America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
szerintem kérdezd meg a Counter Strike topicban 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
ezt most éppen túlzásba viszed... de már neked úgyis mindegy jön érted is... láttad a Kör-t 😊) végre nyugalom lesz (Crassus felmentést kapott 😉 )

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Bocsi az offér: Tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház elõtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
jol el van baxva aforum kodja rossz témára dobb vissza engem mindig .) hiába öket patacsi nem tesztelte .)

patacsi HUN
de ne félj, már jön érted...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
.) mert nálad nem volt jol megadva a cim a halálnak .) de kijavitottuk a hibát ...

[HUN]Crassus
G ne aggódj én januárban láttam és még élek...........😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Most néztem meg a Kör címû filmet.Brrr...hátborzongató! Csak ki ne találjátok, hogy aki látta, egy hét múlva meghal, lol.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
...méri a k**va a***át...ráadásul a pb-t is hiába frissítettem, kidobál..majd jövõ héten gamézok vazze..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

patacsi HUN
ja és a score-t is mérik rendesen...

SSBeeci
Megen mûkszik az Army account managere!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

patacsi HUN
rajta vagyunk 😊

[Rush]
a mail címem megváltozott kéretik figyelemmel követni 😄

hTTp://ror.hu/

Hi,
Van egy pbweb.exe nevû progi - amit most éppen sehova nem tudtam felpakolni -, amit be kell másolni az aao/system/pb könyvtárba és lefuttatni. Elszöszmöszöl pár percig.
A linket aki tudja remélhetõleg beírja.
Esetleg a Daniel oldalán a GYIK-ban olvashatsz róla...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Brutal
Asszem én is balra el!
Jó 8 mindenkinek majd holnap meló után benézek

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

fluga
görög.
az angolban is elõfurdul platon-ként és plato-ként.

Gfreiter
Hát, ezzel sokat nem tucc most csinálni 😊 Esetleg ha felülsz egy repülöre, landolsz Washingtonban, és kalapáccsal rontasz az Army informatikai központjába,vagy oda ahol a PB-t basztatják! Mellesleg dolgozott egy haverom a Pentagonban. Szóljak neki? LOL. Na lassan tépek én is szunyálni.Bár még így fogmosás és brunyálás között lehet, hogy bekukkantok 😊

Gfreiter
Értem, LOL! Neked is jónyóc Mégyegyszer gratula a logódhoz! Ügyi vagy! Nekem sajnos csak Photoshopom van, azzal még nem sikerült faszát csinálnom! Ha más nem, ide azért röffents be néha!

Brutal
Enjoy the game ugyebár!
You join punkbuster kick!
Ez mekkora😊

Gfreiter
Mondom: mert szar! Viszont örvendezzünk, mert ennél már csak jobb lehet 😊

SSBeeci
Na jónyóc..hehe 8-érted:-)), meek szlíp..csõ-csavar-csapágy all.

Brutal
Most már kezdd elegem lenni a punkbusterbõl.!!!!!!!
Miért rugdos ki mindenkit állandóan?

SSBeeci
Okaj G! Amúgy az amyarmy oldalról leszedtem pár képet, ezek asszem az army háttérképek verseny képei..asszem, aztán ACDC-vel átméreteztem 120*20-asra, átformáztam GIF-re, AGIF Animátorral megnyitottam, aztán összefirkáltam, és ez lett belõle:-))

Gfreiter
Felhomályosítalak: szar az egész rendszer 😊

SSBeeci
Jah Daniel-ef és aki naprakész army tudós..szal írtam két lappal ezelõtt két hibaüzenetet a névváltoztatással kapcsolatban...plíz csekk, aztán homályosíts fel!!Köszi

Gfreiter
WOW! Lenyûgöztél a logóddal! Na most én kérdem tõled, hogy hogy csináltad?? Bár a SSBeeci lehetne más színnel, mondjuk világos zölddel, akkor jobban látszana. Hát, hétfõ messze van. De ha addig beugranál, csak füttyencs ide a fórumra, tudod; én mindig lesben állok itt 😊

SSBeeci
...mennék Gfrei..De legközelebb sztem !hétfõ délután! fogol gammázni..mehogy addig 1folytába kenem...aztán egy hét lazítááás!!!!!!

Gfreiter
öhöm: ledved = kedved, msot = most

Gfreiter
Te sem engem, LOL. Hátul sunnyogok, és mindig hátbalõnek

Gfreiter
Hehe, én is csak poénból válaszoltam Sándor kérdésére 😊 Egyébként szeretném minnél elõbb elérni az 1000-t, még mielõtt erõszakkal paterolnátok ki innen Tanulok, tanulok, de néha kell egy kicsit lazítani, nem?? Van ledved msot nyomni egy rövidet? De ha fáradt vagy, akkor nem muszáj.Holnap is van nap. Sõt, holnap után is van nap. Sõt...

Brutal
Nem láttál még engem jáccani😊
Inkább mondjuk hátul sunnyogok és ellátom a sebesülteket!
Ez jobban bejön nekem mint a gyilkolás😊

Gfreiter
Brutal, sztem most is lenyomnál engem a csatában 😊 Vigyáz a tk-val (teammate kill), mert mínuszt kapsz érte, és könnyen csökkenhet a honorod. Én kiszámoltam, hogy ha nem tk-ztam volna, most 21 lenne a honorom 😛
Végül is mérne lehetne Plato Plátón? Elvégre Arnold Schwarzenegger is Árnold Svárcenegger 😊De ez persze csak vicc 😊 Egyébként a Verne Gyulát én teljesen röhejesnek találom.Már azt, hogy magyarosították a nevét. Az a tök Bush sem lesz sosem Bokor György, hahaha.

SSBeeci
Szasz Gfrei barátom, megabajtársam..látom élsz itt a fórumon..lol 635..
én meg egész nap dógoztam, és most estem haza...ts-re meg azé nem megyek, me alszik a család...
Tehát tanujjá vazze, ne délig aluggyá, me paraszt maradsz mint én, azt kidógozhatod a beled 2Forinté.....hehe..de dógozzanak a szegények, ahogy egy nem kicsit ittas embertû hallottam a minap:-))lol..na ez OFF vót, bocsi..
A kettõpontnullárú meg én is olvasgatok azé, a Sándoros csak pojén vót na..

Nyers
Na szép álmokat mindenkinek!

My Life for Freedom!

Nyers
Én sem tudom és amíg nem fog menni addig nem lesz FS!

My Life for Freedom!

Brutal
Nekem meg nem nagyon van idõm gamez-ni csak ha a szomszédba a haver is itthon van akkor szoktuk nyomatni....
Megbeszéltük hogy együtt fejlõdünk....
Egyébként megy már a honor fejlesztés?

Nyers
Oké, értem!

My Life for Freedom!

Nyers
Biztos? akkor õ miféle filozófus volt? Bocs az OFF-ért, mondjuk már megszoktam!

My Life for Freedom!

fluga
platón egyszerûen a platon magyarosítása. ha jól tudom plátó. mint verne gyula, tudod..

fluga
nem.

Nyers
Mindenki fejlõdik! Én 31-es vagyok és sztem kezdõ! Így érettségi elõtt nincs idõm játszani! (2003 aug. kezdtem)

My Life for Freedom!

Brutal
Nekem nem életcélom az SF én nekem mind1 hogyan halok meg csata közben

Nyers
Nem inkább Platón?

My Life for Freedom!

Nyers
Hajrá, hajrá! Egyébként, aki nem teljesíti az elvárásokat sz SF-hez, az is nyomhatja, csak "barátságos erõként"! Ûj infó!

My Life for Freedom!

fluga
srácok fontos, hogy amikor reaktiváltok, akkor
A USER NEVET CSAK KISBETÛKKEL SZABAD IRNI, AKKOR IS HA AZ EREDETI USERNÉVBEN VAN NAGYBETÛ!!! MINDENT KISEBETÛVEL!
EZZEL SZEMBEN A JELSZÓT AZ EREDETI NAGYBETÛKKEL/KISBETÛKKEL KELL ÍRNI, E NÉLKÜL NEM JÓ A REAKT.
egy online program pedig akkor fizetõs, HA fizetni kell azért, hogy játszhass, hogy szerverekre csatlakozhass, egyáltalán ha fizetned kell azért, hogy userneved legyen.
ez pedig az armynál nincs meg.
ja és ha kijön az új peccs, érdemes a fotexneten körbenézni, "hátha" felkerül oda is a cuccos. ingyen. nem pénzért.

Brutal
11-es keményen😊))

Nyers
Miért hányas az honorod Brutal?

My Life for Freedom!

Brutal
Szerintem te is beletartozol a "hozzám képest nagymenõ" kategóriába😊)))

Gfreiter
Ja, meg Kutyikával a Pipelinen is szoktuk, de én úgy magamban azért elkalandozok ide-oda!

Gfreiter
Háát, itt-ott, fõleg Radio Tower (továbbiakban RT) és Weapons Cache (a rövidítést gondolom magad is kitalálod, LOL). De mivel én nem vagyok nagymenõ, ezért gondolom nem is engem kérdeztél, csak úgy éppen ráértem 😊