60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Hát Tikal próbáld meg ujratelepíteni és reménykedj!
    Elméletileg látni kellene inditsd el az fdisk-et és nézd meg hogy az mit ir ki a második particióra!
  • patacsi HUN
    tiszta realizmus :) az élet egy nagy cumi...
  • patacsi HUN
    az aláírásomban van link :)
  • patacsi HUN
    Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
    Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
    Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
    by Mighty ;)
    konzol --> ö
  • patacsi HUN
    amikor beloginoltál a training végén, nem írt ki hibaüzenetet ?? time out, no user record... ???

itt is 36 az eredmény ???

#25413 :( bár tudnék segíteni... :(
  • Tikal #25413
    partition magic-eltem és vmi elrontodott, eltunt 40 giga a vinyobol és sehol sincs :) a c: az meg van, Partiton Magic szerint csak egy particio van 80gigával, norton disk doctor látja a gondot de nem nagyon tud vele megbirkozni :) elkezdi javitani de abbahagyja egy idő után, számolgatja a szektorokat majd megáll és kirja hogy ok, pedig nem ok :)
    van vmi disk doctor ezen kivul vagy mit csináljak? ha ujratelepitem a winxp-t akkor felismeri majd ujratelpitéskor?
    dynamic disket ir ki a PT7, igy ismeri fel a vinyot....
    windows telepito azt irja ki az elveszett részre hogy nem particionált terulet :(

tehát végulis annyi tortént hogy resize-olt a progi és miután meg volt nem tudta a resize részt osszefuzni a tobbivel igy most van 40G valahol a végtelenben ami tele van fontos dolgokkal mivel épp reinstallálni akartam a szar XP-t
    nagyon elkurtam, de hátha tudtok vmit :)
  • Gfreiter
    Wazze, azt írja ki, hogy Timed out!! Miért??? Van vhol jav patch?
  • Prank
    sandstormon játszom: official e 032
  • Gfreiter
    Vajmi valót szóltál... akarsz játszani?
  • Prank
    korán van még...
  • Gfreiter
    :)) Prankikám, mé nem alszó má?? :)
  • Prank
    így jár aki közelről fényképezi a vadállatokat:)
  • Gfreiter
    És miután nesztelenül lopakodva becserkésztem és célbavettem, ő hálátlanul kihasználva, hogy shotot csinálok cafatokra lőtt szét :))))
  • Gfreiter
    Patacsi feje a célkeresztben közvetlen közelről.
  • Gfreiter
    ?? Ne mondd, hogy nem látsz seemit...
  • Prank
    ezen most mit kell nézni? tök sötét az egész...
  • Nyers
    Engem sem!
  • THE matrica
    Gyerekek csak én nem tudok felmenn egy szerverre sem?
    Mindig azt írja Authorisation Failed
  • Gfreiter

El tudjátok hinni, hogy ezek után még Patacsi lőtt le engem?? LOLOLOL
  • THE matrica
    Tesóm
  • Gfreiter
    LOL, te csináltad?
  • Gfreiter
    Oké, letöröltem...
  • THE matrica
    Kösz a segítséget ha jól csináltam akkor itt egy kép látható
  • Gfreiter
    Hogy lehet leszedni? Ha letörlöm a weboldalról?
  • Gfreiter
    ez akadt kezembe... Nem hittem benne, hogy sikerül, ezért nem is válogattam sokat... ÁJÁJÁJJJ
  • Tikal #25392
    pont ezt nem kellet volna bazzeg
  • Gfreiter
    ezek szerint sikerült :)))))))))))
  • Gfreiter
    Köszi :) Kipróbálom. Érdekes, a tar.hu-n most sikerült egy csapásra. Mit tököltem én ezzel órákig sikertelenül?? Tanulni jó, de kell jó tanár is :)) Köszi Patacsi!!!
  • patacsi HUN
    F6
  • Gfreiter
    Íme:

UI: remélem nem ezt teszik a kis bütető mikulás-zacskókba...
  • patacsi HUN
    persze drága életem, ha nem raksz fel semmit a weboldalad helyére, akkor nincs ott semmi hibaüzit kapsz. :)
    tölts le egy total commandert és az ftp.uw.hu -ra fel kell töltened egy index.html fájlt ami a te honlapod. gondolom jelszavad és felhasználóneved van. ha ez neked gáz(index.html), akkor szimpatikus oldalaknál jobb egér - forrás megtekintése, ha nem lehet akkor mentés másként 1.html néven - szerkesztés, és tanulj, tanulj...
  • Gfreiter
    Nézzük sikerült e. Bocsi, ez kicsit off lesz...
  • Gfreiter
    Namost aszongya, hogy ez a név már foglalt. Valószínűleg már ide is regisztráltam :)) Csak nem tom hol kell belépni.
  • Gfreiter
    Thx. Kitróbálom :)
  • Tikal #25383
    www.tar.hu
    képeknek megfelelő....
  • Gfreiter
    Ez célzás volt Petkém :)))
  • Gfreiter
    Az még hagyján... de képzeld miket nem tudok...
  • pet70000
    Hogy te miket tudsz bro :)
  • Gfreiter
    Nincs mit. Ha tudod hogy kell feltölteni, akkor segíthetsz nekem. Egyszer (meg még párszor) regeltem magam uw-n, fw-n, aztán kaptam e-mailben egy webcímet, hogy ezeeken a címeken tom elérni a weboldalam. Na ha oda mentem, a nagy 403-as hiba (a keresett oldal nem található) volt. Viszont sehol a fw és uw főoldalán nem volt menü, meg semmi, hogy feltöltés, vagy a franc tudja. Tom, hogy naon láma vaok, de ez van. És van egy csomó jó pic-em, meg ss-om, azt nem tom feltölteni őket :(
  • THE matrica
    szemétség!Köszi