America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
...méri a k**va a***át...ráadásul a pb-t is hiába frissítettem, kidobál..majd jövõ héten gamézok vazze..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Megen mûkszik az Army account managere!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Van egy pbweb.exe nevû progi - amit most éppen sehova nem tudtam felpakolni -, amit be kell másolni az aao/system/pb könyvtárba és lefuttatni. Elszöszmöszöl pár percig.
A linket aki tudja remélhetõleg beírja.
Esetleg a Daniel oldalán a GYIK-ban olvashatsz róla...
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Jó 8 mindenkinek majd holnap meló után benézek
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Mégyegyszer gratula a logódhoz! Ügyi vagy! Nekem sajnos csak Photoshopom van, azzal még nem sikerült faszát csinálnom! Ha más nem, ide azért röffents be néha!
You join punkbuster kick!
Ez mekkora😊

Na jónyóc..hehe 8-érted:-)), meek szlíp..csõ-csavar-csapágy all.\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
Miért rugdos ki mindenkit állandóan?

...mennék Gfrei..De legközelebb sztem !hétfõ délután! fogol gammázni..
mehogy addig 1folytába kenem...aztán egy hét lazítááás!!!!!!

Tanulok, tanulok, de néha kell egy kicsit lazítani, nem??
Van ledved msot nyomni egy rövidet? De ha fáradt vagy, akkor nem muszáj.Holnap is van nap. Sõt, holnap után is van nap. Sõt...\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Inkább mondjuk hátul sunnyogok és ellátom a sebesülteket!
Ez jobban bejön nekem mint a gyilkolás😊
Végül is mérne lehetne Plato Plátón? Elvégre Arnold Schwarzenegger is Árnold Svárcenegger 😊De ez persze csak vicc 😊 Egyébként a Verne Gyulát én teljesen röhejesnek találom.Már azt, hogy magyarosították a nevét. Az a tök Bush sem lesz sosem Bokor György, hahaha.

én meg egész nap dógoztam, és most estem haza...ts-re meg azé nem megyek, me alszik a család...
Tehát tanujjá vazze, ne délig aluggyá, me paraszt maradsz mint én, azt kidógozhatod a beled 2Forinté...

..hehe..de dógozzanak a szegények, ahogy egy nem kicsit ittas embertû hallottam a minap:-))lol..na ez OFF vót, bocsi..
A kettõpontnullárú meg én is olvasgatok azé, a Sándoros csak pojén vót na..

Megbeszéltük hogy együtt fejlõdünk....
Egyébként megy már a honor fejlesztés?

My Life for Freedom!
My Life for Freedom!

My Life for Freedom!
A USER NEVET CSAK KISBETÛKKEL SZABAD IRNI, AKKOR IS HA AZ EREDETI USERNÉVBEN VAN NAGYBETÛ!!! MINDENT KISEBETÛVEL!
EZZEL SZEMBEN A JELSZÓT AZ EREDETI NAGYBETÛKKEL/KISBETÛKKEL KELL ÍRNI, E NÉLKÜL NEM JÓ A REAKT.
egy online program pedig akkor fizetõs, HA fizetni kell azért, hogy játszhass, hogy szerverekre csatlakozhass, egyáltalán ha fizetned kell azért, hogy userneved legyen.
ez pedig az armynál nincs meg.
ja és ha kijön az új peccs, érdemes a fotexneten körbenézni, "hátha" felkerül oda is a cuccos. ingyen. nem pénzért.