America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
ja és gyere fel TSre

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
195.70.34.224
gyere Pet...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
Küldtem priv-be infót
Gyertek Hospy-zni
66.205.193.210

Kutyika
Jaja, de mit csinál ott???

SSBeeci
Csak mert aki figyelt az tudja, hogy Gfrei barátom Osztrákiába van...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Kutyika
Nemmegyek el!!! Itt mindig megtalálsz...(legalábbis remélem)

SSBeeci
LLLLLLOOOOOLLLLLL Gfreiterr hát képes voltál értem beoffolni Osztrákiából!!:-)))lol tesó kira vagy!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Dexa
jó a szemed ha mindent látsz...
D:

Kutyika
Köszi!! Szavaztam....Persze ez semmiben sem mérvadó... Aszem...

Dexa
tudjátok rólam hogy én bárkivel szívesen gamelek és tejesztem is az army-s igét (hit gyülekezetbõl adódóan 😊 ) és szeretném ha minél többen és minél többször gamelnétek...
ezért mondtam még azt nektek, hogy amint rendezõdni látszik az otthoni helyzet, akkor én szeretnék indítani 1 szervert a magyar army-s társadalomnak...
bár ez most még elég bizonytalan a net miatt...

SSBeeci
mmmmmuuuhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

Al Bundy23
csak jönnél 1x el Bundy tiszteletes miséjére 😊 megtudnád mi a jó 😊 föleg mikö körbe visszük a perselyt 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
MegaLOL!!!!!!

Al Bundy23
igy igaz

IBANEZ UV777 Rulez

SSBeeci
ezt gyanítottam...de tudod, ha tagadjuk ha nem...van némi feszkó itt az emberekbe, akik nem a game élményéért nyomják, hanem "kussojjá, én még élek", ha lelõnek "csló genyák"...stb..

Al Bundy23
amugy ez baromság hogy nem lehet gémelni velünk. Eddig nem jelentkeztél hogy játszani akarsz velünk 😊) Én szivesen visszamennék 1x-1x a Jo öreg brigde se-re a régi team-el.

IBANEZ UV777 Rulez

SSBeeci
... valami szekta tagjai vagy mi 😉 a világ változik mi kisemberek meg alkalmazkodunk...
sztem akkor mi kisemberek alkalmazkodtunk....VAGY csak egy szimpi, baráti társaságot választottunk...én egy baráti game teamet választottam...

Dexa
ellen gyakoló szekta...
😄DD

patacsi HUN
😉<-HIT->gyülekezetére😉 gondoltam de nem akartam ilyen dúrván pimaszkodni, hogy ki is írom... vicc, vicc, vicc 😉)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
....vannak baráti army csapatok, akik yo kedvûen, együtt kenik az armyt...és vannak, akik sztem otthon katona cuccba beöltözve bunkerbe nyomják....hehehe

Daniel_F
#21090:beraktam
#21092:nem értem
#21094:mert én ugye pont ezt mondtam, nem?

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
na ez a 2.talány mára 😞 te is fejtsd ki bõvebben plííz... (addig megyek ebédelni)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
Ehehehe, Valami szekta tagjai😊)) Ez nagyonjó!!😊)

Al Bundy23
nincs itt szekta csak némely ember sokat gondol magárol. Én meg nem szeretem a feszkot. Meg amugy is mindenki a saját csapatával nyomja már nem igaz? Nincs már meg a klánfüggetlenség. Akkoriban ugye az volt...

IBANEZ UV777 Rulez

SSBeeci
..és te is alkalmazkodtál Patacsi....

Dexa
LLLLLLLLoooooooLLLLLLL
😄

patacsi HUN
egyébként régen tök jót gémeltem Gyadi, Fish, Bundy brigáddal de már nem lehet... valami szekta tagjai vagy mi 😉 a világ változik mi kisemberek meg alkalmazkodunk...

Al Bundy23
deniel bazze bazze ott játszunk ahol tudunk. Ilyenre minek szavazás?!?! elgurult a gyógyszered ember? Tudod nem mindenki honorbuzeráns, hanem a játék öröméért játszik...

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
a helyes megoldás:
Lagos hivatalos szerveren (kell a honor)

patacsi HUN
#21088 mind azok vagyunk 😊)
#21090 Daniel gyors?? hehehe (vetted az adást Daniel ???)

patacsi HUN
#21085 most nem írhattam azt, hogy 1-2 hónap 😞 nem elriasztani akartalak, hanem itt tartani 😊
#21086 jól hangzik 😊 a tárhely is(még infót plíííz, még) 😊)

Kutyika
Daniel!!!
Látom gyors vagy! De kihagytál egy lehetõséget a szavazásnál nevezetesen:
Ahová tudok csatlakozni és van hely..... (szerintem)

SSBeeci
..mondja ezt Off Bundy..hehehe

pet70000
Az elsõ mondatodra visszatérva, lehet, hogy kivülrõl egy kicsit más az optikája a dolognak ....
De hagyjuk, kis ember vagyok én..

Al Bundy23
ja beeci kollega terjeszkedik mint az ebola bazze 😊 befertöz benneteket....és jön a "kaszás" LOL

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
Mega-Goldosok nagyon királyak, nagyon segítõkészek, úgyhogy semmi kockázat nincs.
Ha kell tárhely, tudok javasolni.
1 giga havonta 3 rugó

Kutyika
Köfi Patcsi!
Tudod magát a közösséget nincs szándékomban elhagyni(ezt a helyet)hacsak valami nagy katasztrófa nem történik az életemben!!! Az az 1-2 hetes szívás, hmm, hát talán egy kicsit több mint egy-két hét? Nem?

patacsi HUN
pedig amikor én ott vagyok jó a hangulat és a nem klántagokat is szivesen látjuk sztem félreértés az egész(persze nem csak akkor amikor ott vagyok). meg vagyok nyugodva... aszittem valami gáz volt. 😊
egyébként ha jól veszem ki a szavaidból te ismered a mega-goldosokat. az jó legalább eddig nem mondtál rosszat róluk az is jó hír 😊)) ez volt bennük számomra a kockázati tényezõ (mámint, hogy nem ismerem õket) de majd meglátjuk 😊4domaint fognak "kezelni" nekem 😊

pet70000
Most csak azé merünk kostólgatni, me egyedül vagy, nincs itt G!!!

Kutyika
Tisztelt Daniel_F!
Nemtudom kire gondolsz, de én is így szoktam lenni, nevezetesen örülök, ha sikerül egy servert találnom amin játszani is tudok, ha lagos az másodlagos szempont, eszem ágában sincs lelépni, mert lehet hogy utána nem tudok máshová csatlakozni....(jártam már így sajnos). Az Uw nálam mûködik, esetleg egy kis szavazás???? Lássuk a medvét!(ahogy Patacsi mondaná....)

pet70000
Úgy van, pont azért...

SSBeeci
😄exának:
Petnek:
..és off és LOL!!Na majd a home forumon kaptok:-)

Dexa
A "bannollak" az én dumám...
😄

pet70000
Javslom, hogy Beeci aláirását: Nost már hagyd abba!!! 😄
helyett: mostmáá bannolak, wazeeee -re cseréljük ki!

pet70000
Akkor csak annyi, hogy a domain reg-re utalva, az ember szivesen segít, még akkor is, ha nem abba a csopiba tartozik, ez egy dolog
A másik dolog, hogy ha összefutok a másik csopival, akkor annak örülök, legalábbis én személy szerint még most is, és azt hiszem, hogy a másik is örül nekem.
Na, ez lenni nem így, ahogy én mostanság tapasztalom
Röviden ennyi...

Dexa
hát amit saját fórumon is mûvelsz azért az sem piskóta...
😄

SSBeeci
Különben is, hogy vehetném fel a versenyt Gfreiel...1000felett jár..hol vagyok én még..

Dexa
off
Mighty: majd keress meg icun...
on

SSBeeci
Nem is..hát olyannak ismersz te*******************************************, drága barátom:-)lol

patacsi HUN
lemaradtam valamirõl ? ha nem publikus írd meg privátban kérlek...