America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
yo reggelit (HWTN)...Hungarian Waiting for TwodotNull...muhhhhhaaaaa...és mire letöltöd, holnaputánmegazután lesz...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Mighty
Ne tegyel ra tul nagy osszeget....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
L se hiszem, végre használhatom az accountom...

de biztos ami biztos még az új accountomnál s megcsinálom az összes traininget...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Crassus
SpecForces traininghez:Mindenki törekedjen arra minél elõbb meglegyen neki!(ja és ha meghalsz a fegyveredet úgyis elvesszük és el ne felejts"maradni a hulládon")

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
KÖCI 😊)

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
ehh... csecse a new "nick képed" 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[Rush]
Unatkozol? 😄

és most?
azt hittem te sosem alszol😊
Gfreiter
Most néztem meg a Sötétség leple címû horrort. Hmmm, fincsi volt Nincs jobb, mint éjjel, egyedül egy jó kis durva horrort megnézni!! Annál már csak egy izgibb van: utána leoltani a lámpát, és megpróbálni aludni

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
H: 8-11
K-Sz:11-14
P:11-14
De a rendelési idõt nem mindig tartom be

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

túl sok sört ittak...
Audiogenius
Trekker hirekben

AA:SF (SFAS) TOMORROW!

Posted: 2003-11-05 - by Bacchus

Heads up, Soldiers! This just in from higher HQ: the long-awaited update to AA😮 (v2.0) is expected to debut tomorrow.

Azaz e szerint holnap jon ki a 2.0

(na majd meglatjuk)

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Dexa
G: van olyan idõpont amikor végre suliba is jársz, mert akár mikor jövök ide, mindig vhol a közelben vagy...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Ja, Prank! Egyébként elismerésként csak annyit, hogy ha nem tetted volna oda a szájlit, tök bevettem volna

Gfreiter
Najó, a probléma az, hogy tudok angolul, és elég jól, viszont baromira utálok böngészni, meg a sûrû sorok között bogarászni, még magyarul is, nemhogy angolul.Szal ezért van az, hogy mindent tõletek kérdezek. Viszont hangsúlyozom: tok angolul, úgyhogy nem lehet beszopatni mindenféle szirszarral! Viszont mindenkinek megköszönöm az irántam tanúsított türelmét (fõleg neked Patacsi, tom, h már viszket a tenyered ). Jó8! Vagyis ahogy tegnap Beeci sensei mondotta vala: Jónyóc! Értitek? Jó-8! Vili?

Gfreiter
LOL LOL 😄 Annyira azért nem vagyok!!

a 2.0 is?
Gfreiter
Hehe, tudtam,. hogy csak szívattok... ne izgulj Patacsi, nem töltöttem le az "armyops20.zip"-edet Mellesleg nekem az égvilágon semmi gond nincs az armyval, teljesen normálisan mûködik

Audiogenius
Szerintem meg mindig a hulye "authorization" koltoztetessel es annak hibaival foglalkoznak. addig nem lesz semmi kettyo pojt nujja amig ez az ugy nincs befejezve.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

SSBeeci
Szia Fater:-)

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
bízzunk benne minél elõbb kijön...

SSBeeci
...egész jó a kettõpontnulla vazze.....hát még ha má játszható lesz...Téma lezárva, még nincs game, sõt szarakodnak a szerverek is...és a pánk básztör is..

Brutal
nah van valami uj hir?
Mert én bementem game-ba és be sem tudtam lépni...
Inkább szedtem egy kis friss zenét a dc-rõl

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Slow
öööö
nem vagyok itt, de szólok magamnak, hogy legyek, ok?
weine...😉

[HUN]Stravinsky
Slow itt vagy valahol?
Kéne 1kis segítség!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[negativ] Cirek
jaja 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
volt nekem idõm gyerek vacsiztatás fürdetés közben még erre is szted?
tárhelyet kellett regisztrálni, exe file-t zippelni, ftp...
kemény menet volt ez ígyis 😊
ja az uw-ra csak 40mega fér egyébként fel😊 az nagyobb lóláb volt 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
addig is elütjük az idõt. ki így(feltöltés), ki úgy(letöltés)

[negativ] Cirek
az AA az már játszható, a baj az hogy még csak az 1.9 verziószámnál tart. 😊

2.0 két napon belül várható.

Brutal
Ugy látom ezen felül is lemaradtam...hiába ha az ember melóban van ti két oldalt fórumoztok
Mi az az SF teszt?
Dobjatok egy linket plz és rájövök

patacsi HUN
xSU clanfórum...

patacsi HUN
ja lassan én is látom... de hát én mondtam #18800 😊
bocsi ha félreérthetõ voltam 😊)

Brutal
Akkor jó pedig kezdtem megörülni....mikor lesz vajon játszható állapotban az AA?

[negativ] Cirek
még nem...

Patacsi, teljesen bekavartad itt az embereket...

(na jó én is.. )

[negativ] Cirek
hát jah, eléggé úgy néz ki....

Brutal
Most akkor kijött a 2.0 vagy sem?
Mert én már semmit sem értek...

[Rush]
szopatjátok a népet?

Ok.

Azért minden jót. Remélem a punkbuster update-t azért fel tettétek. Ugy legalább 15, 20 percig lehet játszani.
[negativ] Cirek
a peccs...

[Rush]
EZ MI?

[LoverZ]Neo_HUN
nem volt nehéz rájönni, mert ugyanakkora a mérete a cuccnak mint a 1.9nek....

ha már szivatni akartátok a népet akkor belepakolhattatok volna még pár dolgot az exe-be, hogy legalább a mérete nagyobb legyen

Gfreiter
Kikaptok Na Isten veletek... Holnapig

zotyesz
Lebuktunk. Galád módon cselszövésbe bonyolódtunk. 😄

Thx
zotyesz
A Peccset enm tudom, de ha jól emlékszem a tlejeset olyan 805 MB körülre saccolták.

Még egy kérdés: mekkora lesz a file?
Gfreiter
Vagy pedig priviben megbeszéltétek, hogy mire visszajövök, telenyomjátok a fórumot 2.0-ás témával, hogy legyen mit olvasnom, aztán meg jót kuncogtok rajtam

Nyers
Ti fel tudtok menni? Nálam Time Out!

My Life for Freedom!