America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

:
Rush gondolom kemenyen megdolgoztal erte! (20)
Ragtapasz es Stravinsky epp nagyerovel dolgoznak a pontszamok gyujteseben. szinten (20)
Gyadi is nehez kuzdelmek utan sikeresen elerte a 11 honort!

es hat nekem is megeete sok-sok orat belefektetnem a honor felkuzdesebe. (eddig sikertelenul) (10)

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
e lcw (vagy left cat) = enemy left catwalk
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
És ha többen jönnének a veteránok közül, és kiegészítenék, milyen tuti lenne az új játékosoknak?
Vagy csak a GYIK rövidítést nem ismered? (Gyakorta ismétlõdõ kérdések)
Ez itt reklám volt.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Ha mar ertesz mindent, akkor nem lesz nehez egy QuakeNET-es serverre csatlakozni, es bejonni az #aa.hu csatira. A magamfajta csokak ott szoktak mulatni az idot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
omg=Oh my god
gjt=good job team
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

a tracker segítségével látod, hogy merre vannak a magyarok...---->meglátogatod õket, és szerintem a többség segíteni fog ha nem bírsz a pályával
én mondjuk szeretem saját magam felfedezni a terepet, ellesni néhány trükköt stb...
probléma szerintem a komunikációval lesz, ha nem tudsz angolul és nem magyarokkal játszol, ebbõl sok félreértés szokott lenni...
na meg néhány 12 éves szintû gyerek is meg fogja keseríteni a játékod
semmi többet nem tudok mondani errõl, teccik érteni?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Rush, Mighty, es a
Ha mar rajta leszel a TS-en szivesen segit mindenki.

megaletargia...\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
O az:
ez jó mert itt relatíve olcsón lehet gyaksizni😊
mennyire pontosak ??? pl. 10centis tárgy
bocs az OFF-ért 😊

lol, gjt, omg, D, azt mikó...és a többi..szal tényleg jó lenne, ha pontosan leírnátok a leggyakrabban használt rövidítéseket, me pár új armys haverskám kérdezte, de erre
nem igazán tudtam én se pontos választ adni

http://airsoft.kerekperec.hu
(erdekessegkent kukkold meg)
-hatom...mert még nem telt el a 24óra a reg óta...Röviden mégegyszer...Szal nincs itt Gfreiter ügyeletes
barátom...itt vagyok én...
-iccsetek:-)
Mi az hogy:Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna??
és az hogy:nincs Ventrilo szerver a Code szerveren???
Nanemáá...Szal teccikéteni...??És akkor az újfelszerelõk találják meg az öreg bakákat..
Bár van TeamSpeak2 RC2-m, de azt nem igazán tudnám használni(este), mert az asszony szerintem letépné a fejemet és tele****-ná a testemet...ha a pici fiam felébredne...
Aztán jó lenne, ha néha segítenétek (öregek), ha má ott loholok mögöttetek:pl. itt állj meg, jobbra, balra, ezt csináld-azt csináld...Jobban esne egy két tõ mondat..tudnám hogy számitanak azé rám és nem csak rohangálok, aztán ha kinyírnak vkit az a baj, ha meg engem, akko meg jön a camper duma...Kérem a tisztelt "Vének Tanácsát" gondolkozzanak el ezen...

Szavesztek mindenki, Csõ-Csavar-Csapágy!!

Slow ott még csak gyakoroltunk😊