60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • plas
    jah.. megcsináltam az oldalon az accountot, vissza is jött a mail...
    Tehát azt mondod, amíg a kiképzéseket nem csinálom meg nem is tudok felcsatlakozni az interntre...
  • mstummer
    Olyan sok hogy egyesekét már megatonnába mérik. amugy nem csak bombák és rakéták léteznek.
    Van (vagy volt) nukleáris tüzérség,és használtak volna nukleáris harckocsiaknákat,torpedókat is.Ezek persze "kis" hatóerejüek , de akkor is elég dúrvák.
  • mstummer
    Elsõ lépésben még ne indítsd el a progit ,hanem regisztrálj a www.americasarmy.com -on.
    Ha ez megvan és megkaptad a visszajelzö emailt akkor már inditsd el...és csináld meg a kiképzéseket,és csak utánna mehetsz játszani.
    Nem fontos minden kiképzést megcsinálni,de nélkülük nem játszhatsz minden pályán,és nem használhatsz bizonyos fegyvereket.
    A basic traininget viszont meg kell csinálni.
  • Adi
    Hi!
    Újra gondba vagyok..
    Játszok játszok és egyszer csak kilép a játék.
    Kír egy ilyet loading map és a menübe vagyok... ezek után pedig semmi nem történik. Az egeret tudom mozgatni meg minden. Ez mér van?
  • plas
    Szisztok, most telepítettem fel az AA-t. Szal eléggé az elején vagyok még...máris lenne egy problémám. Éspedig: ha a játékban -mármint a menüjében- bármi internettel kapcsolatos dologra kattintok, pl. accountot csinálnék,vagy csak refreshelném a server listet, elmegy az internetem, csak úgy jön vissza, ha a modemet újraindítom... eléggé bosszantó.
    AllSeeEye-ből is próbáltam indítani, de sehol nem talál egyetlen egy szervert sem... miért?
    Előre is köszi a segítséget...
  • lóbébi
    Nem tudom hogy nálad hogy van beállitva a billentyüzeted.Egyébként úgy kell ugranod a gépböl hogy ugrás után pár másodperccel kezdesz manöverezni.Elöször elöre majd oldalra.Nem utolsó pillanatban kell kezdeni hanem már a levegöben.Szivesen segitek illetve segitünk neked ha bármi promblémád merül fel mert tudom hogy lesz is.További sok sikert a kiképzéshez.HOOAH!Lóbébi
  • lóbébi
    Gondolj bele hogy a mai 1 db atombomba hány kilótonna rombolása?Nagyon sok még a túdósok sem tudják a következményeknek!
  • Tikal #30865
    nem csak nukleáris rakétákal vannak felszerelve, cirkálokkal is stb... legfőb ellensége pedig egy másik tengeralattjáro.
  • Adi
    Hi!
    Kicsit tudnátok nekem segíteni?
    Nem igazán értem ezt a :) ejtőernyős dolgot. A gyakorló pálya sikerült de a live jump nagyon nem sikerül. Sose érkezek a körbe. Nyomom neki az irányokat de semmi...
    Ja és a flare funkciót se értem nagyon...
    NE harizzatok ha lefárasztalak titeket ezekkel a hülye kérdésekkel.
    Köszönöm előre is a válaszokat.
  • mstummer
    Errõl az arabos dologról eszembejutott egy szakállas vicc.

Arafat és Bush találkoznak.
    -Tudja elnök úr -kezdi Arafat - Nagyon szeretem az amerikai sorozatokat,fõleg a Star Trek-et,csak 1 dolog zavar hogy nem játszik benne egyetlen arab sem.Nem tudja miért?
    -De igen....mert a jövõben játszódik....
  • Negwar
    De isten mencs egy mai atom vagy bármien nagyobb hábórutol: Bár ez nem vonatkozik a teroristák vagy az arabok ellen amit pl az AA ban is csinálunk ugye bár
  • Negwar
    Persze azok sokkal nagyobb rombolásra képessek csak hogy azok atom támadásra készültek és nem hagyományos háborura, bár mostanság már átszerelik öket cirkáló rakéták hordozására is. És a tengeralatjáro legföbb ellensége a REPÜLŐGÉP :D
  • Negwar
    Nos szerintem is B-2 fontos szerep hárulna egy mai totális háboruban, de mivel nem áll elegendö számu B-2 a rendelkezésüker tuti bevetnék a jó öreg 52-est és a B-1 et is. ezeknek még a teherbirása is nagyobb mint a b-2 nek,és gyakorlatilag minden fegyvert bevethetnek roluk is csak nagyobb számban(lézer GPS stb)
  • Negwar
    Nos igen elsöre tényleg nem lehet megkülönböztetni öket. Ez nem olyan széles mint az M1 és a torony is más alaku. De én még mindig nem tom 100% ra hogy melyik lehet. Talán tényleg a Chellenger és akkor azok meg az angol AH-64D-ék
  • mstummer
    Ezek milyen harckocsik?Elsõre M1-re gondoltam de az kissé más...szal az biztos nem.Egytlen tippem marad az pedig a Challenger.Talált?
  • Tikal #30857
    háát, nem egészen, ez még ma is nagyon nehéz....
  • Tikal #30856
    b-2, de szerintem interkontinentálissal vagy tengeralatjárokkal, azok a legveszélyesebbek és ők a legerősebek minden haderőnem közül.
  • mstummer
    Szonár a hideg háború alatt is létezett,de azt is meg lehet téveszteni.Pl ha a keresett tengeralattjáró nem mozog,vagy csak nagyon lassan akkor a passzív szonárral nem lehet meghallani.Persze aktív szonárral észlelhetõ,de azt a célpont is meghallja hogy rápingeltek.Nagyon hosszasan lehetne még errõl dumálni.Szoval az a lényeg hogy mindennek megvan az ellenszere.A legbiztosabb terv is keresztülhúzható.
  • lóbébi
    Szia!Csaknem a te kedvenced?
  • lóbébi
    Hidegháborúban tényleg nehezen lehetett bemérni a tengeralattjárókat de most már mindent be lehet mérni mert minden hadihajón fel van szerelve különbözö szonárral!Olyan szonár is létezik hogy tudomásom szerint már több 100 km-ről érzékeli a tengeralattjárót.Manapság nincs olyan haditerv ami meglepetést szolgálja kivéve a lopakodó repülőgépek(?)!
  • lóbébi
    Igez hogy hidegháborúban nem léteztek olyan repülögépek mint amerikaiaknak van de pl. most ebben a pillanatban történik akkor milyen taktikával támadnak?Nyilvánvaló a B-2,F-117 géppel kezdenek.Ne hagyj isten hogy tényleg most kitörne.
  • Prank
    hm... ez lesz a következő patchben?
  • Negwar
    Na azért :D
  • Negwar
  • Negwar
    köszi:-)))))
  • Gfreiter
    Így valahogy :D
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Ide betallózod a képet a vinyódról, és az UBB címet bemásolod ide a szövegmezőbe, vagy regelsz a tar.hu-n, és oda feltöltöd a képeket. De ez gyorsabb, viszont utána nem tudsz módosítani a képen, illetve nem tod majd törölni (asszem).
  • Negwar
    Egy kezdö netes kérdés hogy tudok én saját képet beszerkeszteni ide a forumba mert a winyomon van és nincs http cime???
  • Negwar
    Igen ismertem a kicsikét báár az árát nem tudtam :-)
    Az én kedvencem akkor is a jóóóóó öreg Mig-29+F-22+F-18+F-14 na jóóóóó nem tudok dönteni mindegyik szép is jó is
  • mstummer
    Itt jobban látszanak a 20mm-es Vulcanok:
  • mstummer
    Nos ez az AC-130

Fegyverzet: H: Két 20 mm-es gépágyú, egy 40 mm-es és egy 105 mm-es mozsárágyú. U: a két 20 mm-es gépágyú helyett egy 25 mm-es.

Bevetették: Vietnám, Panama, Öböl-háború, Szomália, Albánia, Bosznia-Hercegovina

Ára: H: 132,4 millió USD, U: 190 millió USD (2001-es áron)

Ilyet kérek karácsonyra :)))
  • Negwar
    Hát igen ez brutálul néz ki:-D
  • mstummer

• mstummer
    Volt olyan progi...a US Navy Fightersnek volt egy kiegészitése ahol bent voltak ezek a szépségek.Meg az egyik legnagyobb kedvencem az AC-130 is. Kissé régi progi de jó volt.
  • Prank
    4mp az szvsz sok, 2mp a jó...

büdös csapatválasztó

• Negwar
    Mikór elengednek a tóronybol zuhansz mirelött földet érnél 4mp elötte nyomd meg az elöre nyilat és simán landolsz.
  • Negwar
    De tényleg miért nem csinálnak már egy olyan szimet amiben egy bombázot lehet irányitani : B-52-B-1 stb mert olyannal mint F-16 F-18 A-10 már dunát lehet rekeszteni:-(
    Ja egyébként van egy jó kis film az atomháború utánról valami tengeralatjáros,nem tudja valaki a címét?
  • Trespasser
    Hi all!

Most kezdtem az AA-t. Az ejtőernyős kiképzésnél ratok, de sehogy sem sikerül. Valaki írja már le légyszi, hogygan is kell ugrani!

Előre is kösz! bye
  • Gfreiter
    Isten útjai kifürkészhetetlenek...