus ha meglenne a screenshoot az eletben nem latnank tobbet ugy elsullyednel a szegyentol.Mindegy teszek ra mit hordassz ossze-vissza az en lelkiismeretem tiszta!ELNEZEST MINDENKITOL <HOGY IGY ELCSESZTEM A MAI NAPOTOKAT! tudom nem szokas itt a mocskolodas en sem azert irtam hanem mert megakartam elozni a tovabbi hasonlo jellegu osszetuzeseket a szervereken.INTO peldanak szantam.

[HUN]Crassus
Gondolom ez mindkettonk szamara igy a legjobb.Es nem fogunk sirni e miatt.

[HUN]Crassus
En tovabbleptem es el is leptem jo messzire.SORRY ,de aki nyilvanosan hulyet csinal belolem(megprobal) azzal nincs beszelnivalom.
eggyetlen egy "idiot" sem hangzott ott el pronyo meg azt sem tudta hogy magyar vagyok a "FUCK U"-jara is poenosan reagaltam (bar nem esett jol) es miutan irtam neki hogy "en is beszelem a nyelvet"utanna mar szep magyar szavakkal illetett. Mindegy nem kislany vagyok hogy megmaondjalak anyukamnak,de ez a meghazuttolas engem sziven utott.Igen befejeztem de nem fogjuk egymas oldalan sem vedeni sem tamadni az Army-ban eggyetlen palyat sem.

Kutyika
Köszönöm...

Daniel_F
A lényeg, hogy van egy "pb_plist" parancs, amivel a szerveren lévõ játékosokat lehet lekérdezni. Mindenkinek van egy slotja, ezt megjegyzed, és "pb_kick #" parancs kiadása után szavazhatsz így PB-szerûen. (#=a slot száma)
Nincs sok értelme, aki akar itt olvashat róla bõvebben (angolul😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Kutyika
Úgy is van, menjetek fel egy üres magyar szerverre aztán..(Klánháborúúúúú!!!!!)

[HUN]Crassus
Lacek ha jol emlekszem azt irtam nem altalanositottam a klanra.Pusztan volt egy kerdo mondatom hogy minden HWT-s ilyen?(amit nem altalanositaskent irtam) hanem ez ott akkor ez nektek szolt hogy megsem igy kellett volna pronyonak lereagalnia a story-t es lepjetek kozbe .amugy meg mivel te is ott voltal akkor te tudod az igazat.En probaltam megbeszelni(emberi modon) de csak a fikazast kaptam ugye ez is igy volt??

[HUN]Crassus
Kulonben meg Mighty-nak igaza van aki ismer az tudja hogy milyen vagyok es milyen a stilusom a jatekban es milyen a TS-en illetve chatben.

Kutyika
Kössz a hivatalos forum linket is, de nem sokra megyek vele...(nem beszél angol), sajnos ez van...

Gyadi
Tudom, mivel tudok olvasni visszafelé a forumban 😄D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Illent kaptam a pofámba, mert jól játszottam....

Gyadi
Ilyet már én is láttam, mi ez?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Hmm, valami ilyesmi, aszem... Igen. S ez, mit csinál valójában?

[HUN]Crassus
ha a konzolt letudtam volna screenshoot-olni nagy eges lenne most tisztelt Pronyo ez a szerencsed hogy Lama vagyok-e teren

[HUN]Crassus
lacektol elnezest megegyszer osszekevertem a neveket,de azeert egy szimpla"paraszt"-ot te is benyomtal csak ugy szolidalitasbol.Amugy meg ha a 3.-s sracnak van egy kis lelkiismerete aki irta azt nekem hogy mar "jatszunk mar inkabb"elmondhatna mi is tortent a szerveren valojaban.

Daniel_F
Ilyen volt?

Itt találtam:
AA hivatalos fórum

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

[HUN]Crassus
SRACOK TELJESEN KI VAGYOK AKADVA!!INNENTOL KEYDVE SEMMI ESETRE SEM FOGOK EGGYETLEN -S SRACCAL SEM JATSZANI!!

AZ ESET UGY VOLT AHOGY LEIRTAM BEMENTEM A SECONDARY-BA MEGLOTTEM A SRACOT AKKOR ELNEZEST LACEK TOLED MEGISCSAK JOL EMLEKEZTEM HOGY PRONYO VOLT A LUDAS.AZONNAL IRTAM EGY SORRY-T MIRE JOTT AZ OMINOZUS "FUCK U" ES SEMMIFELE IDIOT ERRE MINT MONDOTTAM EN IRTAM EGY POENOS "HUJE VAGY"-T ES INNENTOL CSAK A KOCSOG,PARSZT,HUZZAL MAR INNEN STB. SZAVAKAT KAPTAM AZ ARCOMBA ,DE ENNEK ELLENERE IS NORMALIS MARADTAM ES EGYETLEN SERTO SZO SEM HAGYTA EL A "SZAMAT"
AZ EGYIK SRAC MEG MONDTA IS VITAT LEZAROAN HOGY JATSZUNK MIRE EN AZT MONDTAM NEKI KOSZONOM DE EN INKABB MASSAL MASHOL FOLYTATOM.

AMUGY ENNYI EGY SZIMPLA PARASZTOZAS MEG MARADT IS SCREENSHOOT-BAN(MELLEKELEM)

PRONYO AMIT IRTAL HAZUGSAG EZT TE IS EN IS TUDJUK SOT A TARSAID IS CSAK UGYE VEDENEK MERT A KOZ AZ EN OLDALAMRA ALLT EBBEN AZ UGYBEN HOGY NEM EZ A MEGOLDAS ARRA HA VALAKI TK-ZIK ES ELNEZEST KER.
QRVARA SZARUL ESIK HOGY ENNYIRE HULYENEK NEZEL ES HAZUDOZOL OSSZE VISSZA! MINDEGY ELEG SOK SZERVER VAN MAJD UGY CSINALOM HOGY NE TALALKOZZUNK A JOVOBEN!

ELNEZEST A CAPSLOCK-ERT DE MOST BETELT A POHAR NALAM.GONDOLOM JON MAJD A VISSZAVALSASZ HOGY HAZUDOK,DE NEKEM NEM SZOKASOM ES HA IGAZ IS LETT VOLNAI AMIT PRONYO SZERINT IROGATTAM NEM CSINALTAM VOLNA MAGAMBOL HULYET NYILVANIOSAN A FORUMBAN HANEM INKABB HALLGATTAM VOLNA.