America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
jól mondja mester 😊 az s-video csak képet visz át. de a minõség kárpótol a + vezetékér. 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
BSplyer viszi a filmem, kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
"Nagy szerencséje egyeseknek hogy tegnap nem voltam itt... "

mé'?
mi lett volna ha itt lettél volna?
semmi...
egyébként is lerágott csontot...
most nem lejáratás folyitt itt, semmi ilyen...
G-nek pontosan leírtam priviben hogy mi háborítotott fel és neked nem kell közbeszólni amikor nem neked írok...
értjük 1mást?
remélem igen...

"Ez egy tünet, a jelen arctalan társadalomban, nincs arcom és máris sebezhetetlen és szupererõs vagyok szindróma... "

sokan vannak azon a véleményen hogy az internet, az 1más közti távolság sokakat úgy "szabadít fel", olyanokat tesz, mond másoknak amit valós életben "nem merne"...
én a véleményemet felvállalom bármikor bárhol, gyere fel TSre gamen kívül és neked is "szemtõl szembe" megmondhatom a véleményem, élõben is bármikor bárkinek...
de szerintem nem kéne felhozni már letárgyalt dolgokat...

mint láthatod miután letárgyaltam G-vel a dolgot már senki sem foglalkozott a dologgal, erre neked újra elõ kellett szedned a dolgot...
így én gratulálok ezért neked...
LOL
nem kell beleszólni mindenbe ami nem neked szól...
1001* is:
mivel G-vel letárgyalt az ügy ne kezdd L, de várlak majd TSen hogy kicsit beszélgessünk...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Tikal
Tv-out os kártyát hogy kell a tv-re kötni? Adtak egy ilyen sárga feju csatlakozot (S-VID OUT 😊 ) elég rövid kábellel, szal csak ezt a kártyába a másikat meg a tv-be és annyi? Hangot meg majd én adom hozzá? De gondolom a hangkaritol is huzhatok egy kábelt a tv-hez nemde?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PsychoStarfish
Érdekes jellemrajzok... Ebben igazad van.......

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

ezeket a bugokat kijavíthatnák végre, a távcsöves bug már a játék kezdete óta megvan például😞
kvékes stukker a pöcsnél: nálam ilyenkor segít ha single-bõl burst-re vagy auto-ra váltok
Tikal
oriás fegyver nagyon király

bs-t mindjárt kiprobálom...

Slow
nekem olyan bugjaim vannak, hogy csak na 😊
- nem lõ a stukker, eldobni nem lehet
- eltûnik a kezembõl minden, nemtok fegyvert váltani (kívülrõl úgy néz ki, mint aki gránátot készül dobni<-- ez azután volt, amikor gránáttal a kezemben sprinteltem)
- óriásfegyver (használhatatlan)
- kvékes stukker a pöcsömnél (használhatatlan) 😉
- map-ba akadás nem bírok megmozdulni
- na és a gránátok...pfff

jaj mi minden van még =)

Norbi az új BSplayert próbáltad?
#24050-ben a link!

[negativ] Cirek
az nekem is volt néha, de mindig csak akkor jön elõ amikor nagy a pingem....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

jah erre nem gondoltam...

egyébként most találkoztam egy olyan buggal a 203-nál, hogy nem tudtam se újratölteni, se eldobni😞 és ez a bug a következõ körben is megvolt...ki kellett lépnem😞
Kutyika
A penge acélból van, és rozsdásodna, ha a kezed nedvessége hozzáérne, és egy idõ után ez bizony komoly károsodást okoz a felületén, késõbb pedig akár tönkre is teheti azt, ha nem kezelik megfelelõen és rendszeresen. Valószínüleg az a mester aki Strahd_-kardját készítette, valódi pengét is látott, amely apáról fiúra száll, de ez nem biztos, de láthatott. Szoval ott ez a szokás, megkérdezni, hogy meg szabad-e tekinteni, és kézbe lehet-e venni, illetve ki lehet-e húzni a hüvelyébõl. De lehet, hogy valami oltári nagy ****séget beszéltem eddig...Csak valahol olvastam ezeket. Strahd_ megkérdeznéd errõl a mestered? igaz ez? Mármint amit itt a kardmegnézésrõl írtam?

Tikal

ha volt és elkerülte a figyelmem akkor megkövetem kutyikát

Tikal
tegnap volt más érdemleges történés is? 😊 remélem igen

patacsi HUN
lehet, hogy félreértem de nem biztos, hogy rád értette 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
Nem tudom kutyika te mit olvastál de nem fikáztam a barátodat, szoval a jellemrajzomat inkább hagyjuk, még szerencse hogy nem voltál itt, ki tudja mi lett volna . Azzal meg végképp ne foglalkozzál hogy ki olvassa a forumot és mit lát, az már a beirok gondja, ha leirok vmit akkor azt akkor ugy gondolom és vállalom, azért irom le. Ha figyeltél volna akkor olvastad volna hogy vitáztunk és nem veszekedtunk, ebben egyet is értettunk.

mikor esik már itt is a ho? Szilárd szájba lesz rugva

G: nekem is BSplaya van, de szar, valszeg tényleg a kodekpack miatt, majd leszedem és kiprobálok mást.

Milyen kodek-et tegyek fel hogy minden menjen de jo is legyen?

patacsi HUN
100%polyester a hagyományörzõ japán ruha anyag... LOL

csak azt nem értem, hogy miért kell annyira vigyázni egy jobb kardra hogy csak kesztyûben meg zsepivel lehet hozzáérni, ha egyáltalán engedik?
szerintem egy ilyen fegyvernek attól nagyobb az eszmei értéke, minnél többet használják és ha ez meg is látszik rajta (pl vágás, karcolás, törés) és nem pedig egy bezárt szekrénybe tartani mindentõl védve...
vagy ezeket direkt dísznek készítik? Strahd_ nyisd fel a szemem
Kutyika
Mester!(féltérdre rogy és fejet hajt) Szemléld meg kegyesen ezen dolgokat... Mi a véleményed?Japanshop
(nem mellre színi, mint a pipafüstöt...)

lóbébi
Teljes mellszélességgel állok Kutyika #24076-os hozzászólásán!Lóbébi

Kutyika
Privi ment, ha van idõd légyszi olvasd el!!! Köfi!!! Ja és Gfreiternek is!!!!

Kutyika
LOL!!! Patacsi!
Gondoltam, hogy rád mindíg számíthatok!!!

patacsi HUN
lehet széllel szemben pössenteni 😊 csak kellenek a többiek akik támogatnak és elállják a szelet 😊 rám számíthatsz Kutyika 😊 csak ésszel nehogy a nacimra mennyen az anyag 😉

Kutyika
Bocsi a névelírásért!!*STRAHD_*

Kutyika
HAli!! Strahdt_!
Nem kell feltétlen politika ahoz, hogy az emberek egymás torkának assenek😞( Ez egy tünet, a jelen arctalan társadalomban, nincs arcom és máris sebezhetetlen és szupererõs vagyok szindróma... Az ilyen emberek teszik tönkre morálisan a fórumokat, szerintem. Amint egyszer már aszem említettem, más fórumon is léteztem, de leléptem onnan, pontosan ez miatt, persze voltak olyanok akik tiltakoztak és tiltakoznak a mai napig is egy topikban az ilyen hangmodor és viselkedés ellen, mint a tegnapi...De sajnos széllel szemben nem lehet....

Strahd_
Én szándékosan nem politizálok itt hoyg ne legyen vita belöle.

Kutyika
Szia Slow!
Nagy szerencséje egyeseknek hogy tegnap nem voltam itt... Megjegyzem 100%-ig egyetértek veled! (örülök, hogy vannak páran az Igaz oldalon is..😊)) )
MÁS😞Mindenkiek)
Úgylátom páran, azzal szórakoznak, hogy a másikat(kicsit erõs leszek!!) fikázzák, lejárassák, lenézzék. Csodálom, hogy eddig admin még nem szólt bele, az néha itt folyó kultúrálatlan hangvételû (már bocsánat) Böfögésbe. Én álltalában tiszteletben tartom mások véleményét, még akkor is ha esetleg idiótának, vagy hülyének neveznek, akár nyíltan, akár burkoltan, de ez egyszerûen felháborító!!! Tessék tudomásul venni, hogy ez egy fórum, köpkölõdni tessék a kocsmába menni, itt kulturáltan kell az érvekek-ellenérvek csatáját megvívni.Megjegyzem, ez egy nyitott forum, bárki olvashatja, ugyhogy gratulálok fiúk csak így tovább, elég érdekes jellemrajzokat lehet itt pár emberrõl készíteni a hozzászólásai és magatartása alapján....(mindez a tegnapi napra vonatkozik!!! Nehogy félreértés legyen)

[negativ] Cirek
Próbálom ledolgozni a hátrányomat! 😊))

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Igaz , viszont napzik, és már nem szélzik...
"Always look at the bright side of Life"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
már nem hózik... 😞

Gfreiter
? For what ?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
Experience Required For Next Level 491
ezt gyorsan lenyomom....

Gfreiter
Lehet adakozni is 😊

Slow
"When the children are crying, I'm sad...😞"
- Sexual Harassment Panda -

Gfreiter
Tán még fehér Karácsonyunk is lesz az idén 😊))

Gfreiter

pet70000
Nem

Gfreiter
Haragszotok rám?

Gfreiter
Esik a hó wazzee!!

Slow
bazz télleg hózik...
ha nemmondod észre se veszem, kösz 😉

Strahd_
hu hogy havazik kint

Strahd_
tudom hogy jo... kedvenc könyvemböl idézet. csak probálom most lekötni magam de nem megy...

patacsi HUN
egyre jobb reggelt !!! 1
jó az aláírás mester 😊

Strahd_
az

Gfreiter
Hmmm... vihar utáni csönd...

Gfreiter
Enyhén szólva is... 😞(( Én azt hittem, hogy hatalmas cucc lesz, úgy beharangozták. Bár az elsõ hazai FPS-hez képest nem rossz, de sztem nem a Terminátorral kellett volna gyakorlatozniuk. Na most már mindegy. Én azonnal letöröltem 😞

nagykispeter
Szerintem egy nagy szar!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Gfreiter
Jó reggelt!

Gfreiter
Jó éjt mindenki!

Gfreiter
Kösziiii, le is töltöttem. Igazából nem tudtam, hogy melyik a legújabb, én amonnan töltöttem le nemrég! Te egy igaz rendes Pandamaci vagy 😊)