America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
csak HalfLife os lesz mert valami ellen együtt harcolnak 😄

Strahd_
Szimpatikus az örmester úr! 😊

Strahd_
hadolkik még az oldaluk .)

Strahd_
nekem tetszik a ksi fegyvere a srácnak .)

Strahd_
Tikal
szoval az alapja tényleg egy m16-os de mégiscsak jobb 😊 Egyébként elõször afganisztán vetették be (meg a fülöp szigeteken?! )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
ez kicsit olyan mint egy single hjátékban lenne....

Strahd_
😊 ez tetszik nekem...

Tikal
SPR used by Special Forces
városi harcra tervezték, 600m lõtáv

Primary function: Sniper Rifle
Manufacturer: Naval Surface Warfare Center, Crane Division
Weight, with 30 round magazine: 12 pounds (5,448 kilograms)
Bore diameter: 5.56mm (.233 inches) Barrel:18inches Twist: 1:8
Rate of fire:
Cyclic: 700-950 rounds per minute
Sustained: 12-15 rounds per minute
Semiautomatic: 45 rounds per minute
Magazine capacity: 30 or 20 rounds

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
megkaptad már a határozatot zotysez vagy a héten vonulsz?

Strahd_
patacsi a hozzászolásodba még egy két ember logoja kell és tiszta Las Vegas 😄

patacsi HUN
értjük mi 😊
haraxol -re és megrovod = pet-ró. 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Nem 😊

Slow
pet-ró!
értik, ugye?
😄

Slow
jolvan pajti, csak gondoltam jelzem, hogy nem érdemes idegeskedni, de úgylátom petró volt a tûzre 😉

Strahd_
mindenkinek Ugy ment vásába a lidi néni csuaja 😄

Strahd_
reggelt

Strahd_
Pont engem 😊 vagy te vagy a zotyesz a két sztár medic valamelyikötök kötöztt ép és akkor kapatam a fejest 😄

pet70000
azé nem lehet, mert halomra lötte az enemyt 203-al, ez nem jellemzõ csecsszopósakra, vagy tévedek

patacsi HUN
😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
újoncok!
megjött a medic teszt!!!
😄

patacsi HUN
'reggelt 😊

Slow
biztos fájt neki a kötözés 😉

Brutal
Van kontrája is a dolognak:
Meggyógyítom a srácot, megyek elõre a következõ archoz,erre kedves elõzõ páciensem egy laza mozdulattal a nehézgéppuskából hátbaereszt egy sorozattal!
Jó tett helyébe jót várj

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Slow
ja, az drámai...😉
nekem is volt már, hogy elsõsegély közben kilõtték a kezeim közûl szegény sebesültet...
kegyetlen az élet...
😉

Brutal
Akkor jelentem én egy nagyon rendes medic vagyok ezek szerint,mert ha valakit észreveszek hogy szarul áll akkor robajlok oda hozzá,ne õ jöjjön hozzám!
Volt már olyan szitu hogy mentem kötözni a legnagyobb golyózáporban és mire odaértem,szerencsétlen srácot pont az orrom elõtt lõtték le

Slow
és, ha egy 10 éves, életében elõször, a nagytesója nickjével játszó kölyökrõl beszélsz? 😉

Slow
jah, oks, ferstéhe 😉

engem még soha sem csesztek le (egyébként), hanem mindig csak megemlítették, hogy mit tegyek... lehet, hogy megúsztam? vagy lehet nem olvasom a csetet rendesen? 😉

pet70000
Tegnap újabb gyökérbe botlottam: Patek_hun
Köszönök neki, pofázok hozzá, még bele is löttem mérgemben, de rám se hederített!
Ezt nem értem, meg azt sem, hogy minek mérgesítem ezzel magamat
Viszont javasoltam neki, hogy lépjen be a --klánba!
Uff, beszéltem

Daniel_F
Mindegy, egyben egyetértünk: a kezdõk (én több, mint egy éve játszom már, és még mindig kezdõnek érzem magan) próbáljanak meg a tapasztaltabbaktól tanulni.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Daniel_F
Éppen ezért mondtam neki, hogy NE legyen sniper és medic, csak ha már belehött a játékba, kapis?
És leb@szni nem kell senkit, hanem értelmesen megmondani, hogy mit kell csinálni. SZVSZ aki, ha egy társa valamit rosszul csinál, arra csúnyán rászól😊, az egyszerûen hülye paraszt.

Slow
asszem elent kell mondjak, kedves Daniel, mert ha egy sniper nincs a helyén és nem fedez, egy medic nem gyógyít, hanem rassol, vagy lófrál egyedül, akkor jogosan kapja a lebaszást. És a sok "hülye", aki lebasz, az tudja mit kellene csinálni, azé' basz le...

újoncok legyenek inkább közkatonák, haljanak meg gyorsan és figyeljék a többieket, higy mit tesznek, mert abból lehet tanulni... 😉

Mighty
Bazze.... nezem a forum fooldalan, hogy tobb, mint 100 hozzaszolas van a kedvenc topicomban. Aszittem mar kijott a 2.0, erre mi van itt?? Semmi...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Hát azt a medicet én is le@om aki nem hajlandó legalább megállni ha már 28x ordítok neki.......Nem várom el,hogy a pálya egyik végébõl a másikba rohanjon miattam,de legalább megállhatna és bevárhatna szerintem ennyit minimum megkéne tennie hamár beválassza a medic-et.
Amúgy nekem ez van bebindelve ha meggyógyítanak azonnal nyomom:"thank u medic I feel myself better now"😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Daniel_F
Szerintem se kínlódj, mert nem nem érdemes. Sniper úgyis kevés pályán van, ahol van, ott is max 2 db, és ha nem célzol rendesen, sok hülyétõl úgyis csak leb@szást kapsz. Medic detto (ritkán kapsz köszönetet).

A szürke képernyõrõl nem tudnál benyomni egy screenshotot?

rangers? Llamas lead the way...
Gfreiter
Hé Kutyika! Jó, hogy megin itt vagy! Holnap megpróbálok jönni... Akkor viszont megadjuk az ívett, de rendesen!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jaj be jó, lehet megin tékázni...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Légy üdvözölve! Maj írok, csak most bas*ott fáradt vagyok... Hi alle!

Brutal
Velem ma történt hogy az ellenséges oldalon levõt segitették közös chaten irta be a koma hogy ki hol leledzik!
Gusztustalan ez már...

Kutyika
Sajnálatos dolog hogy sokan, jelenleg kihasználva hogy az AAO Servereinél káosz uralkodik, pofátlanul segítik az ellenséges oldalon lévõ társukat, barátjukat. Ez tegnap történt velem: pipeleine, támadunk, csóka szalad le az olajtartájoknál lévõ ajtóhoz, én meg utána, nah, hát nem becsukja az ajtót az orrom elõtt, nyitnék be, egy ellenség bentrõl porrá lõ, majd visszamegy, utánna az elõttem futó gyerek kijön és szétnéz. Aszittem felrobbanok, és ezt többször is eljátszotta, végül nem mentem arra, hanem egy német gyerek futott utánna, akkor jöttek rá a többiek, hogy mi van. Ki is szavazta az egész csapat....
Mikó lesz már 2.0-a????

pet70000
Ez fincsi Beeci tesó, csak nem érteni mé' Texas????

[Rush]
erre azt írja invalid username or email cím 😄

hTTp://ror.hu/

SSBeeci
emmá jobb Pet Bro?

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
banner dömpinget javítanám:banner

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
oksa
idõpontot 1eztetünk majd...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SSBeeci
banner/avatar dömping
Brutal és akinek kell, válogasson, töltögessen le, kreáljom...aztán áruljátok el hogy kell:-)))

legalábbis nemtom hogy érnek rá 😊

a dátumot meg majd megbeszéljük... 1 honapon belül meglesz a meccs...

Dexa
na részemrõl mehet...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S