America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ezeket te vágtad össze vagy valaé valaé ná, nem?

de majd Daniel_F elmondja😊)
A lenyeg,hogy meg nem megy elesben csak tesztcsatak vannak.Regisztralod magad a traacker oldalon magyarorszaghoz ezutan ha van aktualis haboru akkor annak a menete:veletlenszeruen kisorsolnak 2 orszagot kivalasztanak a regisztraltak kozul ugyanannyi emberket mindket feltol,majd 3-om random palyat.A dolgod csak annyi ,hogy a war ideje alatt az adott palyak egyiken kell jatszanod(minel jobb eredmennyel),mert a jatekosok statisztikai alapjan dol el melyik orszag nyer.Ami szamit:pontszam,online time,frag,kia,kill meg meg par dolog mindegy alenyeg jol kell jatszani.A gep a statisztikak alapjan most mar jatekosonkenti atlagra bontva donti el melyik orszag gyoz es nyeri el a masik orszagot a worldmapen(ez az elnyeres majd csak az els jatekban lesz)
Kb. ennyi
Hogyan mûködik ez a worl War ??? Nem egésszen értem hogy mikor milyen szerverre kivel és hogyan és mire kell figyelni meg mirõl szól és különben is
ha lenne valaki olyan jó hogy a számba rágja vagy fel tesz egy linket amin magyarúl a számba rágják.
Köszike :o)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
the three words: pink, green, yellow.
The French: - I woke up at the morning. My socks was pink, the grass is green, and the sun was yellow.
The German: - Yesterday morning my face was pink. My car is yellow and the grass was green.
The Spanish: - I woka up in the morning when te telephone ring: greeng-greeng, I pink up the phon and say yellow?
pls MIRC beallitasai valakitol........koszi
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
hTTp://ror.hu/
Orulok Slow,hogy oromet okazhattam legalabb neked😊
Amúgy má' csak Still hiányzik ide ma...
öröm szemeimnek =)
bí kárful HWT, xSU kill já

patacsi! leszállni az SG fórumról! még lezúzud és bezárják =)
Tudja valaki a MIRC beallitasait?? port number,channel meg ilyenek
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

inkabb menjetek nyerogepezni minthogy flameltek "
FIVELINE!!!"
---
most kb igy nezek ki:
es LOL Rush LOL
nem fejtem ki jobban mert mar Rush lezarta a temat es o a fonok!😊 bar en is Captain rangban vagyok az xSU-ban.....😊
Az utóbbi 1-2 hétben nem nagyon olvastam a fórumot, de ma Gyadi megemlítette IRC-n, hogy Crassus mérges, erre azonban nem számítottam. Miközben ezt a flame-et olvastam, egy szó jutott eszembe : összetartás. Ha valahol, akkor ebben a scene-ben illene ilyesminek lennie. Be lehetne ismerni, hogy félreértés volt, hogy valaki(ke)t elragadott az indulat, elnézést lehetne kérni egymástol, de nem. Ha már rosszra fordult valami, hát rontsuk el egészen...
Tényleg nagyon elszomorodtam!
Crassus: Azt hiszem épp eléggé ismerlek ahoz, hogy átérezzem, mi bánt és teljesen egyet értek veled.
Basszus ha meglenne a screenshoot az eletben nem latnank tobbet ugy elsullyednel a szegyentol.Mindegy teszek ra mit hordassz ossze-vissza az en lelkiismeretem tiszta!ELNEZEST MINDENKITOL <HOGY IGY ELCSESZTEM A MAI NAPOTOKAT! tudom nem szokas itt a mocskolodas en sem azert irtam hanem mert megakartam elozni a tovabbi hasonlo jellegu osszetuzeseket a szervereken.INTO peldanak szantam.
eggyetlen egy "idiot" sem hangzott ott el pronyo meg azt sem tudta hogy magyar vagyok a "FUCK U"-jara is poenosan reagaltam (bar nem esett jol) es miutan irtam neki hogy "en is beszelem a nyelvet"utanna mar szep magyar szavakkal illetett. Mindegy nem kislany vagyok hogy megmaondjalak anyukamnak,de ez a meghazuttolas engem sziven utott.Igen befejeztem de nem fogjuk egymas oldalan sem vedeni sem tamadni az Army-ban eggyetlen palyat sem.
Nincs sok értelme, aki akar itt olvashat róla bõvebben (angolul😊
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
AZ ESET UGY VOLT AHOGY LEIRTAM BEMENTEM A SECONDARY-BA MEGLOTTEM A SRACOT AKKOR ELNEZEST LACEK TOLED MEGISCSAK JOL EMLEKEZTEM HOGY PRONYO VOLT A LUDAS.AZONNAL IRTAM EGY SORRY-T MIRE JOTT AZ OMINOZUS "FUCK U" ES SEMMIFELE IDIOT ERRE MINT MONDOTTAM EN IRTAM EGY POENOS "HUJE VAGY"-T ES INNENTOL CSAK A KOCSOG,PARSZT,HUZZAL MAR INNEN STB. SZAVAKAT KAPTAM AZ ARCOMBA ,DE ENNEK ELLENERE IS NORMALIS MARADTAM ES EGYETLEN SERTO SZO SEM HAGYTA EL A "SZAMAT"
AZ EGYIK SRAC MEG MONDTA IS VITAT LEZAROAN HOGY JATSZUNK MIRE EN AZT MONDTAM NEKI KOSZONOM DE EN INKABB MASSAL MASHOL FOLYTATOM.
AMUGY ENNYI EGY SZIMPLA PARASZTOZAS MEG MARADT IS SCREENSHOOT-BAN(MELLEKELEM)
PRONYO AMIT IRTAL HAZUGSAG EZT TE IS EN IS TUDJUK SOT A TARSAID IS CSAK UGYE VEDENEK MERT A KOZ AZ EN OLDALAMRA ALLT EBBEN AZ UGYBEN HOGY NEM EZ A MEGOLDAS ARRA HA VALAKI TK-ZIK ES ELNEZEST KER.
QRVARA SZARUL ESIK HOGY ENNYIRE HULYENEK NEZEL ES HAZUDOZOL OSSZE VISSZA! MINDEGY ELEG SOK SZERVER VAN MAJD UGY CSINALOM HOGY NE TALALKOZZUNK A JOVOBEN!
ELNEZEST A CAPSLOCK-ERT DE MOST BETELT A POHAR NALAM.GONDOLOM JON MAJD A VISSZAVALSASZ HOGY HAZUDOK,DE NEKEM NEM SZOKASOM ES HA IGAZ IS LETT VOLNAI AMIT PRONYO SZERINT IROGATTAM NEM CSINALTAM VOLNA MAGAMBOL HULYET NYILVANIOSAN A FORUMBAN HANEM INKABB HALLGATTAM VOLNA.