America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sütit is megsütik
Slow
hmmm
nem ettél még sütit? az sem ég... vagy a gyomorégés megoldja 😉

Tikal
közel 4 métereset szureteltunk, de a szagátol nem téptunk be.... thc csak égéskor jön elõ, mondjuk ilyen alapon a virágárus is be van tépve, meg a lábszagtol is be lehet tépni nagy mennyiségben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
hát a nagy adag cucc tud "párologni"

jó alföldi ismerõsöm mesélhetne, a 2 méteres 'fa' leszöretelése után 😉

Slow
összejöhetett a "reggeli feles"+"fájdalomcsillapító"+"tárolt fû" mixtúrával az a kis lebegés ,)

Tikal
ja és a thc hogy került a szervezetukbe? ez olyan mintha azt mondták volna hogy ellazultak mert a szomszéd szobában kokot tárolnak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát ez mekkora:
"Munka közben minden nap úgy éreztem, mintha lebegnék"
szerintem meg fingja sins milyen a fû csak hallotta a tvben hogy a kábszertõl lebegni lehet, loller

Slow
sztem az összes junky bevitette magát az örsre, lopással, balhézással, csak hogy egy kicsit üldögélhessen a folyósón =))

télleg, kell szólni Audiónak 😉

Mighty
Hol fogjak megsemmisiteni? Elkoszalok arra egy kicsit "levegozni" 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
ahh, valóban 😊)

na de ez mekkora hír 😊)))

[Rush]
clancy 😉

hTTp://ror.hu/

Slow
tegnap láttam a tv-ben, hogy képeznek magyar spec alakulatot, külföldi magyar nagykövetségek védelmére...
lényeg, hogy mp5-ösökkel nyomták és a sisakjuk is tom clansy-s volt (profin néztek ki)

Tikal
Jóóóóóóóó reggggeeelt!

Tikal

zotyesz
Nekem se.

Gfreiter
Te vagy a soros... 😄DD
Jó reggelt mindenkinek amúgy!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
nézz utánna szücsati oldalán 😛PPP

(sry attti, dobálj meg kõvel 😉)

eh 😊
viszont nálam a tracker se jön be...
zotyesz
Semmi.
Készülnek.
Lesznek.
😄

játszuk azt, hogy hülye az, akié az utolsó elõtti hozzászólás 😊
mi hír a patchról?
hol vannak a beígért pályák?
eu szerverek?
Tikal
azért jártok még az 1.6-nál a sserver listában 😊

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

áp
[Walaki]D`Lair
dánke sõn

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Egyáltalán nem csak a RvSrõl szól a lap. Csak indulásnál szólt a hírek kb 75%a arról. Mostanában a legtöbb AA😮 hír is itt van {8-))

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Tikal
nem rosz a raven, régen játszottam vele, de annyira azé mégse jo mint az AA 😊)

Nem fizetett hirdetés következik:

(A fenti képet csak azért szúrtam be, hogy mutogassam, milyen szép. Bocsi.)

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

patacsi HUN
név= HUN RECRUIT 1
jelszó= HUNRECRUIT1
nevezd át a dolgokat és használd...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Walaki]D`Lair
Bassza meg a kecske...még mindíg nem küldték a cuccot...na szép bazeg...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nyers
Jah, arról én is hallottam, vmi mod, de tényleg nevetséges! Kéne vmi hivatalos Seal game, sztem az amcsik adnának még egy kicsit az adójukból!

My Life for Freedom!

Tikal
van, de irto gagyi.... konzolra is van... ott nem tudom milyen

[negativ] Cirek
középsõ kép a Swamp Raid 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Nyers
US Navy SEALs

My Life for Freedom!

Nyers
Elfogadnék egy ilyen gamet is! 😊

My Life for Freedom!

Nyers
US Navy SEALs

My Life for Freedom!

Tikal
ja,seal

Nyers
LOL. Egyébként szerintem a kép nagyon tuti, elfogadnék ilyen jeleneteket a gameben is, de talán ez már nem Army hatáskör. Sztem SEALS.

My Life for Freedom!

trident
Jobb oldali kép: Most miért kellett lefényképezni, amikor engedély nélkül mentünk horgászni?!!!😄DDDDDDDD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nyers
Bocs, nagyon eltoltam a dolgot! 😞 De azért szépek! 😊

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

patacsi HUN
lesrefutott ?

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[HUN]Friczy
nah, jól lehúztam ezt a szló gyereket is..... 😛

trident
Sziasztok!😊
Ez a LAN szerver idítása natívban, HAOM-mal már kezd tökretenni...Egyre kevesebb a hajam...😄
Naszóval, ajánlottátok a HAOM-ot, ami tényleg egyszerû, ötletes, f@sza.
Nyomom, hogy configuráljam a szervert: kidob egy hibaüzenetet, amit az error.log-ba ment: Error 380 (invalid propety value) in procedure Form_Load of Form frmConfigMaker.
Amúgy ettõl függetlenül el tudom indítani a szervert, de többféle állítgatás után sem látom magamat a Multiplayer/Lan-ban a játékban.
próbáltam újratelepíteni (többször) a haom-ot, és az AA-t is.
Ha a sok kérdezõsködés, és fülrágás után is hajlandó lenne valaki segíteni nekem azt megköszönném.
Tudom, hogy az ajánlott módszerek nem voltak bonyolultak, ennek ellénre mégsem sikerült egy olyan szervert hegesztenem, amiben látom magam (merhátugye LAN nem most lesz, de nem ott kellene vaczakolni, idegeskedni).
Egy szó mint száz: segícsé má, me kijugrom a zablakon.😄D
Köszönet elõre is!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gfreiter
Patacsi, én vagyok a legjobb ügyfél a világon! Engem szinte mindig átb*sznak, azt szinte sose megyek vissza reklamálni, megveszem újra máshol.

Gfreiter
Most nem mûxik valamiért. Én sem tok belépni a maintain accountba.

Strahd_
Idö amig reagálnak...

Miért nem lehet regisztrálni az americasarmy.com-on?
Többször is próbáltam más mail címekkel,de nem küldenek semmit.
patacsi HUN
😉

patacsi HUN
(legjobbügyfélhótanjó)

mrnorbi
Hi!
Itt vagyok pl én... a legjobb vevõ, aki mindig megveszi a neki félre tett árút.