America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
....aggódom érte😄..lol

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Te tudod..inkább kinlódj vele.....megéri, ha másért nem, azé me mingyá kijön az SF, és arról azt írták, hogy DIREKT szinte teljesíthetetlen...
A medik teszt...nézd csak neg Patacsi bátyád személyes aláírását...
A nagy szürke képernyõdrõl fogalmam sincs, ide egy hozzáértõ segítségét kérd..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

😊)

Dexa
hát nem tom hogy el merjük-e fogadni a kihívást...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
ehehe..te kis futóva😄

ezt az egeszet meg nem köll túl komolyra venni... csak jatek (ezt magamnak mondom)

Dexa elfogadtátok a kihivást, amit a multkor mondtam? 😊
A pálya mind1 (kivéve HQR, swamp raid, fls, riverbasin, tunel és jrtc 😊)) Mondjuk játszhatnánk Weapons Cachen, azt ugy is szeretitek... 😊 Szeretnénk kipróbálni a DFL-t végre élesben (ujra 😊)

akkor meg minek veszed magadra a problémám?

Gyadi
Most nem belõled indulunk ki 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

SSBeeci
..akiben nem csalódhat az ember:-))llllooooolllll 😄EXAAAA

SSBeeci
F1-score tábla megnézése, F2-weapon select, F3-Team select, F4 objekt megjelenítése...

SSBeeci
ha megengedsz egy személyes tanácsot...gyakorold inkább a trainingeket, csináld végig...sztem a játékhoz elengedhetetlen!!Aztán ne feltétlen official szerveren gyakorolj, me segbbe fogod lövöldözni akarva akaratlan a teammate-jeidet...

Dexa
bármikor beléphetsz a game-be, de csak minden egyes új körbe kapcsolódhatsz be és gamelhetsz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
nem, csak az aktuális kör végét kell megvárnod

pet70000
Elözõt Brutalnak cimeztem
Amúgy én ide akkor találtam amikor már átléptem a 30 honort
Addig mindenre egyedûl kellett rájönöm

Dexa
a nagy bölcs megaszondá...

pet70000
Azt tudnod kell, hogy az itteni ÖREGEK má' nagyon sokszor leirták pl. nekünk is, így má' unják mindig elõlrõl kezdeni!
De kérdezz nyugodtan, segítünk szívesen

SSBeeci
itt jegyezném meg...ugye anno amiko én kérdeztem ilyesmit, aszonták páran, hogy olvasgassak vissza pár száz oldalt...sztem egyszerûbb pár sorba leírni...ugye

pet70000
Úgy a

Brutal
Okay megpróbálom én is lesz ami lesz😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

SSBeeci
Kilépsz a Forum fõoldalra, aztán beállítások, és ott van a banner feltöltési lehetõség

SSBeeci
...inkább elmondom nagyjából... Szal kell egy Image Ready, vagy AGIF creator, vagy ha mázlid van, az ACDC is elég, hogy csinálj egy bannert/Avatart magadnak...én se tom hogy kell..lol.., me ilyen kicsibe értelmes képet nem tok csináni..

Brutal
és hogy tudom beszúrni?
Melyik progival érdemes?

pet70000
Bármilyen grafikus programmal, a netten találasz több ingyenest is

pet70000
Nem feltétlen szemét dolog, mert minden clan használ ts-t,igy akarva-akaratlanul mehet a Ghost, csak van aki ezt felháborító mértékben csinálja

Brutal
OFF:

Ilyen bannert hogy lehet létrehozni pontosan?

SSBeeci
Vicc...hehe..ez telt tõlem...mmmuhhhaaa

.....s ha egyszer lesz normális netkapcsolatom bizony rákattanok eme nemes játékra, hogy ásóval sem vertek majd el a gép elõl.....

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Brutal
Oké mostmár értem tényleg szemét dolog...

pet70000
Tesó , mi ez a banner megoldás nálad?????

SSBeeci
A ghostolás, az, amikor te is használsz TS-t és az ellenfél csapatába kerülsz, és ha meghaltál, lököd, hogy hol vannak a többiek..röviden

pet70000
ahogy én tudom:
noob-kezdõ
Ghosztolás-amikor meghalsz, a csapattársaidat látod továbra is, hogy mit és merre csinálnak.
Ha van kapcsolatod az ellenfél oldalán valakival, például TS-használsz te is, illetve az ellenfél odalán valamilyik társad is, akkor tudod segíteni õt.
Ezt lehet gusztustalanul is csinálni pl.erre: (HUN) Trust, (HUN) Bali. (HUN) Bozsó

SSBeeci
De az öreg bakák nélkül sehol se lennénk..hehe..azért van köztük isnegatív kivétel..akit zavarnak a noob-ok...sajna..

Brutal
Ahha...akkor én noob vagyok besorolás szerint?
De tényleg mi az a ghostolás?

Dexa
és akkor te nem vagy noob?

SSBeeci
Brutal...a noob olyan mint te:-))lol-újoncot, kezdõt jelent..
A Ghostolás...csúnya dolog:-))...

Dexa
nem rossz dolog, mert van ami hajt elõre...

Brutal
Így van én meg különösen köszönk nekik mindent

Dexa
hát patacsiéknak és a többieknek is kösz, amiért segítik a kezdõ gamereket...

Atiti
Szerintem ez hülyeség. vannak akik a legjobbak akarnak lenni és az nem rossz dolog

Dexa
hát én nem vagyok honorvadász, csak azért van nekem is ennyi honorom, mert a kezdetektõl fogva gamelek én is, mint még jónéhányan rajtam kívül és csak gyûlt a pont...
😄

Brutal
pl. mi az a noob + mi az a ghostolás?😊

ez itt a nagy baj...

Brutal
Lehet de én pl. nem is tudom hogy van a honor szint lépés mindenre patacsiék segitettek rá amit eddig tudok....
Ma tudtam meg hogy hol lehet megnézni egyeltalán hogy állnak a statjaim és ugyanugy játszom továbbra is csak kiváncsi voltam mikor lesz kész minden
Ennyi😊))

multkor bejon a gyerek aztan azzal volt nagy a szaja hogy neki mennyi honorja van, es akkor noobozik meg a faszom... és nagyon sok ilyen van, es engem valamiert idegesitenek most akkor ne jatszak vagy mi? nahát...

SSBeeci
SÕT Vajdikám!!Most már muszáj lesz a honorért is jáccccani, me különben jópár SF pályához közöd se lesz...tehát...

Dexa
hát hogy mikor lesz kész, az még bizonytalan, de amint jó lesz teljesen, akkor úgyis vki fog szólni itt...

mer valaki csak azert jatszik hogy honort szerezzen.

SSBeeci
..gyanítottam..lol..de akkor is LLLLLOOOLLLLLL