America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
Neo Állat a logod :o))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Strahd_
csak multiban... csak a kiképzés single.

Free
Neo lassan lejön a Full nem, a pach azt is fel lehetne oda dobni közkézre. Majd írd meg hogyan tehetem meg mert akkor lassan feltõltöm és akko be lehet azt is linkelni

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

MarkBlade
Jó neked apafej nekem még 7 óra 45 perc.. 😞 De azt hiszem ma nem alszom.. 😊
Strahd_
Vicc volt... probald az egészet ujrahuzni..

SSBeeci
MIT???Strad??!!Milyen csítes mit?

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
A processing: system\tours.ini-nél van a hiba ez 91%-nál van!!!!??????

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Strahd_
ide is pls mrt töletek tölteném én is majd le

Strahd_
cseréld ki csites filet .)

SSBeeci
19463!!!!!!!!!!!!!!HELP MMEEEEE

[LoverZ]Neo_HUN
a lényeg nem az, hogy meddig lesz fent, hanem, hogy mikorra megy fel....

dobok egy ICQ-t ha fent van fullba ok?

SSBeeci
SEGGIICCCSSÉÉÉGG!!!
Patch Error!!
Old file not found. However, a file of the same name was found.
No update done sience file contents do not match.

Pedig ez nem warez cucc vazze

Daniel_F
Meddig lesz fennt, és mennyivel lehet tölteni onnan? Beraknám Magyar mirrornak. Ha tudtok más Magyar letöltést, írjátok be bátran😊

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Slow
kisbetûvel a user nevet!

MarkBlade
Apám és nekem is ilyenkor kell dolgozni.. áhhhhhh... na majd este.. 😊
[LoverZ]Neo_HUN
most nem foglalkoztam vele... még van egy kis dolgom....

Dexa
nekem elsõre 73%, de a 2. training még mindig nem sikerült...
na én most L

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Daniel_F
Valaki írja be a megoldást, mert úgy látom úgyis jönnek majd az ilyen kérdések. Na mindegy, én megpróbáltam

Gfreiter
Egyébként nem tom hogy csináltam, de nekem minden tökéletesen mûködött idáig 😊 Eddig egy darab probléma nem volt a gammával 😄 Lehet, hogy nem kellett volna variálni az accountokon, meg belenyúlkálni, csak kivárni, amíg helyreteszik a dolgokat?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Igen, kb fél órát pletyizik... Ha nme sikerül a teszt, kezdi az elejérõl.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Daniel_F
Csak aszontam, hogy nézzétek meg a falakon a képeket, nem?
Éjjel háromkor nézzek a falon képeket? Már rég alunni akartam, de mondom kipróbálom, hátha meglesz😊 Erre a kiképzõ csak mondja mondja mondja...😊

PsychoStarfish
Itt írtad #19390. Legalábbis olyan volt a hangvétele.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

[LoverZ]Neo_HUN
azt mondjátok meg nekem, hogy miért nem fogadja el a belépõkódomat ez a szar! 😞

lövöm az elsõ lövészpályát... loggolnék be... rossz a jelszó... miközben a PJben sikerül beloggolnia... vazzz...

jahhhh... és a Forward (up) sem müxik...

Strahd_
na jó 😊

Gfreiter
Annyit tok, hogy az AB?CBAADBACABCB megoldás nem járt sikerrel (optimistaként aszondanám, hogy 46%-os sikerrel járt) 😄

Gfreiter
Öööö... asszem az én voltam... Bár hajnali 3-kor minden nehéz, fõleg úgy, hogy tudod, h korán kell kelni..

Gfreiter
Kutyika, ne izgulj, csak az elsõ lövészpályát kell újra megcsinálni, de az eredmények nem számítanak (nem kell 36-ot eltalálni, hogy sniper lehess, de a 40-bõl 23 sztem még aktuális, nem tom), ha azt megcsinálod, akkor újra completed lesz a többi tréning alatt is, aztán mehet az SF, Hooah! De kötözd fel a gatyót! 😊

Daniel_F
Hol mondtam én, hogy nehéz a teszt?

Daniel_F
Na jó, berakhatod, nem szólok semmit😊
Már SF vagyok én is. A végére belejöttem, és akkor már vége is volt mindennek, és jött a helikopter, hogy elvigyen😞. Montam nekik, hagy bóklásszak még, de nem engedték

PsychoStarfish
Na ecsém 😄 Még te mondtad, hogy a teszt nehéz. Aki meg a megoldást el akarta mondani az azért mert segíteni akar azokank akiknek nem megy vagy a teszt vagy az angol. Ecsém 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Dexa
ja és az az új gránát vmi nagyon állat...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
na így néztem ki RPGvel a kezemben...
😄

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

[LoverZ]Neo_HUN
ha valakinek még nem jött volna le... 😊
http://www.loverzclan.hu/aao20/aao_patch_190to200_win.exe

[HUN]Crassus
SF VAGYOK MUHAHHAHA😊)))

NAGGYON ÜTÕS A GAMMA!!!!

Dexa
bázz...
RPG nagyon király...

Strahd_
De ha deanile le forditja a kiképzést magara és atezstet is akkor egyetértek tünjon el... de ezt kétlem kicsit... mert a tesztnek menyni beolyása van a játék közbeni dolgokhoz...

Strahd_
tényleg faszság ha ilyenek a kérdések... elösször ughy is midnenki magátol ugrik neki a tesztnek...

Strahd_
tényleg ott is elveszett 😄 timeout hiba van na KI SF már? 😊

patacsi HUN
ja mint az 1.9 ben 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
😊 de jo kijött végül askkro letöltöm este .)

Kutyika
Neked is jó reggelt!!!

Kutyika
Ehh, újra kell csinálni a lõvészetet??? Megint eltüntek ez eddigi küldetéseim....

patacsi HUN
alapból azért volt berakva, mert hónapokon keresztûl nem volt olyan hét, hogy ne kérte volna valaki 2- 3 szor.
egyébként attól, hogy kinn van nem kötelezõ felhasználni.
de én nem fogom mondani senkinek, hogy ne "csaljon" és nem segíteni sem fogok. fõleg egy olyan dologban aminek nem lesz szerepe többet a játékban rotor, lövegcsõtoldás és lángfolytás hehehe...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Jó reggelt! Kutyika! Errõl már volt szó, hogy csinálunk egy fordítást, ezért nem említettem... Daniel_F! Most csináljam, vagy se? Bár még én sem vagyok kész a teszttel, de most el kell mennem.

Daniel_F
Mindenesetre engem soha nem vennél rá, hogy ilyen piti módon csalja. Egyébként a medicnél is mondtam, csak az én fórumomon, mert itt már alapból be volt téve neked.
Egyébként 93% lett😄

Dexa
bázz...
a 2. training nagyon szemét...

patacsi HUN
kiscserkész mentalitás...
a medicnél kellett volna gondolkozni 😊
tudod nagy hasznát vesszük a játékban, az életben, bárhol , hogy milyen és hány rotor van a comanche-n, vagy az apache-on...
a medicnek lett volna értelme

[Rush]
A másik kiképzést kiváncsi vagyok mennyi idõ alatt csinálod meg.........

hTTp://ror.hu/