America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
AZ csalás? 😄

hTTp://ror.hu/

Kutyika
Én igazán nem akarok "beleugatni" ,de az jobb volna ha a kérdések volnának lefordítva Magyarra, szerintem így igazságos. De ha belegondolok, hogy jobban jártam volna, ha a Medic-et sem csinálom meg.... Nekem csak bajom volt belõle legtöbször... Szerintem a Pipeline SF, kira lesz nekünk, a képeket nézve mást nem fog látni belõlünk az ellen, csak a fogsorok villogását....(az Etióp különleges haderõktõl rettegnek majd a külföldiek...)

Daniel_F
Ha megkérhetnélek, ne rakd ki a teszt megoldásait. Aki nem tud angolul, az várjon egy napot, mire lefordítom a relatíve könnyû tesztet, meg a falon lévõ szövegeket.

Nem értem, miért akar mindenki csalni vagy segédkezni a csalásban, amikor a teszt egyszerû, csak egy kis memória kell.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
már mind alszik 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
Valaki jöjjön gamelni 😊
Ts-en fenn vagyok

patacsi HUN
ja ha megkapom kirakom 😊 még csak ülök a padban.. 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja köci elõre is... 😊

[HUN]Stravinsky
Fish élsz még? 😊
Most szedtem le a cuccost,az elhangzottakból gondolom,hogy
van valami teszt.
Leírnád a megoldásokat? (persze ha valaki más segít akkor se haragszok meg :p )
Elõre is thx

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[Rush]
Kész az SF teszt 😄
De oldalra laser-t meg flashlightot nem tudtam még rakni 😞

Gfreiter
Bocsi, a "NE" nem rádkiáltás volt, hanem "jaj ne", "még ne", mer meg akartam próbálni egyedül, de tom, ha kinn van, akkor akarva akaratlanul is kiírom a megoldást 😊 Egyébként rendi vagy... Jó8

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Sztem egy linkre legyen kitéve vhova a megoldás, és aki akarja, az megnézi. Azt úgyis le lehet ellenõrizni, hogy ki írta linkrõl és ki nem.Én asszem megpróbálom mégegyszer, de tuti nem most, mer minnyá elalszom ZH-ra is mindig így mentem be, és el is csesztem rendesen... Jó8 Barátaim, új korszak nyílott elõttünk. Most aztán ne legyen pangás a fórumon, mert különben jövök offolni!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

PsychoStarfish
Jóvan na. Csak kérdeztem. De szerintem nem nehéz a vizsga. Csak meg kell nézni a dián a képeket és gyorsan olvasni a kérdéseket. 15mp amíg látod a képet 15mp amíg írod a választ. ennyi =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Audiogenius
igazad van ez nem allamvizsaga. 😊
legyen egy kis kihivas

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gfreiter
Najó, talán késõbb, elõbb próbálja ki mindenki egyedül 😊)

Gfreiter
Csak az a szar, h ha nem sikerül, lehet elõlrõl végighallgatni a röpke félórás elõadást 😞

Gfreiter
NE!! Egyébként írjátok ki egy puskára, ami a falon van 😊 Qrva nehéz, mint egy ZH!! De ettól realisztikus 😊

PsychoStarfish
Mondjam a 86% teszthez szükséges válaszokat?

Audiogenius
remelem megeri a varakozast es felhajtast..... vazzeg

Audiogenius
Szoval csak futtatom itt az amugy is mozgalmas forumot...

meg egy ora van hatra......megvarjam???...
.....vagy talan lefekudjek?? .....
.....esetleg....bamuljam a screensaveremet??? ....csocsozzak???....
NEM BIROM TOVABB!!!!!!!.....

meg 58 perc...........

[HUN]Stravinsky
Oksa,thx!
Már észrevettem....

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

Audiogenius

[HUN]Stravinsky
Haliho!
Pls help!
Honnan töltsem?

Daniel_F
40% háromnegyed órát ezért vesztegettem el LOL.
Az osztályteremben figyelmesen nézzétek meg a képeket a falon, mert nélkülük nincs esély a tesztre.
Mostmá megyek aludni😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Audiogenius
kosz a linket. almosan is de elkeztem letolteni

Audiogenius
most etem haza mejobol

Audiogenius
hehe latom forgalmas a forum 😊)))))))

Gfreiter
Infra genyó? Amivel megjelölöd a célpontot? Rush, DanieleF nem fog örülni Kéééééééész!!! Ebben a pillanatban töltött le 1:38:59 alatt!

Mighty
Gyujto granat.

Egyebkent vegyetek eszre, hogy milyen sotet van....ez meg nem gond, de nem latok nightvision google-t. Na ez kemeny palya lesz az hot ziher 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[Rush]
Avval kell berobbantani a balck Hawk-okat

mi az a izé a flash gránát mellett?
[Rush]
PIPELINE SF

Mighty
Mondtak a DEV-ek, hogy nem lesz konnyu 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

most gyorsan, 3 perc alatt lejött mind...
szkópos m16-os? hmmmm...
a pisztolyban csak 4 töltény lesz?
[Rush]
mind1ik 40-50kb-tos nem nagy szám modemmel se.....
Gondolom UA. mint eddig

ricsik
33% lett failed, buktam cirka 40 percet, kira

Gfreiter
Azannya! Szegény Prank, az életben nem jön le neki az oldal 😞 Hé Rush! Mik a rendszerkövetelmények?

Gfreiter
Hoppá, még nem beszéltünk vmi fontos dologról!! System requirements!!!!!!!!!!!!

[Rush]

Gfreiter
Mondjuk a tréningeket újracsinálni, az volna legkevesebb.

Gfreiter
Montamén..

LOL
Gfreiter
Az beba*zna, keményen küzdöttem a 15-ért

PsychoStarfish
Jóvan. Meg vagyok. Csak nem frissítették a dolgaimat 😄 Sory a paráért.

Gfreiter
Lesz itt meglepetés bõven, nembeszélve a sok errorról, meg unknown userrõl, meg Connection failedrõl

PsychoStarfish
Hát nekem 0-a a honorom egyenlõre. Sõt nincs is meg a HIT-es accountom, csak a régi SHSU-s =(

csak gfreiteré ment vissza 10-esre, a többieké 10 honort emelkedett😊
Gfreiter
Aaaz tuti csak a tracker. A játékban tuti, hogy megvan.

PsychoStarfish
De nekem nincs meg semmim. És ezt nem szeretem.

ricsik
mik a megoldások? nem akarok 30 percet ujrahalgatni

Gfreiter
Pont most voltam ott. De sztem ez csak átmeneti... Az ki van csukva, h mindenkinek lement 0-ra. Már csak a tömeges öngyilkosságok miatt is...