America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
városi harcra tervezték, 600m lõtáv
Primary function: Sniper Rifle
Manufacturer: Naval Surface Warfare Center, Crane Division
Weight, with 30 round magazine: 12 pounds (5,448 kilograms)
Bore diameter: 5.56mm (.233 inches) Barrel:18inches Twist: 1:8
Rate of fire:
Cyclic: 700-950 rounds per minute
Sustained: 12-15 rounds per minute
Semiautomatic: 45 rounds per minute
Magazine capacity: 30 or 20 rounds
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
haraxol
-re és megrovod = pet-ró. 😉AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Meggyógyítom a srácot, megyek elõre a következõ archoz,erre kedves elõzõ páciensem egy laza mozdulattal a nehézgéppuskából hátbaereszt egy sorozattal!
Jó tett helyébe jót várj

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
nekem is volt már, hogy elsõsegély közben kilõtték a kezeim közûl szegény sebesültet...
kegyetlen az élet...
😉
Volt már olyan szitu hogy mentem kötözni a legnagyobb golyózáporban és mire odaértem,szerencsétlen srácot pont az orrom elõtt lõtték le

engem még soha sem csesztek le (egyébként), hanem mindig csak megemlítették, hogy mit tegyek... lehet, hogy megúsztam? vagy lehet nem olvasom a csetet rendesen? 😉
Köszönök neki, pofázok hozzá, még bele is löttem mérgemben, de rám se hederített!
Ezt nem értem, meg azt sem, hogy minek mérgesítem ezzel magamat
Viszont javasoltam neki, hogy lépjen be a -
Uff, beszéltem
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
És leb@szni nem kell senkit, hanem értelmesen megmondani, hogy mit kell csinálni. SZVSZ aki, ha egy társa valamit rosszul csinál, arra csúnyán rászól😊, az egyszerûen hülye paraszt.
újoncok legyenek inkább közkatonák, haljanak meg gyorsan és figyeljék a többieket, higy mit tesznek, mert abból lehet tanulni... 😉
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amúgy nekem ez van bebindelve ha meggyógyítanak azonnal nyomom:"thank u medic I feel myself better now"😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A szürke képernyõrõl nem tudnál benyomni egy screenshotot?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Gusztustalan ez már...
Mikó lesz már 2.0-a????

emmá jobb Pet Bro?

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
idõpontot 1eztetünk majd...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Brutal és akinek kell, válogasson, töltögessen le, kreáljom...aztán áruljátok el hogy kell:-)))