America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Bocs Free! Nyomtam kicsit D-TOX-al,de kiszálltam,mert ebéd meg család meg hasonlók.Nemsokára leszek megint.Apropó te vagy a Meier féle játékoskeresõ oldalon??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Free
Kezdenek már játékban is kialakúlni a szuicid hajlamaim ne jöjjön senki se a közelembe

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Szar az élet

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty_
Igy van. Este dokihoz megyek, mert büdös a munka (meg fáj a torkom). Aztán majd meglátjuk mi lesz...

pet70000
nem tudjuk

Free
Mighjty ezek szerint ma délelöttös vagy és este leszel 1000L :oö)

Free
Crassus mi van ? Mentem utánnad Pipelinre és te meg sehol...

[HUN]Crassus
3-4 órás játékra Radio Toweren(ahol azért tudjátok mennyire odaverek ugye........)2-300 pontokat számol el.Tudom a lényeg ,hogy az Army jól könyvelje el(amit helyreközel meg is tesz),de azért mégiscsak szemétség,hogy a + dolgokat nem figyeli flottul.

[HUN]Crassus
a szemét traacker feltünõen jól számolja a ROE-t!😊

Mighty_
Ez igaz. De akkor se kéregessék tõlem a 203-at, SAW-ot, snipert, mert azért választottam, mert azzal akarok játszani. Punktum!

SSBeeci
...Megyek is és szétkúrok pár Bridge-enátkelni vágyó antiamyarmys túristát...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000

SSBeeci
Na mind1, nem fogok 2shake-be esni, csak szúrja a szemem az a -209 ROE, erre pedig kínosan ügyelek!!Bár néha ez niatt szívok a legnagyobbat, addig nem lövök míg nem vagyok biztos hogy ellen e vagy teammate...sztem ez fer..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000
akkor nem marad más: #violent]12 honoros csávó

SSBeeci
..és csak ez az egy kis majom akarta, és mint mondtam én választhattam 2.ként...

SSBeeci
Vágom PET!De ez volt a poyén, a kiccsávónak vót vagy 12 a honorja...azé csak 21-nél járok(nem röhög)és birom azt a pályát, pont a 203-as miat!!!

pet70000
nem mondtam hogy adja oda, sõt ne is adja oda, de nem árt ha tudja, hogy mi történik körülötte és miért akarja mindenki elkérni tõlle

Mighty_
Press ANY key to continue:

pet70000
Remélem mi is kapjuk a - 10 %-ot

SSBeeci
és wow! Megjavították a trackert...egy darabh kérdõjel a honorom..multkó még vót legalább tíz..hehe

Mighty_
Nem kell aggódni! Tegnap este már a CODE TS serverén lógott a társaság nagy része 😊

pet70000
Azért azt tudnod kell, hogy a Bridge-n a 203-asnak baromi nagy szerepe van, azon múlik szinte a csapatod gyõzelme, hogy az kinek a kezében van, fõleg Deff oldalon mivel ott csak egy van belõle!!
Ne sértõdj meg, de kezdõk kezében nem sokat ér!!
A tk-t úgy tudod megúszni, hogy a towerból folyamatosan figyeled a híd közepét, ill. olvasod a rep.-kat.
Nekem nagyon bejõn, de csak a deff oldalon egyszerû használni, ass oldalon ismerni kell a belõvési irányokat, az még nekem se nagyon megy...

Free
Na halle mindenki látom nem vagyok itthon és zajlik az élet (offtopic még mindig nincs munkám és ez stresszel engem nem kell valakinek sofõr? ) Este remélem lessz mindenki gamén és ha már van a Code serveren TS akkor miiért nem használjátok azt??? VÉgre rávettem magam (és Ez Rush -nak is szól) Hogy TS -t használjak ne Ventrilót és erre meg nem azt használjátok tiszta ideg voltam amikor bementem játszani de nem tudtam veletek komunikálni csak rohantam utánnatok meg gyógyítottam mindenkit. Aztán meguntam és leléptem. Van valaki ma dáélelött gamelni mert kicsit unatkozom itthon és eléggé ideges is vagyok azért hogy itthon kell unatkoznom.....

patacsi HUN
😞
majd kifundálunk valamit ...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Audiogenius
ezek sem... (masodik piros iksz)

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Audiogenius
sajna nem mukodix

patacsi HUN
na megvan próbáld ki csak audio kattint most ide
és a lap alja közepe XSU gomb de csak 3 másodperced van mert különben továbblép 😊

patacsi HUN
az FW-t vagy a tár-t látod ? elvileg ha csinálok egy linket FW-s lapról akkor FW keret alatt látod az UW-t is.
csináljak ??

patacsi HUN
az eminyé felbontás 1400x1050 azé látom kevesebbnek a sokat(sok sort) 😊

patacsi HUN
vettem, nincs nem uw-s még 😊
ez is az angol tudósok miatt van 😉

Gfreiter
Igen asszem egy kis kellemes hétfõ esti onlájngyilok jó stresszoldó lesz (de már most rosok a keddtõl...),feltéve, ha nem egyedül, magányos farkasként fogok barangolni szerverrõl szerverre, hanem ti is ott lesztek!! Ugye nem hagytok szarban??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ja, bocsi, ostoba vagyok! Értem, h mire gondolsz, (a nõ miatti stresszre). Hmm, meggondoltam magam! Veszek inkább egy guminõt 😄 De egy kis bajtársi bátorítás elkél maj a csata hevében 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
??? Nem, én csak fáradt vagyok! (Ádegy), és egyik hozzászólásom sem 7 soros (Ádkettõ), az egyik 10 soros (Ádkettõperá), a másik meg 5 soros (Ádkettõperbé)! Bizti nekem intézted a választ? Ja, egyébként örülök, h viszontlátlak (Ádhárom)!

Audiogenius
melyik "nem"-et nem erted???

patacsi HUN
lazíts öreg mit veszíthetsz 😊 inkább ölj online és az levezeti a feszültsegget 😊 (látom ez 7sor lett)

Gfreiter
Hooah! Gyors tanácsadás: pályaváltás, vagy pedig votekick, de ebben nem vagyok szakértõ, hogy kell. Ez biztos egy kis gyökér, és azért írta, h "your (ur) game is over", vagyis hogy "vége a játékodnak" mer gondolta, h a ROE miatt votekickkelnek (kiszavaznak) téged, és akkor megkaparinthatja a mágikus vibrátort (203, amit aztán az illetõ seggébe kell professzionálisan felhelyezni ) ).Ezért lépj te elõbb (amennyiben tudod, hogy kell! Szívesen mennék segíteni, de tényleg minnyár elhullok...

Gfreiter
Helló mindenki, gondolom már húzzátok a lóbõrt, én meg most jöttem, haza, és elsõ dolgom mi is volt?? Szóval átnéztem a hétvégi termést, s csak annyit mondhatok, örülök, h nem voltam ittehon! Szomorúan hallom, h a tracker megbolondult! Ezek szerint 47 honorom van, de nekem nem kell az ingyen-honor! Tiszta blõd!Azér ezt megnéztem volna, de most vszínûleg varia megy a trackeren, nem lehet megnyitni az oldalt! Hmmm, mi lesz itt? SSBeeci barátom, örülök, h kezd összeállni a dolog, a linkek, amiket kaptál, nekem is jól jönnek majd (így viszont nem engem néznek hülyének, bibibííííí , persze ezt csak viccesen mondtam 😊 ). Ma már hulla fáradt vagyok, 10 órát vezettem, úgyhogy szunya! Szal holnap felnézek, nyomhatunk is egy balhét, bár a trackerben egy életre csalódtam... viszont bocs, ha béna leszek (kedden lesz egy lánykával az 1. randi, és totál be vagyok fosva 😞 - bocs az offtopicért), szóval lehet, h ez maj kihat az egyelõre amúgy is satnya teljesítményemre! Saca, végre magkaptam a mailt, a héten válaszolok!! Na jóccakát!

SSBeeci
SEGICCCSÉÉG!!Az egyik Bridge Crossing pályán kõkeményen megszivattak...Lényeg:Mindeki elért ontjai alapján választott, én voltam a 2. a 203-asal nyomultam, míg nem egy kis fasszopás(elnézést) el nem akarta kérni tõlem...írtam neki, hogy a következõ körbe az övé lehet, erre azt írta röviden "ur game is over"...nem foglalkoztam vele, egész addig, amíg éppen lõttem, aztán átrohant elõttem párszor...kis fasz, gondoltam, így jártál. Következõ körre megdumcsiztuk, nincs rohanás, fragelünk..bejött, ahogy kimondtam a bûvös szót, a fasz elõre rohant és jól elszált, én pedig begyûjtötem az érte járó majdnem -200-at..Hát a túristen megbssssza az ilyet!!Ezt hogyan lehet kivédeni??PLS helpjetek!!

SSBeeci
...és hogy mennék a Magyarok után nyomulni....DE AHOZ a két-három lézengõ emberhez se férek be, me tele a szerver...Aztán meg kapom a fejmosást, hogy persze, me sosenem jövöl nyomúni, meg nem ismerünk, meg ilyenek...DE negu...(ez egy új rövidítés, most nyomták a swamp raid-en HEH, aki nem tudná:NEVER EVER GIVE UPHasznos és jól esõ rövidítés!

SSBeeci
Csõ-Csavar-Csapágy all!!Ezer köszi a sok választ, meg is lepõdtem😄..Állatdurva sok infó, gyõzöm olvasni, azt közbe meg nem megyek írtani az ellentTényleg köszi mindenkinek, Danielnek és Mightnak külön thx!!
A lentebbi, "má megen"HWT-s hozzászólást nem kommentálnám, DE mint fõkopasz és ügyeletes semmittudó azé megjegyezném, a témát má lezárták (asszem), és marad a Klánok közti egészséges PRESZTIZS harc...remélem...UGYE???!!!

SSBeeci
Hali PET!Ez egy idézet egy híres nagyMegamagyartól:MATÍZ Nagypapszitól

Atiti
Hogyan öltem meg 52.1 embert?

Atiti
Fura a tracker! A frags egy kicsit érdekes:Today, 17:53 Weapons Cache U.S. Army Official E 101 Frags:52.1 KIA:27 FR:1.9

Atiti
persze!

[Rush]
Neked is ilyen van?

hTTp://ror.hu/

Atiti
Tuti gép ócsón!

Slow
tõlem csak kettõt csapott le, így én lettem a 35 honoros 'nagycsávó' 😉

Gyadi
Ezt is megértem. 10 honor a különbség köztem és Rush között LOL 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"