America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
nem is beszélve az amoknál elterjedt szendvicsszerkezetû könnyûszerkezetes falakról...
ja a swampraid-en a sátrakban nem lesz bajod a kinti gránáttól de a lövés átmegy a sátorlapon 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
kisméretu tégla kurvakemény tud lenni néha 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gyadi
Tényleg, mi volt benne az 1.0-ban?
Csak az m16?
Hány pálya volt?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Hoppá, kicsit pityókás...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Hát ez már 1.0b-ben is volt. Én legalábbis így emlékszem. 😊

Gyadi
Ha már a bugoknál vagyunk:

patacsi HUN
megjegyzem, hogy egy 38cmes porotherm téglán sztem átmegy a repesz minden gond nélkûl, és még jócskán sebez is. persze az AA pályáin ha jól láttam kisméretû téglával építkeznek ami viszont 10-20x golyó- ill. repeszállóbb 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Még anno az 1.5-ben is benne volt,legalábbis azóta játszom vele, de sztem az elõtt is.

Nyers
Csak egy óvatos kérdés, zotyesz által említett hiba: a füst a falon át is terjed, gránátrobbantás átlátszik a falon...
Amióta nyomom benne van a játékban, ezt nem lehet kiküszöbölni vagy nem vették eddig észre?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Láttam, nagyot nevettem rajta. 😊 Ez bug volt, vagy mindenkinek így van?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Oké!Nem hozom többé a témát!Lezártam!Most megyek leszedni a rosszfiúkat!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
G: a Splinter Cell topicban felhoztam egy három képsoros mókát, ha esetleg kimaradtál volna belõle: tányérsapka átütése fejen, karima megetetéssel...
Gfreiter
LOL 😄DD Nem bántom, õ érti, hogy mire mondom Csak nem akarom részletezni, mert nem akarom, hogy megint témád adjunk a "kedves" hívtalan vendégünknek.

lóbébi
G!Ne bántsd a Tikált mert jó ember!

lóbébi
Ki kell lönni ilyen faszont aki nem tud szót érteni senkivel!

Gfreiter
Tikál te kis rásszistá... Na ezt törlöm is minnyá...

Tikal
csunyán beszélt mert nem magyar és gondolom az õ hazájában ez a szokás

Slow
hát csúnyán beszélt és piszkált mindenkit...

Gfreiter
Dehogynem... törlöm is õket 1000 L, amint észreveszem. Most van egy kis elfoglaltságom, de kb negyedóránként visszanézek.

Slow
sztem, ha nonreg ír ide bármit, egyszerûen ne vegyétek figyelembe, ne válaszoljatok neki, mert arra gerjednek szegények...
szal mintha itt se lenne...

G, te nem kaptál törlési jogot a "házmester" státuszhoz?

lóbébi
Egyébként igazad van mert tudom jól hogy ebben az armys fórumban vannak a legjobb segitõkezek akik bárkinek segitenek.Én is ezt kaptam tõled meg másoktól!De azért biztos hogy volt valami nagy gáz hogy kitörölték a hozzászólását!

patacsi HUN
beszorulsz a gerendák közé CSAR-on jobbra, és nem tudsz kijönni...

lóbébi
Pontosabban miért akart középpontban lenni?Gondolom hogy õ volt az okosabb?Lóbébi

Nyers
Használhatatlan fegyver, bedöglik, semmit nem tudsz vele csinálni (legálább is Pipe-on néha elõfordul). Eldobod azt megjavul, ha nem gáz ván!

My Life for Freedom!

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
gyermeteg butaságok, nem érdekes 😊

[negativ] Cirek
nem tudsz lõni, futni, zoomolni és újratölteni...
(ezek egyszerre)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

nem maradtál le semmirõl...
egy kisgyerek élvezte, hogy öt percig õ volt a középpontban...

Prankbanduka

Gfreiter
Fordítva veszed elõ az RPG-t.

Gyadi
Jah, meg a furcsán visszaesõ gránátok pl.: hospitalon.

lóbébi
Sziasztok!Mi véolt a bantuka hozzászólásával mert úgy látom ki van törölve!Jó lenne elmondanátok nekem mert érdekel!Köszi Lóbébi

Gyadi
flashbang (gyakran szutyok 😄

zotyesz
2.0-ban nem vagyok egy fenomén. 😊 De az óriás sisakos katona is tetszett. 😊

oké, mindenki mondjon egyet😊
- Fegyversokszorosítás
Gyadi
Vagy a kvékes stuki 😄

zotyesz
Azt hiszem hosszú listára számíthatsz, ha bugokat keresel. 😊
Kezdem: - Falon áthatoló füst

Nyers
Nem hinném, az AA-sok ennél értelmesebbek!

My Life for Freedom!

[negativ] Cirek
Strahd_ vagy vki aki NWN-ezett már keressen meg TS-en plíz

Gyadi
Már várom hogy mikor lõhetlek le téged gémben.
Szoktál amúgy Armyzni?

Nyers
Erre semmi szükség, de tényleg! Ha jól tudom senki sem bántott téged, úgyhogy kérlek máshol éld ki az efféle hajlamaidat!

My Life for Freedom!

patacsi HUN

patacsi HUN

HOOAH

zotyesz
Jaj, tényleg: kedden jön a szerelõ, és bye-bye 56k. 😊

Tikal
még mindig ez van?

tegnap jot nevettunk, de most már uncsi 😊

[negativ] Cirek
Ez az Army topic
Ha nincs a topichoz hozzászólnivalód akkor ne írj légyszi. Nem akarok naponta 2 oldal baromságot olvasni.
köszi

Slow
légyszives keresd meg magadnak a hozzád és a témáidhoz illõ topikot!
kösz

patacsi HUN
papa és mama majd úgyis kifizeti a perköltséget ugye 😊)
-end-

Gyadi
Hmm, tényleg igazad van.
Ne is reagáljunk rá.
Sorry hogy felvettem. Csak G-nek lesz több munkája.

zotyesz
Nos, akik máér egy ideje járnak ide fórumozni, azok tudják, hogy eddig egy flame-be sem bonyolódta bele. Most sem fogom, mivel a stílusodat nem kívánom felvenni.
A többiektõl elnézést kérek, hogy nyilvánosan fejtettem ki a véleményemet errõl a kérdésrõl.