America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
Verstand herr oberst:-), nachmittag wir werden rulezzz!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Menni kéne, menni kéne... de nem bírok!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ja, remélem nem mutogatod az asszonynak, hogy: nézd, ezt írták a barátaim, lol!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát, pedig úgy kell. Megvan a gyerek, asszonyt elzavarni! Sokszor õk is ezt csinálják, lol! Ok, ich gehe jetzt in die Schule, und danach werde ich mit sicherheit viel besser spielen! LOL :) HUA!

Atiti
egy kis army??

SSBeeci

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000
Hát ha már a gyerek megvan........

SSBeeci
Geh schon schule!!Gefreiter!!Danach will sie spiele besser!!

SSBeeci
...Gfrei...megen Gfreiterkedsz...A fiam 8hónapos, az asszony meg gyesen van...szerinted hol az asszony.. ..vagy elzavartam itthonról??

Atiti
Na jó ami sok az sok. Ha érdekel valakit itt vannak még http://millennium.fortunecity.com/abbeydale/74/card.html

Atiti

Atiti
http://www.geocities.com/prairie_dog_yipyip/charlie3.gif

Atiti

Atiti
prérikutya vadászat! http://www.divsoft.com/pdhpro97.html

Atiti
Sok Prérikutya tyúkot gyõz

Atiti

Atiti
Kéne menni dódozni de NEM AKAROK

Gfreiter
OK Atiti, de ha így röhögtetsz, ma sem fogok bemenni, lol! Egyébként köszi a DC++-t, sajna még nem tom használni, mer mindig azt írja ki, hogy 3 spot kell hubonként. Hiába állítom a spotot magasra (9-10). Beeci, nincs otthon az asszony, mi?? Ha hazajövök, itt legyél ám!! Irgum-burgum!

Atiti
Igen Õ volt a beépített kabala

SSBeeci
Ez tíz pontos kép Ates!!Biztos a gonosz HAAS-ok fogták el:-))))))

SSBeeci
Okaj herr standerten führer..lol..én sztem ma egész nap armyzok...lol

Gfreiter
LOL, Prérikutya RULEZ!!!!!

Atiti
Mond,hogy a világot voltál megmenteni

Atiti

Gfreiter
LOL, köszi! Már tényleg itt az ideje.Csak már elõre fodok, h a tanár hogy fog 24 éves létemre lecseszni, lol!

Atiti

Gfreiter
Ja, Pet! Nem vagy beb*szva! Nálam is pöttyös a háttér, sõt, vmit variáltak a design-on. De minek? eddgig is tökéletes volt. Csak most nem találom a logó beállításokat (ahol a logót lehet feltenni)!

Atiti

Atiti
Gratulálok a nagy igyekezetedhez

Gfreiter
Ja, ha akarod, majd segítek elmagyarázni a szisztémáját a mozgó logónak, de én egyelõre csak ilyet tudok, ami vízszintesen kiíródik, meg vissza! Ilyen le-föl, meg ugrabugra logókat még sajna én sem vagyok képes összetákolni :(

Gfreiter
Jó reggelt Kamerad! lol! Ébren vagy már? Képzeld nekem is sikerült felkelnem, viszont ez azzal jár, hogy 3 és fél hét után ma muszáj bemennem. 2-ig vagyok, de aztán nyomhatjuk az ipart, ha gondolod! Ma kimondottan honorgyûjtés szándékozom véghezvinni

SSBeeci
Szasztok HU-SSárok...az én logóm nem jó??Jóvan még nem mozog, de majd fog

SSBeeci
Szavesz Gfrei..lol..há csak addig állítgattad a géped, hogy felrobbant:-))

[Rush]
Nem volt csak sokat ittál

hTTp://ror.hu/

pet70000
Itt eddig is pöttyös volt a háttér, vagy csak sokat ittam????

pet70000
Jha, ezt láttam én is, csak má' asszonyállat nem engedte, hogy még játszak, azt csak kivülrõl sasoltam, mit míveltek...

vazzeg mi is beakarunk lepni a xSu-ba ha adnak ilyen szep bannert...
hello aao magyarjai...
Mighty
Slow lecci csinalj nekem egy jo logot ide az SG-re! Mar 8k lehet a merete!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Holnap (vagyis ma) este 7-8 korul az xSU-sok jojjenek TS-re! Klanmeccsezest meg kellene beszelni. Aki tud, jojjon!

Mighty

[Rush]

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
WOW köszi cgett!!
Nem is tudtam hogy googleval így is lehet keresni:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

cgett
prérikutya

mondom PRÉRIKUTYA
[HUN]Crassus

aki talál még prérikutyát küldje el nekem pls:))

Gfreiter
Igen, jó volt ma (is) veletek nyomulni, sajos nem sokáig húztam...újra kellett telepítenem a játékot. Vmi nagyon beszart, de most már remélem nem lesz gond! Holnap du és este is jövök, de akkor már megadom az ívet a buginak! HUA!

patacsi HUN

hogy teljes legyen a kép -- pk by strav :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Crassus
Ma a híres klánt 6perc alatt 3x! vertük meg egy ilyen hevenyészetten összehozott Clanwar alatt:))
kb 7-7 fõ játszott nagyon király volt.Mighty "Where R u going SAS" kérdésére a válasz csak ennyi volt: "we have things to do....." LOL
Az xSU csapatát erõsítette bbeeci ,Gfreiter,bolka4u is:))

[HUN]Crassus
A Stravinsky-féle prérikutya már nincs meg,de látszik a Traacker avatarjánál:))

[HUN]Crassus
A prérikutya gyûjteményem:)