America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez övön aluli volt
patacsi HUN
http://xsu.uw.hu 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Audiogenius
LOL gyonyoru honorokat lat a trakker a legtobbunknek. parunknak gratulalnek :

Rush gondolom kemenyen megdolgoztal erte! (20)

Ragtapasz es Stravinsky epp nagyerovel dolgoznak a pontszamok gyujteseben. szinten (20)

Gyadi is nehez kuzdelmek utan sikeresen elerte a 11 honort!

es hat nekem is megeete sok-sok orat belefektetnem a honor felkuzdesebe. (eddig sikertelenul) (10)

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Audiogenius
(xSU) van mar nem .uw-s weblapotok? ha igen mi a link?

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Slow
vigyázz Johnny jön a Abraxas....

pet70000
amúgy Johnny a témát a két résztvevõ nagyjából megbeszélte, hellyel-közzel...

pet70000
Srácok ez az egész nem ér ennyit, a klánokat peddig valóban nem kell álltalánosítani, de magyar a magyarnak haját le ne ug*ssa...

Mármint nem az a parasztság hogy leszavaztátok hanem hogy 2részre oszlott a társaság pronyo,lacek vs többiek idáig OK,scakhogy szerintetek HWT vs többiek pedig nm na,jó vita lecsukva..."ezé asszem kapok anyázástt"...
Crassus:sztem beszéld meg lacekkal meg proyno-val ezt.Többiek:nem az egész klán szare ahogy ti azt elõadjátok és nem kéne az egész klánt leszavazni erre én is aztmondom hogy 😛ARASZTSÁG de én nem haragszok senkire mindenkinem magányügye hogy mit gondol....és engem nem érdekel a statisztika engem csak a játék érdekel nem a onor,meg hogy hányas osztályzatot kapott aklán ja és a klánba úgy lépnek be hogy elõtte játszunk az emberekkel...a crassus vs lacek+pronyo-ba nem szólok bele mert nem voltam ott.de szarok a statisztikára felõlem 0,000000000000000 is lehetnék nekem nem az számít én azzért aa-zok hogy szórakozzak nem azért hogy statozzak meg anyázzak meg mittomén és nem bontom 2 részre a társaságot és nincs a Crassus ellen csak LAcek meg Pronyo haragszik rá ennyi...ha vmit félreértettem szóljatok😊
PsychoStarfish
Na jó csak azért írtam, hogy én is hozzászóljak már 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Még van egy. =) Ezt Bridge SE-n lehet látni sokat:
e lcw (vagy left cat) = enemy left catwalk

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Daniel_F
Ugye milyen jó, hogy a rövidítések is le vannak írva az americasarmy.uw.hu oldalamon a GYIK-ban?
És ha többen jönnének a veteránok közül, és kiegészítenék, milyen tuti lenne az új játékosoknak?
Vagy csak a GYIK rövidítést nem ismered? (Gyakorta ismétlõdõ kérdések)

Ez itt reklám volt.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

pet70000
Ezt a hozzászólást farnkón nem tudom értelmezni SSBeci,bár gondolom magyarul van, de ez se gyenge: "faszompicsamegarecska"

Mighty
Irc leirasa. Olvasd at tuzetesen. Aztan ezt az oldalt is elolvashatod.
Ha mar ertesz mindent, akkor nem lesz nehez egy QuakeNET-es serverre csatlakozni, es bejonni az #aa.hu csatira. A magamfajta csokak ott szoktak mulatni az idot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
lol=Laugh Out Loud
omg=Oh my god
gjt=good job team

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

lol, a tracker szerint 6 honorom van
grrr... van köztetek modemes? ez a rohadt matáv vagy freestart hétvégén 1.30 körül mindig szétkapcsol és már nagyon kezd idegesíteni
hát ha engem kérdezel...nem kötelezõ ezeket a programokat használni, de mindenképp nagy segítséget jelentenek (pl én nem használok hangtovábbító,chatelõ progikat)
a tracker segítségével látod, hogy merre vannak a magyarok...---->meglátogatod õket, és szerintem a többség segíteni fog ha nem bírsz a pályával
én mondjuk szeretem saját magam felfedezni a terepet, ellesni néhány trükköt stb...
probléma szerintem a komunikációval lesz, ha nem tudsz angolul és nem magyarokkal játszol, ebbõl sok félreértés szokott lenni...
na meg néhány 12 éves szintû gyerek is meg fogja keseríteni a játékod
semmi többet nem tudok mondani errõl, teccik érteni?
[HUN]Crassus
Ja most nezem a kepet Slow az nem en vagyok a Steyr Aug-al en a bal oldalon vagyok a maszkos opfor😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
SSBeeci! a TS tenyleg jo otlet csak majd az IP miatt nem engem kell megkerdezned,mert nem en uzemeltetem es nem mindenkinek van kiadva az ip cim.No nem miattad hanem csak ,mert olykor-olykor mar angy a torlodas a TS-en es a sajat klanunk tagjai sem fernek be.

Rush, Mighty, es a -s sracok uzemeletnek(ill. lehet nem ok uzemeltetik,de van adminjoguk) tudtom szerint.Bar utobbinal gondolom mar nem vagyok szivesen latott vendeg annak ellenere 2 napja meg nyomtam veluk😊

Ha mar rajta leszel a TS-en szivesen segit mindenki.

SSBeeci
Na jóccak all, megyek oszlásnak indulni, me hónap megen meló van...este 10 körül jövök, meg lövök:-)...már ha ez érdekel vkit..megaletargia...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
és még midíg 10 a nem sokkal több honorjaim száma

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
...õõ MEIER Fater ez te lennél...ha igen akkor lol és jó a logód!! Amúgy konkrétan egy nagy szar faszompicsamegarecska (elnézést)az adatok tekintetében a tracker info...lényeg mint azt már nemrég írtam:Egy kör alatt 7/7=34 szer haltam meg...FÁKK

patacsi HUN
ez teccik 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
15499

SSBeeci
Bocsi a zavarásért Crassus...sõt PRANK is!!Azé olvastátok kicsit lejjebb amit S-írtam???

SSBeeci
há miat...há tipíja atta tét árom évee neem há leüli a véétéén...HHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Én... ni no é nem tom...
[HUN]Crassus
bocs az offert: Szoval eleg pontosak es eleg erosek kb 35-45 meterrol siman eltalalsz egy emberalakot puskaval bar gazos pisztollyal is.Momentan nekem meg csak egy gazos pisztolyom van de az is atviszi a kolasdobozt 5-8 meterrol😊)
O az:

Belton
Mind1 most má lépek jo estét....

BF:2-3-4(oORedstarOo)

SSBeeci
A kukimba lehet ide belépni...most ide is regeljek...a FSZM...

SSBeeci
há látod...ö titülötatta mi ti tülötatt...õ tuttá....ha te neti dere ató a valaé-valaé neá nem?...

patacsi HUN
naon állat 😊))))
ez jó mert itt relatíve olcsón lehet gyaksizni😊
mennyire pontosak ??? pl. 10centis tárgy
bocs az OFF-ért 😊

SSBeeci
Megpróbálok Belton..asszem tom mi az...

SSBeeci
...ezügyben lehet hogy lesz megoldás....asszem Csévharaszton, ill. Budaõrsön csinálja a cimbim ezt a biznicet..Megkérdezem, megírom..

Belton
fel tudsz jönni a gyaloglora BMX szoba okee... me ott vaok

SSBeeci
Ja...multkó...(vót valamikó rövidítése)kérdezték tõlem hogy mik is ezek:vót amit tudtam, de legtöbbjét pontosan nem):
lol, gjt, omg, D, azt mikó...és a többi..szal tényleg jó lenne, ha pontosan leírnátok a leggyakrabban használt rövidítéseket, me pár új armys haverskám kérdezte, de erre
nem igazán tudtam én se pontos választ adni

pet70000
Ott is van tk, mer' akkor vigyázz a hajadra

Belton
Jo dolog dehát kicsit pénz igényes...

SSBeeci
Csövet meg csavartot is..lol

[HUN]Crassus
Airsoft-oztunk olyasmi mint a paint ball,csak itt elethu fegyvermasolatokkal jatszanak amik kis 6mm-es muanyag golyokat lonek ki.Tud am fajni szereztem 3-4 golyonyomot par napra en is😊
http://airsoft.kerekperec.hu
(erdekessegkent kukkold meg)

SSBeeci
Navégre!Tudok írkálni beregelve is!!Naszal Öreg rókák és mindenki...Délelõtt írtam egy hosszabb lélegzetû gondolatot...de azt -hatom...mert még nem telt el a 24óra a reg óta...Röviden mégegyszer...Szal nincs itt Gfreiter ügyeletes barátom...itt vagyok én...-iccsetek:-)
Mi az hogy:Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna??
és az hogy:nincs Ventrilo szerver a Code szerveren???
Nanemáá...Szal teccikéteni...??És akkor az újfelszerelõk találják meg az öreg bakákat..
Bár van TeamSpeak2 RC2-m, de azt nem igazán tudnám használni(este), mert az asszony szerintem letépné a fejemet és tele****-ná a testemet...ha a pici fiam felébredne...
Aztán jó lenne, ha néha segítenétek (öregek), ha má ott loholok mögöttetek:pl. itt állj meg, jobbra, balra, ezt csináld-azt csináld...Jobban esne egy két tõ mondat..tudnám hogy számitanak azé rám és nem csak rohangálok, aztán ha kinyírnak vkit az a baj, ha meg engem, akko meg jön a camper duma...Kérem a tisztelt "Vének Tanácsát" gondolkozzanak el ezen...

Belton
Heeheheheh hetföre hozzák az Ipari csapágyat a hátso agyba lol 😛P

SSBeeci
Szavesztek mindenki, Csõ-Csavar-Csapágy!!

Kutyika
Miért van nekem olyan érzésem, hogy a PB nem megfelelõen mûködik? Sokan nagyon jól játszanak, túlságosan is jól, és mindíg tudják honnan jön az ellen.... Lesz vmikor ebben vmi változás? Mármint javítás, fejlesztés...stb? Tudom "folyamatosan fejlesztik..." Meg egy angol egyetem kutatásai szerint....

Slow
pet70000
Király, látom nem unatkoztál, lolllll

patacsi HUN
és pontosabban ott mit csináltok ??

[HUN]Crassus
Ja ja Pécelnél valami volt ruszki laktanyánál.
Slow ott még csak gyakoroltunk😊

patacsi HUN
bazz 10 percre lakom péceltõl, ez ott volt ????