America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
11.09 után nem állhattak ölbetett kézzel.
Mondom minden haláleset igen komolyan érinti a vezetés népszerûségét, így Busht. Több százezer amerikai esne el, mert koreának, azért van hadserege.
Nem tudom, de ismerek néhány embert, aki még külön örül is az amerikai halottaknak - mondjuk ezért csak a magyar belpolitika okolható.
My Life for Freedom!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
minden állam a saját érdekeit teszi elõtérbe, USA sem kivétel.. ez van
A könnyû háború jöhet ahol meg talán nem is olyan egyszerû azt hagyuk másnak? Bár az igaz hogy a keleti harcok nem nagyon jöttek be Amerikának.. pl Vietnam..
Minden haláleset kényesen érinti a vezetést, képzeld akkor mi lenne!
My Life for Freedom!
de én általában szolok nekik hogy ott repül a kismadár!
de nézzuk koreát... mi folyik ott? nem kéne valamit tenni? nem rég láttam egy dok filmet és mit mondjak, kemény diktatura van még mindig, 2004-ben!!!!!! ez elég szmoru, valaki fog tenni bármit is? nem....
hacsak usa nem, bár õk most szerintem kicsit pihennek majd, elég volt nekik most irak meg afganisztán
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
te se nézed jo szemmel ha lellõbek egy xSU kutyát nem?

kiváncsiságból letöltöttem néhányat, tényleg a hányinger kerülgetett:(
élõ ember fejét bicskával elválasztják a fejétõl, BMP teli emberekkel rámegy az aknára, öregember ujját szórakozásból elvágják stb.. brrrrrrrrr
De szerintem mi itt nem is vittatkoztunk.. Inkább csak azon sajnálkozunk hogy egyre személytelenebbül lehet gyilkolni és senki nem tehet ellene semmit.. Régen csak rajtad állt vagy bukott hogy tulélted e a csatát..és egyértelmûbb volt hogy ki az ellenség.. mostmeg akkár egy gyerek is jöhet bombával.. Nem jó ez így..
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ez olyan mintha 200-zal elmegyek a rendõr mellett az autópályán szerdán, és pénteken egy másik autóst(akinek tegyük fel hasonló kocsija van mint nekem) éetartóztatnak...
ezzel mi a baj? mármint a videos célzással? most hagyjuk hogy a témát... a videos célzással szerntem semmi gond... vagy ha gond akkor térjunk vissza a középkorba, tudjátok mint a rettenthetetlenben, na azok csaták voltak...
"és ezeket az embereket atomjaira kell lõni 2 kilóméterrõl videón keresztül célozva..."
meg ezt
"sztem ez egyszerû gyilkosság, amit látunk, hiszen nem történ kísérlet lefegyverzésre..."
vedd kulon, hogy jogos volt e vagy sem az lehet vita témája....
hogy milyen modon ölnek az más kérdés, a sniper puska emberi? a lézerirányitásu bomba 10km-rõl kilõve emberi?
az elsõ csoka észrevette hogy lõnek rá, kicsit meg is huzta a lépést, szerintem már õk is hallották a helit, csak nem látták, lehet nem tudták hogy éjjellláto is van az apache-on, ( honnan is tudhatnák)
a témához hozzátartozik hogy az eset elõtt pár nappal leszedtek egy járõrözõ Apache-ot, rpg-vel....
Gondoljatok bele. Anya elküldi a kölköt boltba, ahol vmi atrocitás miatt meghal. Anya egyedül marad, mer férje meg amúgy is harcol...
szerintetek nem fog a nõ két héten belül 50kg dinamittal az amcsik felé futni? dehogynem...
Egyébként meg a friendly fire dologról és a civil áldozatokról, ezek a 18-28 év közötti katonák mindennap akkora stressznek vannak kitéve, hogy nem csoda, hogy hibáznak! (Látátták azokat a képeket, amikor két ami csak azért élte túl, mert éppen egy pálmafa árnyékában voltak, amikor robbant a pokolgép, hát nem lennék a helyükbe!)

My Life for Freedom!
Nem tom én mit csinálnék hasonló helyzetben de lehet hogy én is lõttem volna.. Minden esetre az tény hogy minden háborúban vannak ártattlan áldozatok. És ez nem jó.De ez van..
és ezeket az embereket atomjaira kell lõni 2 kilóméterrõl videón keresztül célozva...
nagy harcosok ezek az amcsik...
sztem ez egyszerû gyilkosság, amit látunk, hiszen nem történ kísérlet lefegyverzésre...

Egyébként én azt figyeltem meg, hogy az elsõ csókát elõször nem találták el, de a faszi észre sem vette, hogy valaki lõ rá. Ez hogy lehet? Az meg tényleg csúnya dolog volt, hogy a földön fekvõ sebesültet is cafattá lõtték.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
azért a rohangászot lovik mert az szaladt elõszor az elrejtett tárgyhoz vagy a kamionhoz... meg ha nem tettek semmit rosszat akkor mit keresnek egy mezõ közepén, körulnéznek, stb, éjszaka, egy hosszukás tárgy ami akár patacsi rgp-je lehetett :)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
mi is abban vagyunk... nem szaroznának.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
mert az ugye ugy szokt eleln i hoyg a harcolo alakuatok rádio és viedo felvételét együtt tárolják majd mindenkienk elérhetövé teszik...
Ugye ezt ti sem gondoljátok.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk