America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Beecibácsi! Egész délután aprítottam!Sõt, egész nap! Leszámítva, hogy kb délben keltem fel, LOL. Még a honorom is felugrott 15-re, úgyhogy már nem fosok, h nem lehetek SF, hüphüp.TS-re azér nem mentem, mer közben töltök le bugit, és TS-sel együtt már nagyon lagos.De persze nem kíváncsiskodni akarok, csak úgy poénból "erõltetem" a dolgot! A 2.0 pedig kérlek szépen akkor jön ki, amikor KÉSZ LESZ!! Csak gondoltam megspórolok Danielefnek egy hozzászólást!Elképzeltem, ahogy pizsiben, álmos fejjel kimászik, és azon tanakodik, hogy ki kérdezte már meg megint, hogy mikor lesz 2.0, és erre dühösen beírja, hogy: AMIKOR KÉSZ LESZ!! Úgyhogy Danielefkém, aludj csak tovább, majd én itt lerendezem a kérdezõsködõket!Hosszú volt, de nem off!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Brutal
Tényleg ti nagymenõk merre szoktatok jáccani?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Gfreiter
Köcci😊)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

én is ezt mondom 😛 én kiállok melletted!

Nyers
Ismétlem a kérdést? Szomloják már a pontokat, mûködik az honor gyüjtés? Mert szerintem amíg nem tisztázódik le az új AA site, és nem mûködik a saját traackerjük nem lesz SF!

My Life for Freedom!

SSBeeci
Jó estét a Gfreiter off topicban...mmmuuuhaaaaaa
Szasztok all, Gfrei majd ha végre feltolod a képed gamélni beszélgetünk, a DFL-el semmi bajom, jó volt velük....csak nagyon kevés...Hagyjuk ezt más is változtat, én is, mé ne..
...és ahogy Sándor kérdezné a kettõ pont nulla megjelenését..😮SZT MIKO...??

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Slow
mighty te meló?

majd gyere weine! 😉

Brutal
A punkbuster megint játszik mindenkivel?
Mikor lesz már rend végre?

Gfreiter
de tok 😊

Gfreiter
Meglátjuk, esetleg du, vagy késõ este.Most még nyomom, az utóbbi kört végig nyertük 😊) Remélem azér még látunk 😊Holnap gyere, és akkor megbeszéljük!

nem tuc
Kutyika
Holnap esetleg újra gamma?

Kutyika
Háát, ez nem volt valami gyõzedelmes csata, gondoltam kiugrok, majd vissza, hátha nem számolja a sok ROE-t, amit begyüjtöttem, de ne tudtam visszamenni...Nah, majd legközelebb, talán jobban megy, bocs, hogy köszönés nélkül leléptem!!!!!

Brutal
Olvass vissza picit és rájössz hogy az a bajom....
Ha tudnám frissiteni nem lenne ennyi gondom

Gfreiter
De tok.

lol, ne gfreiterkedj!
Daniel_F
Nézd, volt egy reklámfogásuk, hogy rövid ideig az alap download link arra mutatott, aminél a sebességért fizetni kell. Úgy látszik van, aki bedõlt neki, és elhitte, hogy ott KELL letölteni.
Attól, hogy azt HISZED, hogy nem ingyenes, attól még nem biztos, hogy TÉNYLEG nem ingyenes.
A látszat néha csal. (fõleg, ha nem tudsz angolul eléggé)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Ha mondom, h nekem nem így volt 😊 A sima letötltés volt asszem 5-10 dolcsi! Tudom mi van a Fileplaneten, és ez nem az volt.

Brutal
Nah mostmár elegem van ebbõl az expired dologból...
Én már mindent megpróbáltam, jutalmam a fáradozásaimért egy makacs mondat az acc-omba:
"Your user account has expired. Please update your profile and password"
Tehát kapja be...
Ha expired az accom akkor fejlõdök?
Mert kemény 33 exp kellene a next szinthez...

Mighty
Ne legyetek már ilyen érthetetlenek. Van egy ilyen szolgáltatás: ha kattintasz a letöltésre, nem kell sorban állva várni 60-200 percet, hogy leszedhesd, hanem egybõl jön.
Ilyen szolgáltatások vannak a fileplaneten, fileshack-en, stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

csak nagyjabol olvastam el 😄DD

Mighty
Mint Daniel_F is irta, a SEBESSEGERT kellett fizetni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dehogynem... Nemtudom hogy most is pénzbe kerül-e de 1.6 os full patchért is fizetni kellett hogy letölthesd, és mikor a teljes ArmyOps v1.90 installt töltöttem volna le hivatalos oldalrol, fizetnem kellett volna, de én inkább letöltöttem valami más helyröl...

Daniel_F
Több, mint egy éve játszom a játékkal, és rendszeresen járok a hivatalos oldalra.
Mondom még egyszer: soha nem kellett fizetni a játékért, csak egy kis angol tudás kell, és kész. Mindig is egy csomó helyrõl lehetett letölteni a játékot. Az akamai-nál csak a letöltési sebességért kell fizetni.

Gfreiter
Pedig nem így volt 😊 Komolyan. Az, hogy azóta megin ingyenes lett, az egy dolog!

Gfreiter
69.25.16.168

Daniel_F
A játékot soha nem kínálták pénzért, csak a letöltési sebességért kellett fizetni azon az oldalon. Ezt beteszem aláírásnak, ha még befér.

Gfreiter
Hát bocsi, de amikor én le akartam tölteni, akkor már pénzért kínálták a hivatalos oldalon, aztán patacsi mondott egy oldalt, ahonnan ingyen le tudtam tölteni.Persze Pranknak igaza van. Minnyá mondok IP-t

Kutyika

Kutyika
reméljük hogy az lesz. (nem kell mindjárt a plafononra ugrani)

nem tök mindegy? úgyis felteszik egy olyan oldalra, ahol ingyen letöltheted...azt a pár órát kibírod
Daniel_F
Én ingyér is megmondom: mindig is ingyenes lesz, itt vannak a linkek a hivatalos letöltéshez.

Kutyika
Jaa, bocs persze!! Mond hova?

Nyers
Mûködik már a honor rendszer? /számolják már a pontokat?/

My Life for Freedom!

Kutyika
Igazán nem akarok senkit megsérteni, DE, ha kijön a 2.0-a akkor az is pínzért lesz? Mert ez ingyenes gamma.... Akkor miként fog lezajlani egy beszélgetés a hivatalos fórumon? Valahogy így?

-Izé, kijött már az AAo 2.0-ás verziója?
-persze, sok mindent változtattunk és sok hibát kijavítottunk.
- és a rendszerkövetelmények?
-semmi nem változott, persze egy jobb videókártya és gyorsabb gép nagyot lendít a játék élvezhetõségén.
- nem lehetne esetleg javítani a Pb-n?
-az a Pb team dolga, de szólunk nekik hogy húzzanak bele.
-és pénzbe kerül ez a játék???
-Nem a játék ingyenes!!!
-és honnan lehet letölteni???
-5 dolcsiért megmondom....

szval,kíváncsi leszek, miként is lesz ez az ingyenes dolog....(kutyika a peszimista)

Gfreiter
Kutyika! Van kedved egy kis Pipeline-hez vagy WC-hez?

Kutyika
Hát ez az, hogy a hivatalos oldalon is van bug... Persze, tudom, kissebb hibák mindenhol vannak, még nagyon rutinos programozói gárdáknál is, de.... Hmm, inkább hagyjuk ("még a végén bicskanyitogatás lenne ebbõl")

Daniel_F
Ez csak egy bug a hivatalos oldalon. Igazából százalékban adja meg az értékeket (most jól), megnézheted.

Kutyika
Volna mit javítani, de remélem hogy a 2.0-a nem lesz annyira rossz, mint a mostani...

Kutyika
Heh, illen számokat serintem is darab játékosra kell vonatkoztatni, nem százalékban kell érteni, ehhh, talán kicsit sok a végén a nulla...

Gfreiter
A trackerbõl is ítélve komoly statisztikai hiányosságokkal rendelkezik a stáb 😊

Gfreiter
Már csak azt nem értem, hogy hogy játszhatnak közel 217 millióan, ha az army honlapját eddig alig több, mint 3 millióan látogatták?

Gfreiter
Kutyika mindig meg tud lepni minket 😄

Gfreiter
LOLOLOLOLOOLOLOL

Gfreiter
Ha végül is vehetjük úgy, hogy -24 éves vagyok (leszek november -21-én), lol

Kutyika

Gfreiter
Meg azt sem, hogy ezek az résztvevök negatív, vagy pozitív számokban rejljenek e... 😊

Gyadi
Mert sztem a készítõk még nem döntötték el, hogy %ban vagy számban mérjék a kül. honoru embereket 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Pláne mér van mínusz a számok elõtt?

Gfreiter
Gondolom ez az, hogy melyik tartományban hányan vannak.Viszont mér van a számok után % ?