America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elektromos auto nem lesz amig van olaj, most ugy tunik egy darabig lesz még...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My Life for Freedom!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"So while our brothers and sisters are off in the Middle East risking their lives to secure America's fossil fuel future..."
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!
sztereotípia ide vagy oda, akkor is van és általában az ország jellemzõje ez a jelzõ
persze nem minden amcsi hülye, van pár ismerõsüm jó felyek, de még bennük is eléggé lerakódott a "hamburger", pedig nyilt okos srácok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És ha Izrael támogató akkor mi van. Az a lényeg, hogy kibékítse a palesztínokat a zsidókkal, hogy megállítsa az értelmetlen öldöklést!
My Life for Freedom!
Persze, mi meg betyárok vagyunk, Bodri kutyával, szalonnával és gulyással.
Nem minden amerikai hülye, persze ott is vannak kevésbé mûveltek, úgy mint a franciáknál, hollandoknál vagy akár nálunk!
My Life for Freedom!
akkor nem várható enyhülés szerintem...
ha a franciákat le lehet csigaevõzni, a holandokat spangliszívózni stb, akkor az amerikaiakra is lehet mondani valamit, nem?
és mi mást lehetne mondani rájuk?
ez nem általánosítás, hanem egy nemzet magáról kialakított képe
ezért életveszélyes amikor magyarország fröcsög magában és leszarja, hogy mit gondolnak róla..
Vonnegut írta egyik könyvében:
"Ha van egy magyar barátod, nincs szükséged ellenségre"
szal nem árt, ha moslyog az ember amikor egy külföldivel beszél 😉
Nem kell mindig mindenkit lenézni és a társadalomra így kollektíven sem lehet rámondani, hogy hülyék. Persze most tényleg többen állnak a háború pártján. És kiállnak Bush mellett! Ezért is remélem, hogy a demokraták gyõzelmét hozza a választás (remélem ismét indul Gore
), és megindul valamiféle enyhülés (USA - arab világ).
Vegyétek észre mi sem vagyunk különbek! Ránk is rá lehetne húzni ugyenezeket külsõ nézõpontból!
My Life for Freedom!
De nem jön rá a begyöpösödött amcsi erre...
Joe-nak csak az esik le hogy a szomszédban meghalt a haverja és megy írtani, bosszútálni.
Az a baj hogy szerintem amcsiknál a sajtó is ömlesztve adja ezeket a haláleseteket, és a köz ezért akar háborút...
így viszont nem lehet 1-rõl a 2-re jutni.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
de nem az elõzõnapira volt válasz... bár ezt csak a pilota tudná megmondani...
ez a helyzet kb olyan mint minden háboruban.... bajtársad megölik.... bekattansz és bosszuvágy hajt a közeljövöben... ez mindkét félre igaz ( ez a terrorizmus bölcsöje)... ezért terorrista az usa is, és irak is.
emlékezz a vietnámi filmekre/eseményekre.
amerikai szemszögbõl: köcsög vietkongok felrobbantottak egy egész szakaszt aknákkal, menjunk dobjunk napalmot a legközelebbi falura....
vietnámi szemszög: köcsög amcsik, szétbombázták a falunkat, menjunk robbantsuk fel õket

Az okokat megértem ami kiváltja de ahogy véghezviszik azt nem..
meg biztos van gazdasági háttere is.
Igazábal USA azért war-ozik mert túl sok fegyvere van és el kell adni. békeidõben ugye kutyának sem kell a stuki....
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
survivort =)
na mindegy, én nem szeretem a kijelentéseket a dologgal kapcsolatban, ennyi.
ami biztos, hogy rossz dolog megölni valakit, mindegy hogy hogy, távolról, túlerõben, hidegvérrel még gyávaságnak is tartom, de manapság már ez nem nevezi senki gyávaságnak, megszokottá vált az ilyen...
és az nekem mindegy, hogy ez egy elõzõnapira válasz volt, vagy sem, ez durva és kegyetlen...
az is mindegy, hogy amcsik, vagy nem...
pusztán nem véletlen, hogy amcsik...
végulis ez se mai találmány 😊
én nem tudom egyébként, de mostanában az a "gonosz" megtestesítõje... már "kultúrális terrorizmus" is van, meg mindenféle...
kellenének táborok a terroristáknak, nem?
Itten! 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Egyébként sokan ostorozzák Amerikát a módszerei miatt. Ki mit gondol a terrorizmus megoldására? Én se a háború mellett vagyok, de néha ezt is elõ kell venni, habár ez Irakra most nem igaz!
My Life for Freedom!
nem nézek amcsi hiradást, semmilyen hiradást 😊
talán más dolgok is vannak, mint az amcsi híradás, nem?
Igazad van, ez a kulcsa mindennek!
Uralják a levegõt, ez elég egy háború megnyeréséhez! Viszont a városokban ez nem elég, ezért is esik el oly sok ami városi környezetben - legalábbis az újkori "háborúkban". Mivel ez nem is igazán háború, csak meg kell nézni az adatokat. Hányan estek el a háború alatt és hányan a rendfenntartás idején!
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
talán csak nem érted amit irok... csupán probáltam megvilágitani a másik oldalát is a dolognak... az hogy mészárlás és gyilkossság volt az tény, nem is mondtam hogy nem az...
na mindegy 😊
bush meg nem valotta be... õ biztos keménydrogozott azért ilyen hulye 😊)
egyébként tényleg félemetes hogy milyen fiatal egynémelyik pilota..... és az is hogy mikor néztem a videot tényleg olyan volt mint a játék simulatorokban...
Iraknak max. az öbölháború alatt volt akkora hadserege!
My Life for Freedom!
Vagy Jugoszlávia, az ENSZ még hónapokig szavazgatott volna, mialatt folytak a népírtások!
My Life for Freedom!