America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
122perc 😞 LOL

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
mint már mondtam, van alapkiképzés+airborn account raktáron ilyen esetekre... ha kell odaadom. csak át kell nevezgetni a dolgokat (név,mail,jelszó) 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
white:
ha meg tudok vmiben segíteni akkor szólj majd...
...de ez a szaros training infó feltöltés nem megy...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hajnalt neked is...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
white: sy, de még mindig nem tudom az adatokat feltölteni...
1ébként meg amikor ugrasz ki a gépbõl, akkor kicsit állítsd a nézeted balra, úgy, hogy kevesebb mint fél centi legyen a jobb oldali lámpától...
ugrás után meg már tudod korrigálni magad(fel, le, ballra és jobbra billentyûk, már ahogy neked be van állítva) és földetérés elõtt nem sokkal ne felejtsd L a USE key-t lenyomva tartani, mert azzal fékezed le az ernyõd...
jah és még 1 vmi: földetérés elõtt 90 fokkal forgasd L az egered vagy teljesen balra vagy teljesen jobbra, úgy fog majd Ldõlni az emberkéd...
ez a dolog csak a trainingnél számít, pl radio tower támadóban amikor érkezel a földre ott már nem...

patacsi HUN
'reggelt

Dexa
nem gameltem tegnap sem, de ma már leszek...
...és lesz...

Gfreiter
Én vagyok bakker... Amúgy jó reggelt, és jó estét mindenkinek, ez ma az utolsó hozzászólásom! Bár még nem biztos...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
nem Maaargiit??

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Milyen Mail Gergõ??nem kaptam tõled semmit...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Stravinsky
Rob mail ment,PLS csekkold le!
!!!!!!!!!FONTOS!!!!!!!!!

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[Rush]
=húzz a picsába te szemét? 😄

hTTp://ror.hu/

Hello mindenkinek, bocsi de vidéken voltam, de mostmár vagyok mi újság veletek? Dexa merre van, nem tudjátok? Rég volt ahogy elnézemhelytelen.
Indúl valaki gamezni?
nem kell beloginolnod, mi már megismerjük a kézírásodat😊
azért jók ezek a szmájlik, egy szmájlival egy mondatot meg lehet spórolni😊

patacsi HUN
😄

ma eddig kettõ, még maradt egy😊
Gfreiter
Nem csak a mai napról beszéltem.. Maj megosztom a mondókáim az itteni és az xSU fórum között... Akarjátok, hogy ezentúl napi max 3-szor jöjjek? Na most már télleg jó8!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
nem lehet önkontrollnak nevezni azt, amikor nem vagy netközelben 😉

Gfreiter
Akkor igencsak eltévedtek, a gyerek gyõri volt... Szia Kutyika, meg mindenki!!! Sajnálom, hogy nem jöttem, de el kellet mennem "kicsit" vidékre, és úgy volt, hogy 19re itthon is vagyok. Ehhez képest most értem haza. Asszem már nem megyek gamázni, hulla fáradt vagyok. Viszont holnap lécci írjátok ki, ha vkinek van kedve gammázni! Jó éjszakát! És ma nem is offoltam tele a fórumot. Azért figyelitek, hogy kezdem magam kontrollálni??

Slow
ment prájvit mess, csekk it

[MHA]Inquisitor
de én xsu vagyooook

off
Öregembernek a félrelépés már csak a tizedik emeleti ablakban izgalmas.

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
nem irhatsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[MHA]Inquisitor
thx for the bráner szló bácsi😊

Strahd bazzeg küldj már egy fákin ímélt a [email protected] az xsu.hu-s akkontomrol
név:Inquisitor jelszo:talalj ki vmit
akarok irni a clan forumba

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

patacsi HUN
70perc 😞

[negativ] Cirek
jaja, gondoltam, de én a pilóta helyét sem látom... 😊
csak a célkeresztet! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
én látom a pilótát a képen 😊 az a radeon egy csoda... 😄

[HUN]Stravinsky
Kedves Cirek úr!
Pont ez a lényeg!
(niccsen pilóta)

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

patacsi HUN
ja aztán bejött az enemy és leszedett benneteket 😄 emléxem

[negativ] Cirek
bocsi Prank...

[negativ] Cirek
egy kis "nosztalgia".... 😊

Kutyika
hna jo, Gfreiter a code serveren vagyok! Aki akar az jöjjön...

Kutyika
érdekes szmájlit használsz...

SACA_(HUN)
Akkor is ez a legjobb!!! 😊)) LOL

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[negativ] Cirek
mondjuk úgy:

semmit sem látok rajta.... 😄

[negativ] Cirek
mintha kicsit sötét lenne a kép.... 😊

[HUN]Stravinsky

Elvitték az UFO-k 😊

Tikal
Trust nevû márkát ismeri valaki?mert láttam egy trust mikrofonos fejhallgatot, és jonak tunt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
Rush, csak minuszos DVD-t ír, de azt újra is 😊

Dexa
...könnyebbet kérdezz máskor...

Kutyika
Na most akkor mi is van? Tényleg bocsánatot jöttek kérni? Vagy ez az egész csak kamu?

eltévedtek
SACA_(HUN)
Yepp

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
61perc

patacsi HUN
-(xSU)-URIK_HAI-hoz van szerencsénk ?? 😊

SACA_(HUN)
Mighty vagy valamerre?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Erre gondoltál? Maaaaaaaaaaargit!
UH-1H Iroquois

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
jah énis hallottam (XVI.Cinkota) itt van valami reptér valami Ferihegy vagy mi... 😉

ZsozS
Szia mindenkinek!
Az amik jöttek bocsánatot kérni a lelõtt gyerek szüleihez bááááááázzzzzzzz

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4