America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Nekem nem kell Ts!!( a kutyának sem kell...) Rendes Ip-t mondj, hátha sikerül felmennem!!!

Kutyika
Trying to server conetcet to server 195.199.62.93!!!! és számol visszafelé!:((( Max a cancel gombot használhatom...:((((

Dexa
jah

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
Ez mi? Ts-cím?

Kutyika
Egy próbát megér!!

Dexa
annak írtam aki gamelni jön...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Kutyika
*elpusztítani*

Kutyika
Minimum 15 honor!!! Tessék az ellent elpusztírtíni úgy hogy életben maradsz közben!!!

Kutyika
Akkor sajnos még nem lehetsz SF:(((

Kutyika
????? Ezt kinek írtad?

Dexa
van már min 15 honorod?

patacsi HUN
megnézted a fõoldalon, hogy elfogadta e az eredményt ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
195.199.62.93
akkor ide be kell tudnod jutni...

Kutyika
Izé!! Én igazán nem karlak megsérteni, de ha élõ helyzetben lennénk, mondjuk a "zöldben kinn" én nem követnélek a térképismereteid alapján....

AirborneRanger
Ok thx

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Óóóó thx valahogyb jobb mint az én képem :D

patacsi HUN
egyel késöbb menj el balra... :) ott ahol az "öt.humer" van.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
Jah, 21153. neked van írva!!!!!

Kutyika
Ez nagyon egyszerû map!!!! Csak az elsõ két óra volt "szívás". Addig tartott amíg kiismertem magam, merre, hogyan, miként. Fél óra alatt lazán le lehet nyomni!!!!!

Kutyika
Köszönet Meier-nek!!!

Kutyika

AirborneRanger
Eltom képzelni h "hülye lámer nemigaz nemérti meg faszé basztat minket" :(((((((

AirborneRanger

Paint rulez :D
Milyen kocsifeljáró?

patacsi HUN
B után jobbra a bal oldalon az õrtorony alatt és a folyóig bal oldalon majd le jobbra a mederben majd a vége felé a fánál ki a túlpartra és a jobb oldalon kúszva a teherautóhoz és kész :)

patacsi HUN
azután a víz után balra majd a "kocsifeljárónál" megint balra. utána lesz egy õr jobb oldalon ott óvatosan kússz a bal oldalon a fal mellett és onnan csak egyenesen van a B...

AirborneRanger
má gõzöl az agyam azér irok ijen hülyeségeket sry :(

AirborneRanger
ja igen jobbra megyek le és ott a meder végén ijen köveken megyek fel

AirborneRanger
<14:49:42> Connecting to 195.199.14.61
<14:49:42> Server is full
TS :(((((

patacsi HUN
pedig az A után jobbra kell menni...

AirborneRanger
sry a völgy JOBB oldalán ezek a qrva irányok me teljesen bezavarnak :)

AirborneRanger
Tehát A pont után lévõ hídnál megye balra mer ha elmegyek jobbra ott kúszok kb félórát és jön még1 híd amelyiknek a közepén áll egy õr szal arra nemtok elmenni

AirborneRanger
ja és az A pont után sry :D

AirborneRanger
na szóval amikor a híd után feljövök ott jobbra van 1 õrtorony meg 1 hummer ezér balra megyek ezután mehetek balra vagy jobbra balra a híd van ahol lmentem tehát jobbra megyek itt végig völgyben megyek és itt lesz egy más után 2 õrtoeony amik a völgy baloldalán vannak ijen magaslaton. A 2.nál akárhogy kúszok mászok mindig észrevesznek.

Kutyika
A folyómederbõl fel a C-nél kúszni kell, jobbra van egy õrszem a Hamvinál....

Kutyika
mit jelent a 2.-nál?????? A fénypásztázó örtoronynál óvatosan kell kúszni egészen a folyómederig, sõt le a folyómederbe.... Ott már lehet lopakodni....

Kutyika
Ez mi? A kúszómászócsúszó tanfolyam?

Dexa
mi az hogy full?
elõbb jött be vki...

Kutyika
Nadehát konkrétabban ha lehetne...

AirborneRanger
Server is full :(
Naszal ott tartok amikor a pont után a hídnál lemegyek jobbra ott a végénmegyek fel ijen köveken amire felkell ugrani, ott balra megyek és amikor odaérek a keresztezõdéshez ahol ha balra megyek akkor a hidhoz jutok ott jobbra megyek el. Ott jön jobbra egy õrtorony amellet simán elmegyek a de a 2.nál mindig észvesznek

AirborneRanger
fASZOM EBBE A QRVA ESTI KOMMANDÓZÁSBA 1 KÖCSÖG MINDIG UGYANOTT ÉSZREVESZ DE FASZOM TUDJA HONNAN

Dexa
na gyere fel TSre...
195.199.14.61

AirborneRanger
Én mennék

Dexa
na aki akar TSezni majd szóljon...
most kicsit L

Kutyika
Igaz! Ezért lenne jó, ha alapszinten belenne építve a progiba egy Ts-szerû valami...(de ez csak álom):(((. Szóval a legutóbbi szerencsétlen harcomban a következõ történt: Pipeline Sf, védõ vagyok, ajtó elõtt várom belülrõl az ellent, hallom, hogy kint slattyog valaki, nyílik az ajtó a pofámba vágnak egy flash-t, semmit nem látok. Zúgás.Hallom tekerik a szelepet zárásra, tisztul a látásom próbálok tüzet nyitni a két támadóra, lelõnek mint egy kutyát....:)))
Lehet hogy Bal**sz vagyok, de ez egy kicsit furcsa, hogy nem lõnek le, inkább csak szórakoznak!!!!! Nekem ez elég bizonyíték....

Dexa
akinek van kedve gamelni az szóljon és jöjjön...

patacsi HUN
pedig a való katonai világban minden ezen múlik :)kommunikáció, információk. ne feledd vakon nem lehet harcolni. persze a ghost nem szerencsés és errõl a dev-ek tehetnek jórészt (pl.hullán maradás nem reális csak ha arra látsz amerre a fejed esett :)) mert kamerát szoktak használni a sisakon de a hulla nem forgatja a fejét... :)

Kutyika
:))) Ehehe!!! Szerintem ahogy mondta már Gefreiter az életben nem annyira olyan. Én sem vagyok olyan az életben mint itt....Néha jobb ha az ember visszafogottabb a való létben, mert bocsánat az erõs kifejezésért, de " hülyének" nézik.... Sajnos ez a személyes tapasztalatom. S amint már mondtam, én ellenzem a TS-t meg a többi hasonló progit,(ghost) nagyon nem tetszik amikor pontosan tudja az ellenség hol vagyok.... Persze, ha a játékba volna alapszinten beépítve akkkor más volna....

patacsi HUN
köci a magyar AA társadalom nevében is :))

patacsi HUN
ahogyan ismerem kérdezgeti az osztrákokat valami olyan dologról aminek a táblája alatt áll.... esküszöm lassan már birom az arcát (birnnám legránátozni) ;)
ja egyébként sokszor fontos hallani az ellen lépéseinek és pl. gránát kibiztosításának zaját és nagyon bosszantó, ha nem hallod másoktól. ezért nállunk van "halott" rész a TS-nél. :)ha látjátok egyébként sok xSU-s rendszeresen segít itt a fórumon és mindenhol van akinek éppen rossz napja van nem kell ezt felfújni sztem ha valakivel gond van meg kell neki mondani békésen játék után fórumon és akkor nem gyûlik a sértõés senkiben...

AirborneRanger
na asszem most megyek egyet golyókat szórni :D