America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
semmi csak próbálkoztam...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Ja, OK.

My Life for Freedom!

Daniel_F
Az a holnap az ma van, csekkold meg a dátumot😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
az ma van..

Nyers
A hivatalos oldalon az van, hogy holnap kijön!!! Le se fogo kfeküdni!!!

My Life for Freedom!

Slow
uhhh, tavasszal, amikor megen bringaszezon lesz, életveszélyben leszek? jaj 😉

patacsi HUN
én épp Land Cruiserre gyüjtök abban nem tud ártani nekem 😊 (de lehet, hogy neki Hammer-je lesz... 😞 ) LOL hová vezet ez..

Slow
miko' má 2.0? mikó' máááá??
ébresztõ army! ;9

[HUN]Crassus
Bazz ha RUSH-nak meglesz a jogsija ki ne menjetek az utcára gyalog!!😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[Rush]
Na én Léptem jogsira, majd este 9 körül leszek, addigra remélem itt a 2.0

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Na most akkor van 2.0, vagy nincs?? És bocsi a hülye kérdésért, de mi az a client? Nekünk a patch-et kell letölteni nem?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én meg csak azt utálom magamban, hogy nem megy a gyorsan-pontosan célzás!! Bár már kibuliztam anyámnál egy 17 colos moncsit, csak még azt nem tom, hogy fog elférni az asztalomon

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Ha valaki nyom pár screenshotot vagy a kérdéseket angolul, akkor szívesen lefordítom még aznap. (nekem sajnos megint pár nap csúszással lesz meg a 2.0, azért kérek ilyeneket.)

Daniel_F
Hát nem azért, de én arra készülök, hogy ha két óra alatt nem tudom megcsinálni, akkor inkább megyek IF-nek😊

Gfreiter
Csak szóljatok 😊 Mighty, ez csak vicc szeretett volna lenni, de ha komolyan vetted, ám legyen! 😊 Egyébként remélem, hogy qrva nehéz lesz a kiképzés, tényleg SF-hez méltó!! Inkább ne legyek SF, ha nem vagyok elég jó. Ez adhatná meg a dolog hitelességét és realitását igazán!

Daniel_F
Csináltam egy ideiglenes fórumot a fordításnak az oldalamon, hogy rendszerezve legyen a fordítás, márha többen is részt kívánnak venni benne😊. Ha kész vagyunk (vagy sokáig nem vagyunk kész), törlöm azt a fórumot.

Mighty
Még nem is tudod mit kell csinálni majd, máris a válaszokért kucsorogsz? Lehet kapásból végrehajtod a kiképzést! Ejnye-bejnye...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
De akkor vki megsúgja majd az eredményeket... még játékból sincs kedvem zh-t írni 😞

Gfreiter
Ja, igen, Én tudok angolul, meg németül, meg franciául (meg egy picit magyarul)

Gfreiter
Ha nem túl sok, szívesen... Bár utálok fordítani. Sõt, utálok írni, meg mindenféle ilyesmit. Én csak beszélni szeretek... Na ha kell, lefordítom, de akkor no kritika!! 😊

Mighty
Majd megkérjük rá Gfreitert, mert mondta, hogy Õ tud angolul 😊

Daniel_F
Ezzel együtt megkérnék mindenkit, ne írja be aláírásnak a teszt megoldását
Remélem lefordítja valaki😊

Mighty
Na szóval: Az AAO tracker készítõi szeretnének segítséget nyújtani a DEV-eknek, abban az elképzelésükben, csak azok a játékosok érdemlik meg az úgynevezett "zöld sapkát", akik maguk csinálják meg az SF (a neve is mutatja, különleges erõk) kiképzést.
A fórumukoról törlik az összes olyan hozzászólást/topicot:
- ami az irásos teszt megoldásait tartalmazza
- pályaismertetõk, vegigjátszások
- felajánlások/kérések, hogy valaki megcsinálja másnak a kiképézést
- hivatkozások más oldalakra, amik a fentieket tartamazzák

Megengedik viszont a következõket:
- a tesztkérdések lefordítása különbözõ nyelvekre
- általános tippeket

Gfreiter
Ja vili..

Daniel_F
Az jó lenne, ha lenne egy fordítás, természetesen kiraknám az oldalamra a fordító(k) nevével egyetemben!

Mighty
Én is egyetértek vele, amellett, hogy nem tudom milyen nehéz lesz a kiképzés. Elképzelhetõ, hogy nem tudom majd megcsinálni.

A tesztkérdéseket, majd jól lefordítjuk, hogy az angolul nem tudók is értsék. Általános tanácsokkal is szolgálunk.

zotyesz
Értem, és egyetértek vele.

Gyadi
Jah, én is most kerestem, de elvették onnan, marad az a megoldás hogy nyomsz fent egy buddies gombot 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mighty
😞

Kutyika
Lám, lám.... Látom beindult a peccs várási õrület.... S én? Én csak álmodozok, meg stb,stb...
Gefreiter!
Tegnap müszaki okok miatt nem tudtam jönni(gép+oprendszer) úgyhogy bocs, remélem nem haragszol....

Slow!
Király a Logod! Tudod elgondolkoztam az enyémen is, nem lehet hogy egy bakancsos láb rudgossa ezt a szegény kuttyot hátulról???? Azt persze hogy kiugranak a könnyei....

este remélhetõleg még bekukkantok ide, hátha addigra kijön a 2.0-a....

Mighty
Everyone knows that Special Forces is something, that is not open for every soldier (thats basically the meaning of "special" ), in fact it is really tough to get into and stay in. Aaotracker.com wants to support the developers' intention to reflect this fact in the game. As you probably all already know, the Special Forces Selection Map "Escape and Evade" will be a tough single player mission. We want to ask everyone to really try and complete the map on their own. Once you have finished the map, you can wear the green beret of the special forces with pride. For those of you, who won't make the training, there will still be the opportunity to play the SF maps as Indegenous Forces.

In order to keep people of Special Forces who don't deserve beeing in, we implement the following rules:

We will not allow threads in our forum that will contain either one of the following, those posts will immediatly be deleted:
- Test answers for the written test
- Map Overviews or walkthroughs for Escape and Evade
- Offers or requests to complete the training using someone else's login data
- Links to websites containing information mentioned above

We DO however allow the following:
- Reprint of the test QUESTIONS for people who are not really familiar with the English language
- General hints on Escape and Evade, for instance: "if you feel you are close to a guard, stay prone for at least a minute..."

We know we can't keep people of providing either this service or unfair information using other sites. But we will try to keep our forum clean. We also ask everyone in this community to stick with us!

Lefordítsam vagy értitek?

patacsi HUN
tsá
persze ha lesz addigra... 10óra13LOL

[negativ] Cirek
na ünnepélyesen elhagyom a terepet... 😊

én leghamarabb hétfõn fogok SF-ezni... 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zotyesz
Én pedig a 2.0 alkalmából szabadságon vagyok. 😛

Daniel_F
Mirõl szavazunk?😄

Strahd_
daniel mikor lesz meg a szavazas az oldalon?

Gfreiter
LOL 😊 Nekem a 10000. hozzászólás a 90. o-n van, én hülye meg átnyálaztam a 112-et, asszittem vmi fontos van ott 😞

Strahd_
meg vagy te huiztrava én max egy oldalt olvasok vissza 😊 igy néha beböfögök könyvjelzönek hogy lássam meddig olvastam 😊

Daniel_F
Hogy úgyis az övé lesz a #20000-ik😊

Gfreiter
relatív kinek mi a 112.o. Nekem az utolsó 100 üzenetet mutatja.

Gfreiter
az elõbb vki azt mondta, hogy nov 30-án jön ki... Há Patacsi, átolvastam a 112.oldalt, és mit kéne tanulnom belõle?

Tikal
Lassan 20.000 hozzászolás, nem sok játéknak van ekkora foruma

hoooaah!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
szerintem õk 10kor kezdik a napot...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
faxéert nem tudnak egy teszt részut felhuzni neki...

patacsi HUN
már elmúlt fél kilenc azaz reggel van. mit tökölõdnek ?
bár a fõoldalon megint sql hibák vannak ez jó jel is lehet... 😊 vagy nem 😞

[negativ] Cirek
Nektek is eltünt a trackerrõl a buddylistetek?

Strahd_
tudod mi lesz az SF semmi extra és tele lesz Bugal 😞 söt a régi bugok is elöjönnek majd 😄

Daniel_F
LOL

[negativ] Cirek
na fél óra múlva ki lesz adva a 2.0... ugyanis akkor lépek le itthonról... 😊